Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ kaptanimm sivasin kalburabastisi da güzel oluyor hani valla benim kv ağzına layık cok guzel yapar yaptır annene bi tane te
Ben galiba evlenmeden yedim en son. Baya baya oldu yani
Ama Yarim da birkacagim
Suan Varyemez ablanin taktigi yapiyorum. Beynime bunu kodluyorum

Kızlar farklı salata denemek isteyenlere güzel bir alternatif semizotu, domates, kapya biber, zeytinyağı, narekşisi, ceviz, 1 tanede portakal sıktım ister elma ister çilek ekleyin şahane oldu gerçekten

Eklentiler

• IMG_20210511_200027.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210511_195943.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 21
Bugun öğlen unutmadım. Kendi de istemedi. Belki buyudugu için olabilir. Artik öğlen uyumayacak gibi.
Okudum canim tesekkur.ederim

KumraL_KrakeR geldik sen yoksun hepimizi buraya toplayıp sen spor yapmaya gittin demi seniiiiii uyanık seniii
Harbiden bildin bak senin gözünden de bişicik kaçmıyorben iftar saatini hesaba katamamışım adamı doyurdum öle yaptım

Arrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Basin sagolsun canim. Allah mekanını cennet eylesin.
Canim bulanti kesici fitil var 1 kere bile verince şıp diye kesiyor .

Ay ben 57 ye kadar dusmek ıstyorum ya. Bu ramazan cok ıyı geldı bana ılk defa tatlıalr yemeden kılo almadan kapattım ramazanı. Oda sayenızde bu grup sayesınde. Iyıkı var burası
Aynen öyle hepimiz için geçerli valla bu ramazan gayet iyi geçti grubumuz sayesinde Düşersin kuzu böyle devam edersen yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…