Canım sağolsun ama getirmeseymiş iyiymişBenim öyle komşum olsa hiç kilo veremem, benimki 4 yıldır ilk kez ıspanaklı gözleme getirdi, umarım alışkanlık olmaznormal zamanda tamam da, diyetteyken olmasın.
Su da spor da menu de harika canimIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 10 gr labne peyniri 2 zeytin domates salatalık ve yeşillik
Iftar 1 kase ayran çorbası 2 tavuk pirzola salata
Ara 1 avuç karışık çerez
Su 3 lt
Spor 10000 adim 300 puan
8 dk kol video 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan toplam 428 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ aysunayy
evet az ama detoks gününe göre çok bile. dolma olmamalıydı ama karnıbahar pirincinden yapınca dayanamadım. meyve suyunda 500 gr çilek 3 nektar 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı 1 parmak hindistan cevizi sütü 200 ml su be 200 ml hazır chialı detoks meyve suyunu blendardan geçiriyorum öyle yapıyorum.Az değil mi canım bu detoksun içinde neler var.Ketojenik hakkında çok bilgisizim yanlış yorum yapmayayım afiyet olsun
Evettt tabikide devam hergun yoga ve 2 gunde 1 dermaroller. Zayifliyorum diye cildim duzeliyo ve yuzumde kuculuyor. Baya iyi ama yogadanmi zayiflamaktanmi bilmiyom
Ben de siskinlik yapar diye biliyorum ama gecen wcye sabah cikabilmeyle ilgili yazi okuyordum,
lifi yuksek oldugu icin baklagil yemekten bahsediyordu.
Ertesi gun haslanmis kuru borulce ile salata yedigimde sabah uyandigim gibi cok rahat wcye gitmistim.
Fasulyenin ek sisirmesi olur mu bilmem ama boyle dusun ye
Patates yok, sadece kabak, alabaş ve biber varMeyveyi fazla tüketmişin sadece onun haricinde fazlalık bişe yok bence iyinin kötüsü gibi düşün :) afiyet olsun
Aynı günaha girmişizekmeksiz olmuş eritiriz kız biz onu.1 çikolata derken paketimi yedin yoksa dilim mi?
Az değil mi canım bu detoksun içinde neler var.Ketojenik hakkında çok bilgisizim yanlış yorum yapmayayım afiyet olsun
Fırın sebzede pattis yoktu değil mi
Afiyet olsun protein bar atıştırmalık mı oluyor hiç kullanmadım nasıl bişe bakayım hemen
Suyunu yatmadan tamamlarsın artık
Kizzz ne kadar yazmışsınız öyle 5 sayfa@Asi Matmazel canım arti geldim diye üzülme Cumaya daha var fakat kendimde gözlemlediğim biseyi paylaşayım simdi iftarı yapıp daha bise yemezsem aslinda ac olmuyorum ama ufak da olsa bi ara ogun yapınca eksi geliyorum yani aslında az yemek bizi zayıflatmiyo bunu demek istiyorum. aysunayy esim neler yapıyorsun bugün sesin çıkmadı benim.keyfim yok gibi bugun H3RA_ regl yaklasiyo benimde cok gerginim catasim var herkese
Hahaha ne güldüm bilsen, harbiden yok gibi birşey. Sarı şeker benim ki hem az hem belli olmuyorgozunun ustunde kasi yok mu senin herifin,
al sana sebep iste
tam kavga ıstedıgın zaman alttan almıyolarmı delı oluyorum
Bence de “sağdan sağdan geliyorlar buna” demiştir bence. İftar senin elimi bile sürmem dedim yaptı, golden kızı alıp yürüyüşe çıktım masayı kaldırdı gık demedi. Şimdi sahur için açıyorum kartlarımıŞimdi bu kocan kişisinin yaptığına senin adına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim kaptanımne güzel herşeye tamam diyo diyecem de sebep arıyorsun zaten benim üzerime patlarsın diye korktuğumdan demicem Belli ki senin koca kişisi de bunun farkında ki sebep vermiyor sana
Yaaa ama buna böyle bakılmaz ki içim eridi resmen nasıl küsmüş size öyle saçı başı dağıtmışEki Görüntüle 2847382
Bizim evin deliside regl olmuş ablası. Hemide ilk tecrübesi. Açık kapı kollayan sürekli vik vik öten çılgın yatağından çıkmıyor. Hepimize küs onun atarıda böyle olacak herhalde.
11 mayıs Salı;
Hem sahur hem kahvaltı yaptım çünkü yine bozuldu orucum
Sahur:
1tb ekmek arasına peynir su
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
2dilim peynir
5zeytin
1 tb ekmek
Çay(şekersiz)
öğle:
2yk yulaf lapası
Yarım muz
1 armut(hiç yakışmadı sevmedim)
ara:
100ml kefir
Akşam:
Yoğurtlu çorba
2 çatal domatesi soslu makarna
1 tabak ev yoğurdu
3 litre su
Spor:
10000 adım 300p
11 dakika Chole ting 110p
Toplam :410p
Arrietty_ H3RA_ sedulu @esmeriiim
Onun saçlar hep dağınık, toka fobisi var delinin. Elimde gördüğü anda depar atıyorYaaa ama buna böyle bakılmaz ki içim eridi resmen nasıl küsmüş size öyle saçı başı dağıtmış
Ay tipini sevsinler ya. Ben cok seviyorum kopekleriEki Görüntüle 2847382
Bizim evin deliside regl olmuş ablası. Hemide ilk tecrübesi. Açık kapı kollayan sürekli vik vik öten çılgın yatağından çıkmıyor. Hepimize küs onun atarıda böyle olacak herhalde.
