Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvalti tarzin en sevdigim tam regl ogunu olmus.aaa oglen omlet tarzin da sana gore cok olmus cidden, kotu bir sey yok aslinda kalori olarak ve kh miktari ilarak fazla olmustur.
Egzersizin de menun de guzel afiyet olsun.
2 kasik buyuk kasik degilse sorun yoktur herhalde
Afiyet olsun, kalori olarak uygun karbonhidrat orani normalden birazcik fazla olmus olabilir.
Afiyet olsun evet armuta gerek kalmamis aslinda egzersizlerin guzel.
Afiyet olsun cok az olmus sanki totalde
guzel...
Sahur
1 kare pide
1/2 dilim peynir

İftar
2 köfte
Marul salatası
2 yk Fırında domates soslu karışık kızartma (biber, patlıcan, patates)
1 yk yoğurt
Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun , guzel ramazan oldgu icin patates falan olur artik
Afiyet olsun bilemedim ne yazacagimi aslinda cok fazla olmasa da karbonhidrat orani sadece az fazla olabilir.
Arrietty_ H3RA_ @lalegul52

12 bin adim 360p
10 dak hiit 100p
15 dak yoga 30p
60 dak yürüyüş 60p

Toplam 550 puan

Eki Görüntüle 2847416

Muali nedir canım? Menü güzel
Çok sağlıklı bir omlet olmuş. Harika tarifler görüyorum bazen. Birde tarif topiğimiz mi olsa diyorum Arrietty_ sedulu

Kahvalti tarzin en sevdigim tam regl ogunu olmus.aaa oglen omlet tarzin da sana gore cok olmus cidden, kotu bir sey yok aslinda kalori olarak ve kh miktari ilarak fazla olmustur.

Sagol canim,
en zayif noktam meyveler, bu aralar da evde biraz fazla meyve bulunur oldu, bu ise bir cozum bulmam lazim.

diger seyler dedigin gibi cok sorun degil bence de.

Karışımın içinde vardı patates ama 1/2 ince dilim anca denk gelmiştir.

Vay arkadaş, ne tatlılar yediler gözümün önünde. Neler neler yediler de bir köfte yiyip kalktım masadan. Lütfen bana bir alkış.
Pasta, baklava ve sütlü tatlı almış eşim lokma yemedim.
Herkesler lahmacun, pide, pizza filan yedi ben efendi gibi köftemi yedim.
Herkes “ay nasıl zayıflamışsın, anlat naptın?” diye sorduklarında 3. Lahmacunlarını yiyorlardı bende 3. köfte mikomik bir andı yani. Sonrasında da tatlı yemeye devam ettiler çayla. Ben kuru kuru soda içtim. Neyse mutluyum, yememek daha güzel.

Sagol canim,
en zayif noktam meyveler, bu aralar da evde biraz fazla meyve bulunur oldu, bu ise bir cozum bulmam lazim.

diger seyler dedigin gibi cok sorun degil bence de.
Ben tek yasadigim icin meyveyi 2 ser tane falan aliyorum şu aralar hafta sonu alip yiyorum hafta ici kilo vereyim diye de bakalim ama kalabalik evde kilo vermek cok zor, buzdolabi hep tika basa dolu oluyor

inatla çalıştır hergğn azda olsa. Düzenli yaparsan haftaya ağrı kalmayacak
2 gunde bır yapıyorum genelde. Dıger gjnlerde topta yuvarlanıyorum ama dun kolru yaparken kramp gırdı daha ılk harekette tuhaf esneme hareketlerı yapıcam yrın pilatesten once

Evet canim haklisin oglen lahmacunu götürdüm valla temizlik arasinda yemek hazırlayamadık aksam o pilavi yemeseydim iyiydi

2 gunde bır yapıyorum genelde. Dıger gjnlerde topta yuvarlanıyorum ama dun kolru yaparken kramp gırdı daha ılk harekette tuhaf esneme hareketlerı yapıcam yrın pilatesten once
Bazı hareketleri bilmeden yanlış yapıyoruz. Spor hocası beni çok düzeltir o konuda. Mesela sağım kuvvetliymiş hep ordan kuvvet alıyormuşum, mekikte kalkarken yamuk kalkıyormuşum. Gerçekten onun uyarılarına göre yaptığım zaman hem daha az zorlanıyordum hem daha çok yanıyordu çalıştığımız bölge.

canim ikindi saat 4 5 civari degil mi,
ustune aksam yemegi fazla geliyor halen bana,
yine 3 ogun yap ama son ogununu erkene cek bence.

ramazandan dolayi iftari ailecek yapiyoruz dersen de, o zaman ikindi ogununu erkene cek. Biskuvi yedigin saatte acikti isen oglen ogununu yapma vakti gelmis demektir :)

bir de yumurta cok guzel bir besin ama, 3 ogununde de var, belki baska seylerle degistirsen daha zengin bir menun olur.

Hedefine kilitlenince canın istemiyor bile. O tarz sofralara hayır diyebildikten sonra daha bir gurur duyuyorsun kendinle.
Bir makas al kendinden “aferin kız sana” diyerek

Evet dogru dıyosun. Bnde pılates yapanı ızlerken yanlış yaptıgımı anlıyorum. Mekıkte boynumu cekıstıryorum mesela ama karnından kuvvet al boynunu cekısmtrme dıyor. Belkıde yanlıs yaptıgımdan agrı cekıyorum

Oooo kesin çözmüş kaptanım eniştemiz seni kavgadan kaçıyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…