En son muaftın canım menü ve spor tablosundan. Geçen hafta yazdım buraya izinlilerden geri dönüp tabloya dahil olmak isteyen var mi diye. Bi bildirim gelmedi onunla ilgili o yüzden. Muafiyetini kaldırmamı istersen tabloya eklerim hemen menülerisedulu menü listesinde ben yokum bir nedeni mi var?
Benim de ennnn sevdiğim seyler yağlı ve karbonhidrat yüklü gidalarbenim en büyük suçlu mantı, ikinci sırada börek, kısır gibimsi şeyler
kız kaldır kaldır döndüm ben artık full adapte olayım.zaten oydu buydu sarsıldım vakit sıkıyönetim vaktidir.En son muaftın canım menü ve spor tablosundan. Geçen hafta yazdım buraya izinlilerden geri dönüp tabloya dahil olmak isteyen var mi diye. Bi bildirim gelmedi onunla ilgili o yüzden. Muafiyetini kaldırmamı istersen tabloya eklerim hemen menüleritakipteyim zaten izinlileri de ayrıca
Tamam canım ben zaten takip ediyorum yine menülerini. Tabloya da eklerim artık. Bir de spor yapacak misin ? Yavaş yavaş katı gıda geçişi gördüm menülerindekız kaldır kaldır döndüm ben artık full adapte olayım.zaten oydu buydu sarsıldım vakit sıkıyönetim vaktidir.
Cekeyim ozaman gene de bakarım ara araaaa kesinlikle çekmelisin önceki fotosu
Farkı gözle görünce motivasyon tavan oluyor
Hayırlı yolculuklar canımMerhaba arkadaşlar,
Su an yoldayım, Ankara'dan Kayseri'ye gidiyoruz. Cuma günü evde olacağız
Moral oldun tatlımİyi yolculuklar, planlı bir yolculuk mu?
Bence güzel sonuç alacaksın, vücudu şaşırtma gibi olacak.
Menülerin gayet güzel, kilo yapacak bir şey yok. Stres yapma sadece
Ben mutfak işlerini özellikle yapmayı çok severimMutfağı sevmediğimiz halde nasıl kilo aldık ya biz
Hep abur cuburdan bunlar
Bakalım pes etmek yok devam edip sonucu bekleyeceğimİnşaAllah canım ya..
Güle güle giy canım, bu arada güzel görünüyor vücudun :)
Senin vücut da aynı benimki gibi abla ya
Biraz öncesine kadar ufak tefek tatlı birşeyler yiyordum, azar azar da olsa gidiyordu kilo, kaç gündür yemiyorum resmen tıkandı, gitmem diyor
İyi yolculuklar :)
Allahın verdiği şu boydan bir 10 cm kadar da bende olsaydı yaneredeyse aynı kilodayız sen hiç vermesen de olur yani, ben top gibi geziyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinMerhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
kanama için bi ilaç verdi azaltması için en çok buna sevindim.
Mrb canimm. Oh be sonunda gittin.H3RA_ dedigi gibidir bencede. En azindan simdi nedenini ogreneceksin.
gecmis olsun canimm
Tesekkur ederim canlarimÇok geçmiş olsun.
Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Tesekkur ederim canimHayırlı yolculuklar canım
Moral oldun tatlım
Ben mutfak işlerini özellikle yapmayı çok severim
Hala da seviyorum orası benim kendimi bulduğum atölyem, terapi merkezim
Bakalım pes etmek yok devam edip sonucu bekleyeceğim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Abla vucudun çok sikilasmis sporla . Harika görünüyor. Spora devamKasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Ekmek yersem durduramiyorum kendimi. Oldugu gibi kilo olarak donus yapiyor banaYumurta eklemekle iyi etmişsin canim ekmek hic mi yemiyorsun 1 dl de mi
çıkıyorum şimdi markete bitterimi almaya, herşey yuvamın huzuru için
Çok teşekkür ederim datlummmmfark cok bariz yanliz, pantolon da acayip guzel yakismis, bacaklar incelmis, gobek gitmis
katı gıda arada alıyorum zaten ama geçen haftakiler tamamen duruma ayak uydurmaydı. planım yine 2 gün detoks 5 gün diyet menüsü şeklinde spor 72 kg a düşünce aktif olarak başlayacak. henüz 2,5 kg fazlam mevcut.Tamam canım ben zaten takip ediyorum yine menülerini. Tabloya da eklerim artık. Bir de spor yapacak misin ? Yavaş yavaş katı gıda geçişi gördüm menülerinde
Sağolasın canım benimTesekkur ederim canim
Abla vucudun çok sikilasmis sporla . Harika görünüyor. Spora devam
ne kadar güzel bir değişim harikasın canımKasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Sağolasın ceydosumne kadar güzel bir değişim harikasın canım
Kuzum o senin güzel bakan gözlerin ve sözlerine düşenler
Aldım bir kare yedim, paketi ofisteki arkadaşa verdim.Ekmek yersem durduramiyorum kendimi. Oldugu gibi kilo olarak donus yapiyor bana
Aldin miii
Senin yerinde olsam üst bölgeyi çalışırım. Bacaklarda pek bir şey kalmamış bence.Çok teşekkür ederim datlummmmDaha gitmesi gerekenler var sırt bölgesi,göbek, popiş ve bacaklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?