Yaa cok tatlısın ama senEki Görüntüle 2847382
Bence o kadar açlığa çok değil, zararsız yiyecekler. Şehriyeli çorban var ama gün içinde ekmek yok. Bence perfect tatlımArrietty_ sedulu H3RA_ @lalegul52
Kizlar adimlarimi tamamlamaya calisiyorum,
sporumu sonra paylasayim.
Persembe tartisina kadar daha da bir sey yemem diye dusunuyorum, bugun biraz fazla oldu bazi sebeplerden oturu.
10.00
3 yk yogurt ile karisim (1/2 yk chia, 1 cilek, yarim minik muz, 1 yk kabak cekirdegi, 3-4 badem, 4 uzum, 15 gr bitter ciko)
12.00
2 yumurta ile omlet (icine az az avokado, biber, kasar, domates)
1 tb kraker tereyag ve acukali
Salatalik ve yer lahanasi
1 dilim mango
arada 1 kase kabak cekirdegi
17.00
1 kase tavuk suyuna sehriye
2 k yesil mercimek
yagsiz sossuz salata (pirasa, yer lahanasi, biber, mor lahana)
Yarim avakado (mayonez ve limon sosu ile)
Firinda tatli patates, yarim porsiyon kadardir tahmini
5-6 uzum
2 lt su.
Maden suyu icicem 1-2 saat sonra ayrica.
2 kaşık makarna çok sorun değil. Kaşığın boyutu önemli tabikiMerhabalarr...
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Minik peynir
Domates maydanoz
1.5 dl ekmek
Ara
Turk kahvesi
1 cikolata kaplı findik
Aksam
1 tabak kurutulmuş taze fasulye üzerine yoğurt
Taze soğan
2 kasik makarna (bunu yemesem iyiydi)
Suyu bugun az ictim ama tamamlayacagim 1.5 olmustur. 2.5 yaparim
90 dk tempolu yürüyüş 225 puan
15000 adim 450 puan
Toplam 675.puan
Bugun cok birsey yapmadım dun ölmüşüm
Arrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2847267
Tarif versene ceydoş yarın benimkilerde biber dolması istiyorlar. Gerçi kinoa var evde onu ne kadar koymalıyım, tadını bozarmı?
Bu protein barlarla ilgili inceleme yapmışlar instada. Bir kaç markada bildiğimiz rafine şeker varmış. Görseli bulursam paylaşırım. Ama züber markası en zararsızı o kalmış aklımda.Merhaba, menümü hemen yazayim, sporlari daha sonra paylaşırım.
10:00 6 kaşık bol soğanlı menemen, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 2 zeytin
13:00 300 ml ballı süt, 1 adet protein bar
17:00 1 tabak firin sebze, 2 kaşık pilav, büyük bir kase bol yesillikli salata, 1 kase yoğurt
Su şu ana kadar 2 litre
Arrietty_ sedulu H3RA_
2 çatal makarna değil ama sebzesiz bir gün olması problem bence11 mayıs Salı;
Hem sahur hem kahvaltı yaptım çünkü yine bozuldu orucum
Sahur:
1tb ekmek arasına peynir su
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
2dilim peynir
5zeytin
1 tb ekmek
Çay(şekersiz)
öğle:
2yk yulaf lapası
Yarım muz
1 armut(hiç yakışmadı sevmedim)
ara:
100ml kefir
Akşam:
Yoğurtlu çorba
2 çatal domatesi soslu makarna
1 tabak ev yoğurdu
3 litre su
Spor:
10000 adım 300p
11 dakika Chole ting 110p
Toplam :410p
Arrietty_ H3RA_ sedulu @esmeriiim
Sahur: 2 dılım peynır,1 hurma
iftar: 1 tabak ıspanak kavurma, yesıllık salata, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahın helva
15 dk pılates
(Bacaklarıma kramp gırıyo yururken bıle hamlıktan sanırım)
285 puan toplam
Arrietty_ sedulu KumraL_KrakeR
Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 10 gr labne peyniri 2 zeytin domates salatalık ve yeşillik
Iftar 1 kase ayran çorbası 2 tavuk pirzola salata
Ara 1 avuç karışık çerez
Su 3 lt
Spor 10000 adim 300 puan
8 dk kol video 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan toplam 428 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ aysunayy
Meyve suyuda dolu doluymuş. detoks günüyse no problem :)evet az ama detoks gününe göre çok bile. dolma olmamalıydı ama karnıbahar pirincinden yapınca dayanamadım. meyve suyunda 500 gr çilek 3 nektar 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı 1 parmak hindistan cevizi sütü 200 ml su be 200 ml hazır chialı detoks meyve suyunu blendardan geçiriyorum öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?