çıkıyorum şimdi markete bitterimi almaya, herşey yuvamın huzuru içinkiz eger bitterin yuksek oranda ise gayet saglikli bir sey, hem metabolizmayi da hizlandirma etkisi var, hem mutluluk hormonu salgilatiyor.
regl zamani yemicen de ne zaman yicen.
benim stokta var
ya da olmaz daha da sagliklisi olsun dersen,Varyemez in kakaolu tarcinli sutunden yap, o da kabul olunur.
Ben önce listelerimi hazırladım sonra makinesini aldımİyi oldu bunu attığın, kahveli smothie baya ilgimi çekti. İçine buzda atacaksın yazın soğuk soğuk iç mis gibi.
Ben hazırlıksızdım birde cahilim smothie konusunda. Evde ne bulduysam koydum bugünlük.
Yarım yeşil elma, 1 çay bardağı süt, yarım avakado, yarım armut, 1 kivi koydum. Kabak koyacaktım unutmuşum aceleden.
Deneme oldu bugün, ama sevdim tadını. Bugün attığınız tariflere göre alışveriş yapıcam. Sık sık yaparım artık.
Cis isi zor canim ya ama ac ac kapa olmaz..ac daha da kapama 1 hafta 10 gune öğrenir elbet.. Erken olduğunu düşünüyorsan da temmuz ağustos gibi tekrar denersin.Günaydın çıtır hatunlar
Kahvaltımı yaptım büyük oğlan canlı derste
Küççüğüne bez taktım dün heryeri işedihaftaya tekrar deneyeceğim
@Ayşe_M strese girdikçe daha çok şişersin relax ol canım artı çıkarsanda reglden olduğunu bildikten sonra sıkıntı yok bence.Yürüyüş yolun da çok güzel burda bisikletlerden yürüyemiyon
aysunayy cumaya kadar değişmez umarım eksilerin
çıkıyorum şimdi markete bitterimi almaya, herşey yuvamın huzuru için
Ben önce listelerimi hazırladım sonra makinesini aldım
Kabağı çiğden koyunca tadı güzel olur ku acaba
Yulaflısı dikkatimi çekti benimde gayet doyurucu.
Muz ,böğürtlen ,çilek attım dondurucuya soğuk soğuk yaparım oh miss
Kabak içinde bulunduğu yiyeceklere göre tad alan bir sebze. Çıkıntılı bir tadı olmaz sanki, denemek lazım.Ben önce listelerimi hazırladım sonra makinesini aldım
Kabağı çiğden koyunca tadı güzel olur ku acaba
Yulaflısı dikkatimi çekti benimde gayet doyurucu.
Muz ,böğürtlen ,çilek attım dondurucuya soğuk soğuk yaparım oh miss
fedakar arkadasim benim be
yuvayi yapan disi kusum
Kız aynı ben gibi vücut yapın, gören kardeşmisiniz der
Aynen cok güzelsin masallah canim..ne kadar guzeliz dimi,
azicik gogus olaydi ya
Aynen cok güzelsin masallah canim..birazcık bacaklarda var o kadar
Güzeliz tabi Allah kocalarımızın yüzüne bakmışne kadar guzeliz dimi,
azicik gogus olaydi ya
Harikasın canım maşallah sana
Ablaaa sen yemeye devam mı etsen acaba o zaman ahaha kaptabln duymasınOnline derslerimi de okulda yaptım
Birazdan kursum başlayacak
Okula gelmeyi seviyorum iyi geliyor bana
Okulda arkadaşın birinin doğum günü kutlaması vardı tabiki pasta kesildi ve ben pastadan tüm ısrarlara rağmen yemedim
Inşaallah bu fedakarlığım tartıya yansır
Tatlıları yerken tıkır tıkır kilo veriyorum yemeyi kesince vücut da buna tepkiyi çattttt diye ortaya koyuyor . İlginç
Formülü bilince zorluğu ortadan kalkıyor. Geçende kardeşlerimle diyet üzerine konuşuyorduk.Merhaba kizlar.
Umarım herkes iyidir, yılmadan hedefe doğru ilerliyordur.
Dün evde mat pilatese başladım. Sağlığım elverdigince bir gün pilates, bir gün yürüyüş olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Reyhan Oksay'in tüm vücut videolarına devam edeceğim. Takildigim hareketleri de "nasıl yapilir?" bölümünden inceleyip doğru şekilde yapmaya çalışacağım. Dün çemberli videoyu yaptım, inanılmaz rahatladım. Öncesinde de ısınma amaçlı 1 mil leslie yaptim. Bugün alt karın, iç bacak ve omuzlarda hafif ağrı var.
Bugün için de yürüyüş niyetim var. Eşimle akşam üzeri çıkarız.
Beslenme artık iyice oturdu. Şeker ve kalitesiz karbonhidratlar hayatimdan tamamen çıktılar. Baştan irademi kullandım elbette ama uzun zamandır tatlıya vs istek de duymuyorum. Sanırım düzenli olarak kuru meyve ve sade Türk kahvesi yanında bitter çikolata yemenin etkisi var. Bunları yiyor olmak yoksunluk hissettirmiyor. Yani sağlıksız olan her besinin yerine sağlıklı olanı porsiyon kontrolü yaparak koydum. Bu işi sanirim çözdüm.
İrade ve sabır+ olabildiğince hareketli bir yaşam...
Böyle işte...Buraya çok ugrayamasam da, kısaca kendimce cabalamaya devam ediyorum.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Bilmiyorum tatlım ya bu hafta böyle kendimi çoğu şeyden soyutlayıp yola devam edip kendimi bir gözlemleyeyim sonra bakarım durumaAblaaa sen yemeye devam mı etsen acaba o zaman ahaha kaptabln duymasın
Iyi yolculuklar cnm..cok yeme oralardaMerhaba arkadaşlar,
Su an yoldayım, Ankara'dan Kayseri'ye gidiyoruz. Cuma günü evde olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?