- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Çok değil ama diğer arkadaşların söylediği gibi yapıyorum bende kahvaltımı güzel yapıyorum ki tekrar acıkmayayım :)Kızlar iştahım çok açık, sürekli bir şeyler yiyorum bugün. Yediklerimi yazayım da söyleyin çok mu, kontrol edemiyorum kendimi bugün.
11.00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
20 gr peynir
5 zeytin
Ufak salata
2 çeri domates
2 ceviz
2 hurma
1 maden suyu
12.30 ara
2 kuru incir
2 ceviz
14.30 ara
2 kare bitter
Şekersiz Türk kahvesi
10 Antep fıstığı
Çok mu yemişim?
Yok yok yapma bence de sana olan gaz bize olmuş gibi oluyor ona göre aman haPersembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.
ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Noluyormuş pişmiş havucaAlys Dün pişmiş havuçtan sen mi bahsetmiştin canım.Yediğim yoğurtlu havuç pişmişti ama dediğiniz gibiyse pişirmem çiğden mi koyacağım o zaman.
Yok yok yapma bence de sana olan gaz bize olmuş gibi oluyor ona göre aman ha
Noluyormuş pişmiş havuca
Veya 2 yk susuz nesiz bol salata ile mi yesen?Yapcam mecbur isladim.
Ama kendime de ayrica bisiler dusuneyim.
Veya 2 yk susuz nesiz bol salata ile mi yesen?
Kızlar iştahım çok açık, sürekli bir şeyler yiyorum bugün. Yediklerimi yazayım da söyleyin çok mu, kontrol edemiyorum kendimi bugün.
11.00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
20 gr peynir
5 zeytin
Ufak salata
2 çeri domates
2 ceviz
2 hurma
1 maden suyu
12.30 ara
2 kuru incir
2 ceviz
14.30 ara
2 kare bitter
Şekersiz Türk kahvesi
10 Antep fıstığı
Çok mu yemişim?
=== >DUYURU <===
*** Persembe bayramdan dolayi tarti bildiriminizi o gün yapabilirsiniz
*** Kurallar ve dikkat edilmesi gereken seyler ayni
*** Belirgin tarti fotografi + tarih + Kullanici ismi yazili olan bir not
Alys @Emeeelll esmeriiim @Serina08 @Dilber Hala noram H3RA_ @Melegimkorusun @klbk33 Dahlia_ @Ressamgibi @ozrengin @AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR @stitch @asena87 @Ceydos @Ozlemlerhayallar @Ayse_M @Asi Matmazel @aysunayy @aedenli @Nalyeccc lalegul52
regl dönemin yakınsa idrar daha fazla geliyor olabilir ama kegelleri yapman da şart.
ucunda kilo vermek olunca aç gez desinler gezerim. genelde dişime göre bişey yoksa ben yemek yemekten hoşlanan birisi değilim et süt yumurta yoksa yemekte kiiii ben pişiriyorum menüleri diyet dönemi sevmediğim ne varsa kakalıyorum haneme hal böyle olunca dayanılıyor.
başın sağolsun kuzum çok üzüldüm.
sakın süt ve süt ürünleri verme. büyük kızımda ben bu hatayı çok yaptım. çocuk kusarken ekstra kusmaya başlardı meğer bulantı arttırırmış.
yaaa sen ne poncik kaptansin boyle,
thanks beybi.
odulu de persembeden yapariz artik, yakmaya da tam bir haftamiz olur, guzel olur.
Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.
ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Selam kızlar..
Yorgunluktan, uykusuzluktan bayılacak gibiyim.. Birşey de yapmadım halbuki, çocuğun başında beklemek yetti sanırım bu günlük bana
Çok şükür toparlandı, kalktığımdan beri başında duruyordum, az mutfağa geçtim yemeğini hazırlayayım diye bir baktım kalkmış kendi kendine konuşmaya başlamış bile :) sürekli ağladığı için konuşmasından iyi olduğunu anladım..
