Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Asi Matmazel Bence yaptığın sporla alakalı olabilir rekora koşarken iyi eltigiller sizi
Eltini bayramda yalnız bırakma baklavadan uzak tut
O değil de spordandır inşeAllah kaslanmışımdır valla bana bişey söylemedi eltican kişisi buraya yazmış ama gözüm üzerinde olacak merak etmeyin yerse şayet vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Gider o hic merak etme

Aaaa neler olmuş girmeyelitamam ya 2 söz tatlı sabah yicem akşama 50 bin adım atcam söz eritecegim hepsini

Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.

ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Ben de siskinlik yapar diye biliyorum ama gecen wcye sabah cikabilmeyle ilgili yazi okuyordum,
lifi yuksek oldugu icin baklagil yemekten bahsediyordu.
Ertesi gun haslanmis kuru borulce ile salata yedigimde sabah uyandigim gibi cok rahat wcye gitmistim.
Fasulyenin ek sisirmesi olur mu bilmem ama boyle dusun ye

Bayramda beni hatırlayın ve sakince tatlıları elinizden bırakın. Bayram geçici 4. Takım kalıcı bu işin sonrası var
Eki Görüntüle 2847258
Ay sedu harika bu
Annem aradi bugun baklava yapayim mi diye. Dedim yok sakiin
Kalburabasti istiyordu bir ara canim aklina gelmis. Onu yapayim diyor

Simdiii sabah 9da anneme gitcem
11 de Yarim yersem yeter diyorum
Benim gibi olun

Arrietty_ kaptanimm sivasin kalburabastisi da güzel oluyor hani valla benim kv ağzına layık cok guzel yapar yaptır annene bi tane te
Bak bu iyi fikir cevizlerle kalbura bastı yapabilirim zamanın birinde büyük oğlum çok sever ben de tadına bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…