Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi geçmiş olsun.. Ciddi birşey de yok çok şükür..

Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar

Bayağı fark var ama ya
MaşaAllah, aynen devammm..

Bende geçen hafta öyle olmuştum deli gibi spor yap aç yat 800 gr fazla gel acayip moralim bozulmuştu sonra kas yaptığıma karar verdik hep birlikte bu hafta yüzümü güldürecek gibi bakalım bugün tartılmadım süpriz olsun bana

Varyemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun
AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin

KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba

Alys başka bir çıtır da burada mıymıs

Merhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum
AppLesma geçmiş olsun canım
Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne
Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana

Evet sen kayseriliydin, simdi hatırladım söylerim

Tabii ki Antep fıstığı ama ben yer fıstığını da severim. Her türlü güzel yani
Yerim seni ben
Hocam şahanesin çok güzel olmuş gerçekten müthiş değişim
Değişmeyen tek şey " değişim" sözcüğünün yazılışı o nedenle hepimiz değişeceğiz hayırlısıyla
Varyemez değişimin süper, çok iyi görünüyorsun
Çok teşekküler canım
Sağ salim varmana sevindim güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...
Çok teşekkür ederim canım
Sağolasın Ayşecim sen de azimle çıktığın yolda hedefe hız kesmeden devam ediyorsun Rabbim bunun karşılığını gösterecektir eminim

Ben sütlü irmik tatlısını siliyorsan ona yakın bir tadı vardı tabi yulaf tadı da geliyordu. Yulaf lapası+sütlü irmik tatlısı pudingi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…