Kiiiizzzz
Neeey 2 mi? Diyordu waffleli dondurma paylasan kisikırbaç istemem 2 olsun bari
Daha tam geçmedi ama geçmeye başladı canım. Benim regl bittikten 1-2 gün sonra tam gidiyor ama şu an eksiye düştü bugün o kadar tıkınmama rağmen.noram bende atıstırmayı cok severım yemek yemıyeyım ama sureklı senın bugunku beslenmen gıbı besleneyım artı cıkmıstın ya gectımı o
Bnde dun sabıttım bugun artı nıye anlamadım
Hem yorgun hem atarlıyım bugün. Çatacak adam arıyorum, koca kişisi sebep vermiyo. Herşeye tamam diyor bugünReglim mi gelecek ne?
Yokregl dönemin yakınsa idrar daha fazla geliyor olabilir ama kegelleri yapman da şart.
ucunda kilo vermek olunca aç gez desinler gezerim. genelde dişime göre bişey yoksa ben yemek yemekten hoşlanan birisi değilim et süt yumurta yoksa yemekte kiiii ben pişiriyorum menüleri diyet dönemi sevmediğim ne varsa kakalıyorum haneme hal böyle olunca dayanılıyor.
başın sağolsun kuzum çok üzüldüm.
sakın süt ve süt ürünleri verme. büyük kızımda ben bu hatayı çok yaptım. çocuk kusarken ekstra kusmaya başlardı meğer bulantı arttırırmış.
Az mi yedin yine?Yaa ben niye 1 kilo artı geliyorum ya çıldırıcam
Ödemdir o ödem. Sonuçta sporunu yapıyorsun, menüler güzel. Stres yapma. Ben aşırı rahatım valla. Strese girersen daha kötü olur.Yaa ben niye 1 kilo artı geliyorum ya çıldırıcam
Şimdi bu kocan kişisinin yaptığına senin adına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kaptanım
Hem yorgun hem atarlıyım bugün. Çatacak adam arıyorum, koca kişisi sebep vermiyo. Herşeye tamam diyor bugünReglim mi gelecek ne?
Ya tam kavga ıstedıgın zaman alttan almıyolarmı delı oluyorum
Kız 2 ye ama kucuk olsun kıtlama yeTamma 2 olsun bari:))) gidim gidim yerimm
Ay ınsallah ya gıdıcıdır. Sevındım ne gzuel 50 li bıseyelr gordum dıye gene 6 lara cıkmak ısteöıyorumBende artıyım bugün hemde 800 gr falan. Kalıcı değildir bence, iftardan sonra bol su içelim
Gerçekten sinirlerim bozuldu eksilmem gerekirken artı gelmek fena canımı sıktıÖdemdir o ödem. Sonuçta sporunu yapıyorsun, menüler güzel. Stres yapma. Ben aşırı rahatım valla. Strese girersen daha kötü olur.
KiiiizzzzBen bu kadar adet baklavayı görmemiş olayım. İstersen 10 kg ver ama bu kadar baklavaya izin vermem yine de. Şeker komasına sokarsin vücudu doymak bilmezsin o gün benden söylemesi
Dün salata yedim akşama kahvaltıyı güzel sağlam yaptım diye. Acaba 2 akşamdır kuruyemiş yediğim için mi oldu ya akşam kuruyemiş yemicem bidaha ikindide yerim artıkAz mi yedin yine?
Sıkmasın canını. Vücut bu makina değil ki. Üzme kendini. Rutinine devam et ve canını sıkma. Bak tuzum da kuru değil ben de 700 gram artı çıktım dün ama gerçekten rahatım.Gerçekten sinirlerim bozuldu eksilmem gerekirken artı gelmek fena canımı sıktı
Dün salata yedim akşama kahvaltıyı güzel sağlam yaptım diye. Acaba 2 akşamdır kuruyemiş yediğim için mi oldu ya akşam kuruyemiş yemicem bidaha ikindide yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?