Beni hatirla ozmnValla ben yanlış gruba mi geldim dedim bir anherkes incecik ve cokk guzel
Hahaha neden olmasınSen böyle giderse yarın et patates de atdım evdekilere yemek oldu dersin gibi geliyor
Kiz bak ben mutfagi sevmemMutfağı sevmediğimiz halde nasıl kilo aldık ya biz
Hep abur cuburdan bunlar
mantı tadını birebir tuttururlarsa ben talibim şimdidengoreceksinizz ilerde bi hap cikar. Onu ictinmi yemek yemis gibi oluyosun. Ay keskeee o mutfaga hic girmesemm
inanmam resim atAllahın verdiği şu boydan bir 10 cm kadar da bende olsaydı yaneredeyse aynı kilodayız sen hiç vermesen de olur yani, ben top gibi geziyorum
aaa kesinlikle çekmelisin önceki fotosuHaklisin valla canim.. biz de çekeriz insallah ozaman gelir de
Oncesi fotosu bile çekmedim o kadar sevmiyorum şu hallerimi..belki 3 4 yıldır boydan fotom hic yok..o günleri iple cekiyorum
benim en büyük suçlu mantı, ikinci sırada börek, kısır gibimsi şeylerMutfağı sevmediğimiz halde nasıl kilo aldık ya biz
Hep abur cuburdan bunlar
Bende 110a duseyim bende before after yapam yawmantı tadını birebir tuttururlarsa ben talibim şimdiden
inanmam resim at
aaa kesinlikle çekmelisin önceki fotosu
Farkı gözle görünce motivasyon tavan oluyor
Merhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
kanama için bi ilaç verdi azaltması için en çok buna sevindim.
Allah yardımcınız olsun..
Sağlıkla, başarılı bitirsinler okullarını..
inşallah kızlar darısı sizinkilerin başına.Ay canim Allah kavuştursun.rabbim hayirla kazasiz belasiz okulunu bitirmeyi nasip etsin inşallah. Rabbım sana da sabir versin.
kaptanım ben dün tartılamadım. malum yollardaydım ama sabit olduğumu düşünüyorum.
Cuma Pazartesi kontrol Cuma Hedef @Onlymemeself 116.9 116.9 ? @aysunayy 76.7 76.4 ? @Ayse_M 84 83.9 ? @ozrengin 65.7 66.0 ? @AKovser 72.1 72.4 ? @asena87 63.9 63.7 62.9 noram 59.3 58.8 58.5 @Serina08 79.2 78.7 ? Alys 56.7 57.1 56.2 AppLesma 70.2 69.8 69.5 @KumraL_KrakeR 73.1 72.7 ? H3RA_ 59.2 60.5 59 @esmeriiim 59.2 59.4 59 @nurdeva 58.4 57.2 @Ozzybal 72.7 73 72.4 @aedenli 56.3 55.5
@Asi Matmazel @Nalyeccc @Ressamgibi @lalegul52 @klbk33 @OzlemlerhayallarCEYDOS
Cogu kisi hedef koymamis
bende aynıyım biliyor musun kendime özel marketten gıda aldığımı bilmem abur cuburmuş nedir bilirim ama yemem. iş akşam yemeğine gelince ters yüz dişime göreyse bende açım bana da ver diyene hırlarımmmm.Kiz bak ben mutfagi sevmem
- kendime ozel bisey hazirlamazdim
- abur cubur agzima almazdim (bi ara cikolata yiyordum anormal sekilde)
-icecek eve almam
- ekmek senede 10 dilim etmezdi
- cay kahve sekersiz
- tatli hic sevmem
Ee nasil kilo aldin?
sizin 4 kisilik aksam yemeginizi bi kerede oturur yerdim
Benimde hep çocuklar yüzünden evde abur cubur makarna tarzi yiyeceklerden cok pişiyor. Bide benim ki stres kaynaklı gece bile uykumdan uyanıp atistiriyorum .Kiz bak ben mutfagi sevmem
- kendime ozel bisey hazirlamazdim
- abur cubur agzima almazdim (bi ara cikolata yiyordum anormal sekilde)
-icecek eve almam
- ekmek senede 10 dilim etmezdi
- cay kahve sekersiz
- tatli hic sevmem
Ee nasil kilo aldin?
sizin 4 kisilik aksam yemeginizi bi kerede oturur yerdim
Insallah canim . Artık bunaldım sürekli bebek gibi bezlenmektenhadi gecmis olsun canim, umarim sebebini de bulurlar da kuruturlar kokunden.
geçmiş olsun canım. vücudun atmaya çalıştığı için kanama yapabiir belkiMerhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
Parçayı her ihtimale karşı alıyorlar polip gördükleri zaman. Acil bir şey olsa sonra ki muayeneyi beklemezlerdi.Merhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyomun kucuk dedi bu kadar kanama yapmaz.dedi bide kullandığım troit ilacı yeterli gelmezse oda yapar dedi .geçmiş olsun canım. vücudun atmaya çalıştığı için kanama yapabiir belki
Ayy insallah canim bende bidahaki muayenede biter kanamanın sorunu çözülür kurtulurum.Parçayı her ihtimale karşı alıyorlar polip gördükleri zaman. Acil bir şey olsa sonra ki muayeneyi beklemezlerdi.
2-3 ay önce ablamda da aynısı oldu, polipten parça aldılar temiz çıktı. Kısa sürede bitti kanama problemi.
Mrb canimm. Oh be sonunda gittin.Merhaba hanımlar doktordan geldim.
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar yürü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir altdaki spor puan tablosunda secerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
727. Etap - MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Arrietty_ H3RA_ sedulu @Ozzybal @Ayse_M Alys noram ÖDÜL @Asi Matmazel @esmeriiim @asena87 @Serina08 @stitch MUAF MUAF MUAF @Ressamgibi @Onlymemeself @aysunayy AppLesma @aedenli MUAF MUAF MUAF @KumraL_KrakeR @lalegul52 @Nalyeccc @AKovser
727. Etap Spor Puan Listesi
Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !
Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani ilk sayfadadir
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Arrietty_ 1312 1612 1258 H3RA_ 478 735 460 870 sedulu 1183 1383 872 1818 @Ozzybal 261 243 286 572 @Ayse_M 543 843 513 1368 Alys 800 1178 855 1578 noram 985 1086 1180 750 @Asi Matmazel 513 3100 715 1105 @esmeriiim 350 770 410 560 @asena87 180 1045 700 1559 @Serina08 384 1370 1000 @stitch MUAF MUAF MUAF @Ressamgibi 745 560 702 1090 @Onlymemeself 479 488 914 927 @aysunayy 825 918 875 1265 AppLesma 420 725 180 840 @aedenli MUAF MUAF MUAF 1924 @KumraL_KrakeR 520 1422 602 790 @lalegul52 802 890 1756 @Nalyeccc 680 1715 670 2100 @AKovser 216 638 435 780
Çok geçmiş olsun.Merhaba hanımlar doktordan geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?