Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çıkıyorum şimdi markete bitterimi almaya, herşey yuvamın huzuru için

Ben önce listelerimi hazırladım sonra makinesini aldım
Kabağı çiğden koyunca tadı güzel olur ku acaba
Yulaflısı dikkatimi çekti benimde gayet doyurucu.
Muz ,böğürtlen ,çilek attım dondurucuya soğuk soğuk yaparım oh miss

Cis isi zor canim ya ama ac ac kapa olmaz..ac daha da kapama 1 hafta 10 gune öğrenir elbet.. Erken olduğunu düşünüyorsan da temmuz ağustos gibi tekrar denersin.

koyanlarin yalancisiyim,
tadi hic fark edilmiyor diyorlar.

Kabak içinde bulunduğu yiyeceklere göre tad alan bir sebze. Çıkıntılı bir tadı olmaz sanki, denemek lazım.
fedakar arkadasim benim be

yuvayi yapan disi kusum

Aynen cok güzelsin masallah canim.. birazcık bacaklarda var o kadar

bacaklardan montajla alip gogse ekleyebiliyoz mu

benim bacaklar cok incelmiyor ya, en aktif oldugum donemde bile vardi, kabullendim onlari ben.

ama su gogus bolgesini gelistirmek, hic olmadi biraz guclendirmek istiyorum artik.

Merhaba kizlar.
Umarım herkes iyidir, yılmadan hedefe doğru ilerliyordur.

Dün evde mat pilatese başladım. Sağlığım elverdigince bir gün pilates, bir gün yürüyüş olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Reyhan Oksay'in tüm vücut videolarına devam edeceğim. Takildigim hareketleri de "nasıl yapilir?" bölümünden inceleyip doğru şekilde yapmaya çalışacağım. Dün çemberli videoyu yaptım, inanılmaz rahatladım. Öncesinde de ısınma amaçlı 1 mil leslie yaptim. Bugün alt karın, iç bacak ve omuzlarda hafif ağrı var.

Bugün için de yürüyüş niyetim var. Eşimle akşam üzeri çıkarız.

Beslenme artık iyice oturdu. Şeker ve kalitesiz karbonhidratlar hayatimdan tamamen çıktılar. Baştan irademi kullandım elbette ama uzun zamandır tatlıya vs istek de duymuyorum. Sanırım düzenli olarak kuru meyve ve sade Türk kahvesi yanında bitter çikolata yemenin etkisi var. Bunları yiyor olmak yoksunluk hissettirmiyor. Yani sağlıksız olan her besinin yerine sağlıklı olanı porsiyon kontrolü yaparak koydum. Bu işi sanirim çözdüm.
İrade ve sabır+ olabildiğince hareketli bir yaşam...

Böyle işte... Buraya çok ugrayamasam da, kısaca kendimce cabalamaya devam ediyorum.

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:
Online derslerimi de okulda yaptım
Birazdan kursum başlayacak

Okula gelmeyi seviyorum iyi geliyor bana

Okulda arkadaşın birinin doğum günü kutlaması vardı tabiki pasta kesildi ve ben pastadan tüm ısrarlara rağmen yemedim

Inşaallah bu fedakarlığım tartıya yansır

Tatlıları yerken tıkır tıkır kilo veriyorum yemeyi kesince vücut da buna tepkiyi çattttt diye ortaya koyuyor . İlginç

Ablaaa sen yemeye devam mı etsen acaba o zaman ahaha kaptabln duymasın

Formülü bilince zorluğu ortadan kalkıyor. Geçende kardeşlerimle diyet üzerine konuşuyorduk.
Kilo vermek çok zor iş, gibi bir cümle geçti.
Ay yok dedim direkt, hiç yoksunluk çekmeden tadına vara vara beslenebiliyormuş insan.
Bu süreç hepimize bunu öğretti

Ablaaa sen yemeye devam mı etsen acaba o zaman ahaha kaptabln duymasın
Bilmiyorum tatlım ya bu hafta böyle kendimi çoğu şeyden soyutlayıp yola devam edip kendimi bir gözlemleyeyim sonra bakarım duruma

Istediğim sonucu göremezsem en iyisi bildiğim yoldan yürümek olacak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…