Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bekliyoruz napalm. Beyefendinin keyfine göre yaşıyoruz. Oglen dışarı çıkarttım. Bugun iyi gibi. Oglen uykusu yok

Aynen öyle hepimiz için geçerli valla bu ramazan gayet iyi geçti grubumuz sayesinde Düşersin kuzu böyle devam edersen yakındır
İnşallah duserız hep bırlıkte. Ben gercı buna şükrediyorum 60 ı gormeyelı yıllar oldu. 63 te aylarca gezdıkten sonra 59 larda bı sure gezmem nımettır bana

Begendım gayet guzel eşim afıyet olsun

Eşinin doğum günü imiş benim geçen gün revani götürdüğüm tabağımı getirmiş
Pasta pastaneden
Benim öyle komşum olsa hiç kilo veremem, benimki 4 yıldır ilk kez ıspanaklı gözleme getirdi, umarım alışkanlık olmaz normal zamanda tamam da, diyetteyken olmasın.

Meyveyi fazla tüketmişin sadece onun haricinde fazlalık bişe yok bence iyinin kötüsü gibi düşün :) afiyet olsun
Aynı günaha girmişiz ekmeksiz olmuş eritiriz kız biz onu.1 çikolata derken paketimi yedin yoksa dilim mi?
11 mayıs 2. Gün
1000 ml detoks meyve suyu
20:00 = 1 adet ketojenik 🌶 dolması + 1 yoğurt
Su = 2500 ml
Arrietty_ @sedulu @neutral
Az değil mi canım bu detoksun içinde neler var.Ketojenik hakkında çok bilgisizim yanlış yorum yapmayayım afiyet olsun

Fırın sebzede pattis yoktu değil mi
Afiyet olsun protein bar atıştırmalık mı oluyor hiç kullanmadım nasıl bişe bakayım hemen
Suyunu yatmadan tamamlarsın artık

İnşallah duserız hep bırlıkte. Ben gercı buna şükrediyorum 60 ı gormeyelı yıllar oldu. 63 te aylarca gezdıkten sonra 59 larda bı sure gezmem nımettır bana
Hadi bakalım 60 kiloya bende insem artık diyorum son 10 kilo inşeAllah gidiyoruz Emin adımlarla

Cok guzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…