Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende cuma tartılıp eğer 4 kg gitmişse amin allahim o günü iple cekiyorum ve o gün ödül olrak tatlı yemek istiyorum 4 adet soğuk baklava olabilir dimi kaptanlarım Arrietty_ @neutral sedulu
Kiiiizzzz Ben bu kadar adet baklavayı görmemiş olayım. İstersen 10 kg ver ama bu kadar baklavaya izin vermem yine de. Şeker komasına sokarsin vücudu doymak bilmezsin o gün benden söylemesi

Daha tam geçmedi ama geçmeye başladı canım. Benim regl bittikten 1-2 gün sonra tam gidiyor ama şu an eksiye düştü bugün o kadar tıkınmama rağmen.

Yok CEYDOS um yeni bitti ama çok fena kegel yapayım diyorum da bir türlü yapamadım karın egzersizleri işe yarar inşeAllah

Hem yorgun hem atarlıyım bugün. Çatacak adam arıyorum, koca kişisi sebep vermiyo. Herşeye tamam diyor bugün Reglim mi gelecek ne?
Şimdi bu kocan kişisinin yaptığına senin adına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kaptanım ne güzel herşeye tamam diyo diyecem de sebep arıyorsun zaten benim üzerime patlarsın diye korktuğumdan demicem Belli ki senin koca kişisi de bunun farkında ki sebep vermiyor sana

Hem yorgun hem atarlıyım bugün. Çatacak adam arıyorum, koca kişisi sebep vermiyo. Herşeye tamam diyor bugün Reglim mi gelecek ne?
Ya tam kavga ıstedıgın zaman alttan almıyolarmı delı oluyorum
Tamma 2 olsun bari:))) gidim gidim yerimm
Kız 2 ye ama kucuk olsun kıtlama ye bana kalsa cok ye zamanında 7 baklava gömmüşlüğüm var
Bende artıyım bugün hemde 800 gr falan. Kalıcı değildir bence, iftardan sonra bol su içelim
Ay ınsallah ya gıdıcıdır. Sevındım ne gzuel 50 li bıseyelr gordum dıye gene 6 lara cıkmak ısteöıyorum

Gerçekten sinirlerim bozuldu eksilmem gerekirken artı gelmek fena canımı sıktı
Sıkmasın canını. Vücut bu makina değil ki. Üzme kendini. Rutinine devam et ve canını sıkma. Bak tuzum da kuru değil ben de 700 gram artı çıktım dün ama gerçekten rahatım.

Dün salata yedim akşama kahvaltıyı güzel sağlam yaptım diye. Acaba 2 akşamdır kuruyemiş yediğim için mi oldu ya akşam kuruyemiş yemicem bidaha ikindide yerim artık

canim bende spor siskinlik yapiyor, hele ki tum gun kosturduysam, bahcede calistiysam falan,
bir sonraki gune eksisini goruyorum,
oyle bir seydir bence, yoksa yediklerinde bir sey yok senin, sporun da maasallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…