Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok değil ama diğer arkadaşların söylediği gibi yapıyorum bende kahvaltımı güzel yapıyorum ki tekrar acıkmayayım :)
Burada belki 10 antep fıstığı çok olabilir o da yediğin cevizlerden ötürü

Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.

ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Yok yok yapma bence de sana olan gaz bize olmuş gibi oluyor ona göre aman ha

Noluyormuş pişmiş havuca

Karatay diyor ki pismis havucu meyve gibi dusunun, pisince glisemik indeksi daha da artiyormus.
Taze olarak tukettiginde sebze gibi dusun

KumraL_KrakeR ben sadece salatada tuketiyorum su ara, yoksa cok sevdigim icin tuketmiyorum pismisini.

Ama senin zaten azdi yedigin oran, o yüzden col sorun degil.

Selam kızlar..
Yorgunluktan, uykusuzluktan bayılacak gibiyim.. Birşey de yapmadım halbuki, çocuğun başında beklemek yetti sanırım bu günlük bana
Çok şükür toparlandı, kalktığımdan beri başında duruyordum, az mutfağa geçtim yemeğini hazırlayayım diye bir baktım kalkmış kendi kendine konuşmaya başlamış bile :) sürekli ağladığı için konuşmasından iyi olduğunu anladım..
Tavsiyeleriniz üzere yedirdim, iyi de oldu, naneyi pek sevmiyor diye gidip gelip yudum yudum içiyor suyunu da, ilk başta bayağı içti susamış sanırım, sonra farketti naneyi bıraktı içmeği :)

Boş yere strese sokma kendini, kızlar da söyledi iyi diye, birşey yok yediklerinde :)

Güzel haber bu :)

Yok canım vermedim, yaşadım daha önce, biliyorum kötü oluyor..

yaaa sen ne poncik kaptansin boyle,
thanks beybi.
odulu de persembeden yapariz artik, yakmaya da tam bir haftamiz olur, guzel olur.

Daha tartılmadan ödül düşünüyor

Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.

ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi

Ağır gelebilir sanki..
Artı çıkarsan ödül yok ona göre

aman toparlansin kuzu da yorgunluk falan unutulur.
sen de firsat buldukca dinlen, sevdigin seyleri yemeye calis.

Daha tartılmadan ödül düşünüyor

Ağır gelebilir sanki..
Artı çıkarsan ödül yok ona göre

evet arti cikana odul yok, o yuzden hic bir sey yemeyeyim bari.

odul gunu yapmayi seviyorum ya

benim takip ettigim bir doktor var,

diyor ki odul gunu yapacaksaniz, bari yaptiginiza degsin
dondurma mi yiyeceksiniz, gidin sehrin en guzel dondurmacisinda yiyin,
kurabiye mi yiyeceksiniz, en tereyaglisini en citiri alin yiyin.
en pahalisini alin, ama bir tane alin, gidip uygun fiyatli diye 6li paket almayin.
o gun yiyin bitsin, o gun parti gununuz olsun, ertesi gun yeniden eski duzenle devam edin.

Ne guzel demis
Ben organik pahali cikolata aldim ödül icin amaaa, cuma carsiya inecegiz. Bubble Tea istedi benim anasi kilikli oglum.
Degisik bir dondurma gormustum. Taiyaki ismi
Taiyaki 2020 - @taiyakiaarhus
Hakkimi buna mi saklasam

Cuma da yapabilir miyiz

En sevmediğim işlerden biridir dolap dökme işi. Önceki evimde herkesin kendi dolabında üst ve alt kat raflar arası mevsime göre kıyafetleri değiştirirdim. Çocukların dolapları iyi durumdaydı ama eşim ve benim dolabımız yetmiyordu, kızımın dolabına taşmaya başlamıştım. Şimdi bu evde o sorun bitti, mevsim değişikliklerinde tüm dolapları dökmeyeceğim artık.
Lahmacuna bile zararsız diyen Karatay havuç taratoruma bulaşmasın lütfen... Mezevari sofralarımızın vazgeçilmezidir hatta, sık sık yaparız.
Sonuçta burger menü gömmüyorum 2 kaşık havuç yahu

Ne guzel demis
Ben organik pahali cikolata aldim ödül icin amaaa, cuma carsiya inecegiz. Bubble Tea istedi benim anasi kilikli oglum.
Degisik bir dondurma gormustum. Taiyaki ismi
Taiyaki 2020 - @taiyakiaarhus
Hakkimi buna mi saklasam

ciko daha tatmin edici bence,

ama boyle seyleri de insan gorunce ozeniyor dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…