Bekliyoruz napalm. Beyefendinin keyfine göre yaşıyoruz. Oglen dışarı çıkarttım. Bugun iyi gibi. Oglen uykusu yokhuy değişimi dönemidir bence üstüne gitmeyin sakın dikkatinizi çektiğini düşünürse üstüne yapışır kalır. bu sahne ile çok sık karşılaşırsınız. ama yine de gözlemleyin belkide bir sıkıntısı var anlatamıyor olabilir. birde kulak ağrısı bu şekilde hırçınlıklara neden olur.
İnşallah duserız hep bırlıkte. Ben gercı buna şükrediyorum 60 ı gormeyelı yıllar oldu. 63 te aylarca gezdıkten sonra 59 larda bı sure gezmem nımettır banaAynen öyle hepimiz için geçerli valla bu ramazan gayet iyi geçti grubumuz sayesindeDüşersin kuzu böyle devam edersen yakındır
Bu komşunun hiç sınırı yok, herseyi yapabiliyorAkşam akşam şu komşumun ettiğine bakın
Arkadaki parçadan 2 çatal almış olabilirim
100 gr da 472 kcal var bu paket 35 gr. Çeyregını yesem 75 kcal falan yaparKaç kalori bak bi bakalım ona göre izin vercem
Ispanak kavurması, salata,1 dılım ekmekArkasinin fotosu onemli
Birde ne yedin ictin bounn
Eşinin doğum günü imiş benim geçen gün revani götürdüğüm tabağımı getirmişBu komşunun hiç sınırı yok, herseyi yapabiliyor
Karbonhidrati merak ediyordum. Ceyrek den sorun olmaz yoksa100 gr da 472 kcal var bu paket 35 gr. Çeyregını yesem 75 kcal falan yapar
Ispanak kavurması, salata,1 dılım ekmek
Begendım gayet guzel eşim afıyet olsun11 mayıs Salı;
Hem sahur hem kahvaltı yaptım çünkü yine bozuldu orucum
Sahur:
1tb ekmek arasına peynir su
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
2dilim peynir
5zeytin
1 tb ekmek
Çay(şekersiz)
öğle:
2yk yulaf lapası
Yarım muz
1 armut(hiç yakışmadı sevmedim)
ara:
100ml kefir
Akşam:
Yoğurtlu çorba
2 çatal domatesi soslu makarna
1 tabak ev yoğurdu
3 litre su
Spor:
10000 adım 300p
11 dakika Chole ting 110p
Toplam :410p
Arrietty_ @neutral @sedulu esmeriiim
Hee sorry. Ceyregınde 10 falan var karb. Yok yemıcem vazgectım. Hepınız yuyosunuz dıye özendim yulafa ama yemıcem cıksKarbonhidrati merak ediyordum. Ceyrek den sorun olmaz yoksa
Sirf merak
Benim öyle komşum olsa hiç kilo veremem, benimki 4 yıldır ilk kez ıspanaklı gözleme getirdi, umarım alışkanlık olmazEşinin doğum günü imiş benim geçen gün revani götürdüğüm tabağımı getirmiş
Pasta pastaneden
Harikasın canımChole ting yaptım süprüz
Benim için çok önemli bir gelişme sizi de mutlu eder diye düşündüm
Cokmus ceyrek de 1å gr. Yeme kuzum yemeHee sorry. Ceyregınde 10 falan var karb. Yok yemıcem vazgectım. Hepınız yuyosunuz dıye özendim yulafa ama yemıcem cıks
Meyveyi fazla tüketmişin sadece onun haricinde fazlalık bişe yok bence iyinin kötüsü gibi düşün :) afiyet olsunArrietty_ @sedulu @neutral @lalegul52
Kizlar adimlarimi tamamlamaya calisiyorum,
sporumu sonra paylasayim.
Persembe tartisina kadar daha da bir sey yemem diye dusunuyorum, bugun biraz fazla oldu bazi sebeplerden oturu.
10.00
3 yk yogurt ile karisim (1/2 yk chia, 1 cilek, yarim minik muz, 1 yk kabak cekirdegi, 3-4 badem, 4 uzum, 15 gr bitter ciko)
12.00
2 yumurta ile omlet (icine az az avokado, biber, kasar, domates)
1 tb kraker tereyag ve acukali
Salatalik ve yer lahanasi
1 dilim mango
arada 1 kase kabak cekirdegi
17.00
1 kase tavuk suyuna sehriye
2 k yesil mercimek
yagsiz sossuz salata (pirasa, yer lahanasi, biber, mor lahana)
Yarim avakado (mayonez ve limon sosu ile)
Firinda tatli patates, yarim porsiyon kadardir tahmini
5-6 uzum
2 lt su.
Maden suyu icicem 1-2 saat sonra ayrica.
Aynı günaha girmişizMerhabalarr...
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Minik peynir
Domates maydanoz
1.5 dl ekmek
Ara
Turk kahvesi
1 cikolata kaplı findik
Aksam
1 tabak kurutulmuş taze fasulye üzerine yoğurt
Taze soğan
2 kasik makarna (bunu yemesem iyiydi)
Suyu bugun az ictim ama tamamlayacagim 1.5 olmustur. 2.5 yaparim
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
15000 adim 450 puan
Toplam 675.puan
Bugun cok birsey yapmadım dun ölmüşüm
Arrietty_ @sedulu @neutral E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2847267
Az değil mi canım bu detoksun içinde neler var.Ketojenik hakkında çok bilgisizim yanlış yorum yapmayayım afiyet olsun
Fırın sebzede pattis yoktu değil miMerhaba, menümü hemen yazayim, sporlari daha sonra paylaşırım.
10:00 6 kaşık bol soğanlı menemen, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 2 zeytin
13:00 300 ml ballı süt, 1 adet protein bar
17:00 1 tabak firin sebze, 2 kaşık pilav, büyük bir kase bol yesillikli salata, 1 kase yoğurt
Su şu ana kadar 2 litre
Arrietty_ @sedulu @neutral
75 kcal almaya yerin varmı ne yedin bugün yaz bakim100 gr da 472 kcal var bu paket 35 gr. Çeyregını yesem 75 kcal falan yapar
Ispanak kavurması, salata,1 dılım ekmek
Dur menumu yazayım75 kcal almaya yerin varmı ne yedin bugün yaz bakim
yok kiz 1 findik düşün üstünü çikelata kaplamislar o kadarAynı günaha girmişizekmeksiz olmuş eritiriz kız biz onu.1 çikolata derken paketimi yedin yoksa dilim mi?
Hadi bakalım 60 kiloya bende insem artık diyorum son 10 kilo inşeAllah gidiyoruz Emin adımlarlaİnşallah duserız hep bırlıkte. Ben gercı buna şükrediyorum 60 ı gormeyelı yıllar oldu. 63 te aylarca gezdıkten sonra 59 larda bı sure gezmem nımettır bana
Boyu. Kactı senın unuttum canım kusura bakmaHadi bakalım 60 kiloya bende insem artık diyorum son 10 kilo inşeAllah gidiyoruz Emin adımlarla
Cok guzel menuIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 10 gr labne peyniri 2 zeytin domates salatalık ve yeşillik
Iftar 1 kase ayran çorbası 2 tavuk pirzola salata
Ara 1 avuç karışık çerez
Su 3 lt
Spor 10000 adim 300 puan
8 dk kol video 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan toplam 428 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral aysunayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?