Tavsiyeleriniz üzere yedirdim, iyi de oldu, naneyi pek sevmiyor diye gidip gelip yudum yudum içiyor suyunu da, ilk başta bayağı içti susamış sanırım, sonra farketti naneyi bıraktı içmeği :)
aman toparlansin kuzu da yorgunluk falan unutulur.
sen de firsat buldukca dinlen, sevdigin seyleri yemeye calis.
Daha tartılmadan ödül düşünüyor
Ağır gelebilir sanki..
Artı çıkarsan ödül yok ona göre
Ne guzel demisevet arti cikana odul yok, o yuzden hic bir sey yemeyeyim bari.
odul gunu yapmayi seviyorum ya
benim takip ettigim bir doktor var,
diyor ki odul gunu yapacaksaniz, bari yaptiginiza degsin
dondurma mi yiyeceksiniz, gidin sehrin en guzel dondurmacisinda yiyin,
kurabiye mi yiyeceksiniz, en tereyaglisini en citiri alin yiyin.
en pahalisini alin, ama bir tane alin, gidip uygun fiyatli diye 6li paket almayin.
o gun yiyin bitsin, o gun parti gununuz olsun, ertesi gun yeniden eski duzenle devam edin.
Cuma da yapabilir miyiz=== >DUYURU <===
*** Persembe bayramdan dolayi tarti bildiriminizi o gün yapabilirsiniz
*** Kurallar ve dikkat edilmesi gereken seyler ayni
*** Belirgin tarti fotografi + tarih + Kullanici ismi yazili olan bir not
Alys @Emeeelll esmeriiim @Serina08 @Dilber Hala noram H3RA_ @Melegimkorusun @klbk33 Dahlia_ @Ressamgibi @ozrengin @AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR @stitch @asena87 @Ceydos @Ozlemlerhayallar @Ayse_M @Asi Matmazel @aysunayy @aedenli @Nalyeccc lalegul52
En sevmediğim işlerden biridir dolap dökme işi. Önceki evimde herkesin kendi dolabında üst ve alt kat raflar arası mevsime göre kıyafetleri değiştirirdim. Çocukların dolapları iyi durumdaydı ama eşim ve benim dolabımız yetmiyordu, kızımın dolabına taşmaya başlamıştım. Şimdi bu evde o sorun bitti, mevsim değişikliklerinde tüm dolapları dökmeyeceğim artık.kızlar derin temizliğe girdim. dün ön balkonumdan başladım. resmen çöplük olmuş ne buldumsa atmışım oraya sonra mutfağa geçtim çatal kaşık çekmecem ve unlu mamüller dolabım kaldı bitecek inşallah. ama asıl iş her zaman ki gibi gardroplar neyi nereye koyacağım bilmiyorum. aylar oldu hala bir düzen olmadı. balkondan atıp kurtulmak geliyor içimden.
Lahmacuna bile zararsız diyen Karatay havuç taratoruma bulaşmasın lütfen... Mezevari sofralarımızın vazgeçilmezidir hatta, sık sık yaparız.Karatay diyor ki pismis havucu meyve gibi dusunun, pisince glisemik indeksi daha da artiyormus.
Taze olarak tukettiginde sebze gibi dusun
KumraL_KrakeR ben sadece salatada tuketiyorum su ara, yoksa cok sevdigim icin tuketmiyorum pismisini.
Ama senin zaten azdi yedigin oran, o yüzden col sorun degil.
Lahmacuna bile zararsız diyen Karatay havuç taratoruma bulaşmasın lütfen... Mezevari sofralarımızın vazgeçilmezidir hatta, sık sık yaparız.
Sonuçta burger menü gömmüyorum 2 kaşık havuç yahu
Ne guzel demis
Ben organik pahali cikolata aldim ödül icin amaaa, cuma carsiya inecegiz. Bubble Tea istedi benim anasi kilikli oglum.
Degisik bir dondurma gormustum. Taiyaki ismi
Taiyaki 2020 - @taiyakiaarhus
Hakkimi buna mi saklasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?