Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ben bir tek züberinkileri kullanıyorum, icerigi en iyi olan o.

Şahanesin kuzu sendende bu beklenirdi zaten helal olsun ayy orda olup o sahneyi gözlerimle görmem lazımdı gözümün önüne geldi şimdi komedi gibi şaka bir tarafa Cidden tebrik ederim kendinle gurur duymalısın

Hedefine kilitlenince canın istemiyor bile. O tarz sofralara hayır diyebildikten sonra daha bir gurur duyuyorsun kendinle.
Bir makas al kendinden “aferin kız sana” diyerek
Seni mi kuracağım kaptanım hemen aldım bir makas.
Duydum gerçekten bir de bugün kontrol etmekte zorlandığım bir iştahım var. Sarılayım kendime azıcık hepimize aferin, karantinada herkes kilo alırken biz verdik.

Bugün çok renkli çok çeşitli bir menü olmuş
Güzel adımında menüde okadar adımdan sonra yorulmuşsundur
11 mayıs 2. Gün
1000 ml detoks meyve suyu
20:00 = 1 adet ketojenik 🌶 dolması + 1 yoğurt
Su = 2500 ml
Arrietty_ @sedulu H3RA_
CEYDOS um senin listelerini özlemişim cidden

Dolu dolu bir gün olmuş menü bakımından
Menü güzel muhtemelen ondandır
Güzel menü sporunda öyle canım
Sahur
1 kare pide
1/2 dilim peynir

İftar
2 köfte
Marul salatası
2 yk Fırında domates soslu karışık kızartma (biber, patlıcan, patates)
1 yk yoğurt
Arrietty_ @sedulu

Güzelll şu temizlikte spordan sayılsa keşke
Ne kadar değişik tarifler ekran resmi aldım bir ara denerim
Arrietty_ H3RA_ @lalegul52

12 bin adim 360p
10 dak hiit 100p
15 dak yoga 30p
60 dak yürüyüş 60p

Toplam 550 puan

Eki Görüntüle 2847416
Adımlar şahane
Menü wallsit te rekor kırıyorsun yavru resmen harikasın

Eltim
Helal olsun eltim
40 dk tempolu yürüyüş 100 p
8.111 adım 243 p
100 sguat 16 p
50 sumo sguat (ağırlıksız) 8 p
50 mekik 8 p
Toplam 375 p
Arrietty_ @sedulu

Eki Görüntüle 2847445

Afiyet olsun
sahur 2 dilim ekmek, 1kk b peynir, 5 zeytin 5 s b su
İftar 1 tabak mercimek yemeği, 1/2 kase salata, 1 d ekmek
Su 2 lt
2940 adım 88 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2847468

Merhaba,

8600 adim: 258 puan
30 dakika leslie boosted: 120 puan
Toplam: 378 puan

Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2847469

Eşim şahanesin Sporlar ve menü gayet güzel gözün aydın bu gidişle 60larıda görürsün kısa zamanda

Tarif versene ceydoş yarın benimkilerde biber dolması istiyorlar. Gerçi kinoa var evde onu ne kadar koymalıyım, tadını bozarmı?
kinoa kullanan var sanırım ama ben normal dolma harcının içerisine karnıbahar pirinci ekliyorum.yarım kilo kıymaya yaklaşık 750 gr kadar ekledim içerisine iki tahta kaşık salça, karabiber , soğan maydanoz tuz koydum. dolmalıkları doldurdum. 6 yemek kaşığı kadar zeytinyağı ilave ettim. karıştırıp delinmiş dolmalıklara doldurdum. bir kaba ekstra az salça, tuz, zeytinyağı ve su koydum karıştırıp dizdiğim dolmaların üstüne döktüm orta ateşte 30 dk kadar pişirdim.

noram senin paylaştığın videoları yapıcam heralde şuan denem aşamasındayım hangisi hoşuma giderse onu yapıcam ama 45 dk. Full body fat burn hep yapıcam ekstra video eklicem deneyip hoşuma gidenleri sıkılaşmama yardımcı olacak bir iki seri eklerim yanına bakalım

mekikte başımı düz tutmayı başardığımda boyun ağrım olmamaya başladı. Spor hocası çenenle boğazının arasında bir yumruk kadar mesafe bırakacaksın derdi. Hep tavana bakarak çekiyorum bende. Önüme baktığım zaman ister istemez yükleniyoruz boynumuza

Sağol canım
Karnabahar pirincini ilk kez duydum. Evdekilere sunmadan kendim denemeliyim önce. Yeni fikirlere çok açık değil evdekiler.

Sağol canım
Karnabahar pirincini ilk kez duydum. Evdekilere sunmadan kendim denemeliyim önce. Yeni fikirlere çok açık değil evdekiler.
benimkilerde önce yabani yaklaştılar ama fark anlaşılmıyor. söylemesem büyük kızım anlamayacaktı . sadece çok minik pirince göre oradan anlaşılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…