Hay masallah
Var canim dunde uyumadi bugun deGündüz uykusu var mi ?
Chole ting yaptım süprüzNe nyapacan kizz kraker
Chole ting yaptım süprüzNe nyapacan kizz kraker
Her şey sizin için bakAy napcan bize kizcok merak ettim 8 de burdayim
Bak bakkkkk nasılsın bildim benChole ting yaptım süprüz
Benim için çok önemli bir gelişme sizi de mutlu eder diye düşündüm
Bayramda beni hatırlayın ve sakince tatlıları elinizden bırakın. Bayram geçici 4. Takım kalıcı bu işin sonrası var
Eki Görüntüle 2847258
Bugun öğlen unutmadım. Kendi de istemedi. Belki buyudugu için olabilir. Artik öğlen uyumayacak gibi.suna bir baksana canim, bu mudur?
biz bundan biraz cekmistik cunku.
Çocuklarda Uyku Terörü (Gece Terörü) Nedir? Nasıl Tedavi Edilir? | Gebelik.Club | Hamilelik - Doğum - Bebek Gelişimi
Çocuklarda uyku terörü, gece korkusu, gece terörü, gece terörü hastalığı gibi isimlerle de bilinmektedir. Uyku terörü bebeğin gece uykusuna yatmasının ardından ortalama 90 dakika sonra ortaya çıkar. Bu süre uykunun ikinci bölümüne denk gelir ve bebeğin uykusunun ciddi şekilde bölünmesine neden...gebelik.club
Yok anam yok ben yetişemedim geç kaldım uzun sürdü spor yapmak
Ayyy en sevdıgım yesıllık
Harbiden bildin bak senin gözünden de bişicik kaçmıyorKumraL_KrakeR geldik sen yoksun hepimizi buraya toplayıp sen spor yapmaya gittin demi seniiiiii uyanık seniii
Basin sagolsun canim. Allah mekanını cennet eylesin.Arrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Canim bulanti kesici fitil var 1 kere bile verince şıp diye kesiyor .Günaydın kızlar..
Biz yine rahatsız uyandık bu sabaha da.. Oğlum uyandığından beri kusuyor, yeni uyudu sayılır, haliyle sabah sabah bende de mide bırakmadı, zor tutuyorum kendimi
Ne yedire bilirim ona bu durumda?
Acemi anne olunca böyle demek ki, hiçbirşey bildiğim yok
Kaç kalori bak bi bakalım ona göre izin vercemKahvenın yanına şundan yenebılırmıçeyregı tbıkı
Arkasinin fotosu onemliKahvenın yanına şundan yenebılırmıçeyregı tbıkı
Aynen öyle hepimiz için geçerli valla bu ramazan gayet iyi geçti grubumuz sayesindeAy ben 57 ye kadar dusmek ıstyorum ya. Bu ramazan cok ıyı geldı bana ılk defa tatlıalr yemeden kılo almadan kapattım ramazanı. Oda sayenızde bu grup sayesınde. Iyıkı var burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?