- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Asi Matmazel Bence yaptığın sporla alakalı olabilir rekora koşarken iyi eltigiller sizi
Eltini bayramda yalnız bırakma baklavadan uzak tut
Gider o hic merak etmeBilmiyorum ya cuma 69.1 gelmiştim hafta sonu gayet iyi geçti spor ve menü olarak pazartesi 1 kilo fazla geldi dedim spordan dolayıdır ödem olmuştur dün aç değildim ama sırf akşam salata yedim diye kuruyemiş yiyeyim dedim bugün tartıldım tık yok yine hala 1 kilo fazla o kadar spora rağmen neyse artık 2 ileri 1 geri gidip gelicez bukadar kilo vermeye galiba
Aaaa neler olmuş girmeyeliO değil de spordandır inşeAllah kaslanmışımdır valla bana bişey söylemedi eltican kişisi buraya yazmış ama gözüm üzerinde olacak merak etmeyin yerse şayet vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Aman kız karpuzdan nolcak. Hem belkı bu hafta mezun olurum sonrada ıstedıgım herseyı yerımSus kız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmahem artı geldim diyorsun hem neler düşünüyorsun
Sonraki hafta takıma hop geriAman kız karpuzdan nolcak. Hem belkı bu hafta mezun olurum sonrada ıstedıgım herseyı yerım
Hic mi yok 1.gunu de mi yok minicik te mi yokBayramda beni hatırlayın ve sakince tatlıları elinizden bırakın. Bayram geçici 4. Takım kalıcı bu işin sonrası var
Eki Görüntüle 2847258
Ben de siskinlik yapar diye biliyorum ama gecen wcye sabah cikabilmeyle ilgili yazi okuyordum,Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.
ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Ödül günü persembe ya da cuma sınır 1 adet. Zaten fazla yenirse sonraki hafta tartıya artı olarak yansırHic mi yok 1.gunu de mi yok minicik te mi yok
Sonra 1 hafta dolmadan gorusuruzAman kız karpuzdan nolcak. Hem belkı bu hafta mezun olurum sonrada ıstedıgım herseyı yerım
Ay sedu harika buBayramda beni hatırlayın ve sakince tatlıları elinizden bırakın. Bayram geçici 4. Takım kalıcı bu işin sonrası var
Eki Görüntüle 2847258
Ben biliyorummmm ablaaaa seni seniBalkonda 2 saattir ceviz kırıp ayıkladım bakalım ne için kısmet olacaklar
Bak bu iyi fikir cevizlerle kalbura bastı yapabilirim zamanın birinde büyük oğlum çok sever ben de tadına bakarımArrietty_ kaptanimm sivasin kalburabastisi da güzel oluyor hani valla benim kv ağzına layık cok guzel yapar yaptır annene bi tane te
İnşeAllah cumaya kadar gitsin kaptanım tartıya yansırsa kötü hissederim takım adınaGider o hic merak etme
Bulursun bişeyler ablam senBalkonda 2 saattir ceviz kırıp ayıkladım bakalım ne için kısmet olacaklar
Sonraki hafta takıma hop geri
Aman yok şaka yapıyorum. Burdan ayrılmam ben müdavımıyım buranın. Burası dizginliyor beni hep vereyım ama hıc gerı almıyayımSonra 1 hafta dolmadan gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?