Severim kadını ama bu kısım işime gelmedi.Karatay hocama laf soyleme carpilirsin
Severim kadını ama bu kısım işime gelmedi.
Evet cuma da yapabilirsinizCuma da yapabilir miyiz
salatada mutlaka hergun yerımKaratay diyor ki pismis havucu meyve gibi dusunun, pisince glisemik indeksi daha da artiyormus.
Taze olarak tukettiginde sebze gibi dusun
@KumraL_KrakeR ben sadece salatada tuketiyorum su ara, yoksa cok sevdigim icin tuketmiyorum pismisini.
Ama senin zaten azdi yedigin oran, o yüzden col sorun degil.
Bnde cok severım mezeleeın hepsını. Patlıcan, şaksuka, denız borulcesı, haydarı offff nasıl ozledımEn sevmediğim işlerden biridir dolap dökme işi. Önceki evimde herkesin kendi dolabında üst ve alt kat raflar arası mevsime göre kıyafetleri değiştirirdim. Çocukların dolapları iyi durumdaydı ama eşim ve benim dolabımız yetmiyordu, kızımın dolabına taşmaya başlamıştım. Şimdi bu evde o sorun bitti, mevsim değişikliklerinde tüm dolapları dökmeyeceğim artık.
Lahmacuna bile zararsız diyen Karatay havuç taratoruma bulaşmasın lütfen... Mezevari sofralarımızın vazgeçilmezidir hatta, sık sık yaparız.
Sonuçta burger menü gömmüyorum 2 kaşık havuç yahu
sana bi doz karatay videosu atardim tokat yemise donerdin ama bugunluk es geciyorum,
yorgunsun kiyamam
salatada mutlaka hergun yerım
pişmişini sadece tarafor yapıyorum ama cok gzuel yaaw meret napcaz yemıcezmı onuda
Bnde cok severım mezeleeın hepsını. Patlıcan, şaksuka, denız borulcesı, haydarı offff nasıl ozledım
Ay ben nıye artı cıktım bugun ya sınırım bozuldu tobe yarabbım. acmı kalıyım ben
Aman oylede gecıcı eksı oluyor o ya kalıcı olmuyorkı su kaybı falan oluyobayrama kadar her yol mubah,
ac kal kiz.
bak bugun kimseye az kalori almayin demicem, sebze yeyin de demicem, yemeyin bisey
Eskıden olsa bana normal gelırdı 4 baklava nolacakkiSaka mi kiz bu
sana bi doz karatay videosu atardim tokat yemise donerdin ama bugunluk es geciyorum,
yorgunsun kiyamam
Tamma 2 olsun bari:))) gidim gidim yerimmEskıden olsa bana normal gelırdı 4 baklava nolacakki
Bende artıyım bugün hemde 800 gr falan. Kalıcı değildir bence, iftardan sonra bol su içelimAy ben nıye artı cıktım bugun ya sınırım bozuldu tobe yarabbım. acmı kalıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?