Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutfağı sevmediğimiz halde nasıl kilo aldık ya biz
Hep abur cuburdan bunlar
Kiz bak ben mutfagi sevmem
- kendime ozel bisey hazirlamazdim
- abur cubur agzima almazdim (bi ara cikolata yiyordum anormal sekilde)
-icecek eve almam
- ekmek senede 10 dilim etmezdi
- cay kahve sekersiz
- tatli hic sevmem
Ee nasil kilo aldin?
sizin 4 kisilik aksam yemeginizi bi kerede oturur yerdim

goreceksinizz ilerde bi hap cikar. Onu ictinmi yemek yemis gibi oluyosun. Ay keskeee o mutfaga hic girmesemm
mantı tadını birebir tuttururlarsa ben talibim şimdiden
Allahın verdiği şu boydan bir 10 cm kadar da bende olsaydı ya neredeyse aynı kilodayız sen hiç vermesen de olur yani, ben top gibi geziyorum
inanmam resim at
Haklisin valla canim.. biz de çekeriz insallah ozaman gelir de
Oncesi fotosu bile çekmedim o kadar sevmiyorum şu hallerimi..belki 3 4 yıldır boydan fotom hic yok.. o günleri iple cekiyorum
aaa kesinlikle çekmelisin önceki fotosu
Farkı gözle görünce motivasyon tavan oluyor

Merhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
kanama için bi ilaç verdi azaltması için en çok buna sevindim.

hadi gecmis olsun canim, umarim sebebini de bulurlar da kuruturlar kokunden.

Allah yardımcınız olsun..
Sağlıkla, başarılı bitirsinler okullarını..

Ay canim Allah kavuştursun.rabbim hayirla kazasiz belasiz okulunu bitirmeyi nasip etsin inşallah. Rabbım sana da sabir versin.
inşallah kızlar darısı sizinkilerin başına.
kaptanım ben dün tartılamadım. malum yollardaydım ama sabit olduğumu düşünüyorum.

bende aynıyım biliyor musun kendime özel marketten gıda aldığımı bilmem abur cuburmuş nedir bilirim ama yemem. iş akşam yemeğine gelince ters yüz dişime göreyse bende açım bana da ver diyene hırlarımmmm.

Benimde hep çocuklar yüzünden evde abur cubur makarna tarzi yiyeceklerden cok pişiyor. Bide benim ki stres kaynaklı gece bile uykumdan uyanıp atistiriyorum .
hadi gecmis olsun canim, umarim sebebini de bulurlar da kuruturlar kokunden.
Insallah canim . Artık bunaldım sürekli bebek gibi bezlenmekten

geçmiş olsun canım. vücudun atmaya çalıştığı için kanama yapabiir belki

Parçayı her ihtimale karşı alıyorlar polip gördükleri zaman. Acil bir şey olsa sonra ki muayeneyi beklemezlerdi.
2-3 ay önce ablamda da aynısı oldu, polipten parça aldılar temiz çıktı. Kısa sürede bitti kanama problemi.

Ayy insallah canim bende bidahaki muayenede biter kanamanın sorunu çözülür kurtulurum.

Mrb canimm. Oh be sonunda gittin. H3RA_ dedigi gibidir bencede. En azindan simdi nedenini ogreneceksin.
gecmis olsun canimm

sedulu menü listesinde ben yokum bir nedeni mi var?

Çok geçmiş olsun.

30 DK hiit cardio
35 dk chloe
2 dk plank
500 jj
10 dk wallsit
Kapanış, bugün sporu bitirdim. Duş aldım oğlumun uyanmasını bekliyorum. Anneme gideceğiz. Kıymam var evde, mantı yapacağız dondurucuya atmak için, oğlum tam bir mantıcı. Bir sürü de yaprak vermişti komşumuz bir de yağlı birer turşusu, onlardan da götüreceğim ben yemiyorum diye. Dukanımı içiyorum şimdi. Akşama yemek belli değil, Canlar sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…