Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim öyle komşum olsa hiç kilo veremem, benimki 4 yıldır ilk kez ıspanaklı gözleme getirdi, umarım alışkanlık olmaz normal zamanda tamam da, diyetteyken olmasın.
Canım sağolsun ama getirmeseymiş iyiymiş
2 çatal bana yaklaşık 20 dk içinde aralıksız 2000 adımdan fazlaya maloldu

Su da spor da menu de harika canim

Az değil mi canım bu detoksun içinde neler var.Ketojenik hakkında çok bilgisizim yanlış yorum yapmayayım afiyet olsun
evet az ama detoks gününe göre çok bile. dolma olmamalıydı ama karnıbahar pirincinden yapınca dayanamadım. meyve suyunda 500 gr çilek 3 nektar 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı 1 parmak hindistan cevizi sütü 200 ml su be 200 ml hazır chialı detoks meyve suyunu blendardan geçiriyorum öyle yapıyorum.

Sahane fikir

@Onlymemeself yuz yogasina /masajina devam mi?
Kontrolun vardi dimi yine bugun?
Evettt tabikide devam hergun yoga ve 2 gunde 1 dermaroller. Zayifliyorum diye cildim duzeliyo ve yuzumde kuculuyor. Baya iyi ama yogadanmi zayiflamaktanmi bilmiyom
Bugun benim kontrol degilde annemin ayni doktorda randevusu vardi. Sabah 5.30 ta ciktim evden hala eve gitmis degilim popom 4 kose oldu araba surmekten.
persembe tartilacakmisiz wc gidebilirsem persembeye kadar guzel bi eksiyle geecem eminimm

Beni 2. Dogumdan sonra daha fazla sisirir oldu, 4 yasinda sipa, ama daha totoyu toplayamadik anlasilan

Son düzenleme:
Patates yok, sadece kabak, alabaş ve biber var

Bizim evin deliside regl olmuş ablası. Hemide ilk tecrübesi. Açık kapı kollayan sürekli vik vik öten çılgın yatağından çıkmıyor. Hepimize küs onun atarıda böyle olacak herhalde.

gozunun ustunde kasi yok mu senin herifin,

al sana sebep iste
Hahaha ne güldüm bilsen, harbiden yok gibi birşey. Sarı şeker benim ki hem az hem belli olmuyor
tam kavga ıstedıgın zaman alttan almıyolarmı delı oluyorum
Bence de “sağdan sağdan geliyorlar buna” demiştir bence. İftar senin elimi bile sürmem dedim yaptı, golden kızı alıp yürüyüşe çıktım masayı kaldırdı gık demedi. Şimdi sahur için açıyorum kartlarımı

Yaaa ama buna böyle bakılmaz ki içim eridi resmen nasıl küsmüş size öyle saçı başı dağıtmış

menunde 5 zeytinden baska sebze goremedim.
sebze eklersen cok faydasini gorursun, insanin cildi bile guzellesiyor bol sebze yiyince.

İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?
Ben kayınvalidemdeyim, iftardan sonra alışverişe çıktık geldim oturdum dinleniyorum biraz, ne kadar oğlum kendi kendine oynuyor, eve gidince başıma çıkacak nasılsa
Çok hareketsiz geçti bu günüm, ev işi bile yapamadım.. Yetmezmiş gibi 2 kare ülker çikolata yemiş olabilirim cezamı yazın yarın yapayım..

Bence o kadar açlığa çok değil, zararsız yiyecekler. Şehriyeli çorban var ama gün içinde ekmek yok. Bence perfect tatlım
2 kaşık makarna çok sorun değil. Kaşığın boyutu önemli tabiki Yeşillikte olsaymış güzel bir gün olmuş...

11 mayıs 2. Gün
1000 ml detoks meyve suyu
20:00 = 1 adet ketojenik 🌶 dolması + 1 yoğurt
Su = 2500 ml
Arrietty_ sedulu H3RA_
Tarif versene ceydoş yarın benimkilerde biber dolması istiyorlar. Gerçi kinoa var evde onu ne kadar koymalıyım, tadını bozarmı?
Bu protein barlarla ilgili inceleme yapmışlar instada. Bir kaç markada bildiğimiz rafine şeker varmış. Görseli bulursam paylaşırım. Ama züber markası en zararsızı o kalmış aklımda.
2 çatal makarna değil ama sebzesiz bir gün olması problem bence
inatla çalıştır hergğn azda olsa. Düzenli yaparsan haftaya ağrı kalmayacak

Meyve suyuda dolu doluymuş. detoks günüyse no problem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…