Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu menü listesinde ben yokum bir nedeni mi var?
En son muaftın canım menü ve spor tablosundan. Geçen hafta yazdım buraya izinlilerden geri dönüp tabloya dahil olmak isteyen var mi diye. Bi bildirim gelmedi onunla ilgili o yüzden. Muafiyetini kaldırmamı istersen tabloya eklerim hemen menüleri takipteyim zaten izinlileri de ayrıca

kız kaldır kaldır döndüm ben artık full adapte olayım.zaten oydu buydu sarsıldım vakit sıkıyönetim vaktidir.

kız kaldır kaldır döndüm ben artık full adapte olayım.zaten oydu buydu sarsıldım vakit sıkıyönetim vaktidir.
Tamam canım ben zaten takip ediyorum yine menülerini. Tabloya da eklerim artık. Bir de spor yapacak misin ? Yavaş yavaş katı gıda geçişi gördüm menülerinde

Merhaba arkadaşlar,

Su an yoldayım, Ankara'dan Kayseri'ye gidiyoruz. Cuma günü evde olacağız
Hayırlı yolculuklar canım
İyi yolculuklar, planlı bir yolculuk mu?

Bence güzel sonuç alacaksın, vücudu şaşırtma gibi olacak.
Menülerin gayet güzel, kilo yapacak bir şey yok. Stres yapma sadece
Moral oldun tatlım
Mutfağı sevmediğimiz halde nasıl kilo aldık ya biz
Hep abur cuburdan bunlar
Ben mutfak işlerini özellikle yapmayı çok severim
Hala da seviyorum orası benim kendimi bulduğum atölyem, terapi merkezim
Bakalım pes etmek yok devam edip sonucu bekleyeceğim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar

Eklentiler

• 20201115_103736.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210518_150256.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20210518_150226.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210518_150111.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 39
Tesekkur ederim canim
Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Abla vucudun çok sikilasmis sporla . Harika görünüyor. Spora devam

Tamam canım ben zaten takip ediyorum yine menülerini. Tabloya da eklerim artık. Bir de spor yapacak misin ? Yavaş yavaş katı gıda geçişi gördüm menülerinde
katı gıda arada alıyorum zaten ama geçen haftakiler tamamen duruma ayak uydurmaydı. planım yine 2 gün detoks 5 gün diyet menüsü şeklinde spor 72 kg a düşünce aktif olarak başlayacak. henüz 2,5 kg fazlam mevcut.

Varyemez Abla harika olmussun sende
Bir citir daha ekleyelim listemize
Kuzum o senin güzel bakan gözlerin ve sözlerine düşenler
Eskiye nazaran ehhhhh
Sağolasın canım ama çıtırlıktan önceki zamanlar diyelim benim için

Ekmek yersem durduramiyorum kendimi. Oldugu gibi kilo olarak donus yapiyor bana

Aldin miii
Aldım bir kare yedim, paketi ofisteki arkadaşa verdim.
Çekmecede kalırsa yerim kalanını diye :))
Çok teşekkür ederim datlummmm Daha gitmesi gerekenler var sırt bölgesi,göbek, popiş ve bacaklardan
Senin yerinde olsam üst bölgeyi çalışırım. Bacaklarda pek bir şey kalmamış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…