Merhaba hanımlar doktordan geldim.
Miyom. Polip. Yada rahimde ilgili bi sorun olabilir dedi. Muayene sonucunda miyom varmış ama cok kanama yapacak kadar büyük değilmiş. Bidaha ki muayene de rahimde parça alacakmış bakilcakmis. Bi de kan verdim tahlil için artık hepsine birden bakar.
kanama için bi ilaç verdi azaltması için en çok buna sevindim.
Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Maşallah ablacım ne güzel olmuşsun. Fıstık gibisin.Kasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Haklısın şekerAldım bir kare yedim, paketi ofisteki arkadaşa verdim.
Çekmecede kalırsa yerim kalanını diye :))
Senin yerinde olsam üst bölgeyi çalışırım. Bacaklarda pek bir şey kalmamış bence.
Iskeletime ve ciğerlerime binen yükün hafiflediğini hissettimBayağı fark var ama ya
MaşaAllah, aynen devammm..
Hangi fıstık antep mı yer fıstığı mı?Maşallah ablacım ne güzel olmuşsun. Fıstık gibisin.
Tabii ki Antep fıstığı ama ben yer fıstığını da severim. Her türlü güzel yaniHangi fıstık antep mı yer fıstığı mı?
Bende geçen hafta öyle olmuştum deli gibi spor yap aç yat 800 gr fazla gel acayip moralim bozulmuştu sonra kas yaptığıma karar verdik hep birlikteLeslieyi ektim bu sabah
Arada fırsat bulunca yaparım..
Açıkcası dün artı çıkmamın sıkıntısından bu sabah pek keyifli uyanmadım, spor yapmak da istemedi canım.. Şişkinliğim gitti mi gitmedi mi öğrenmek için az önce tartıldım, cumaya göre eksi bile gördüm keyfim yerine geldi :) Normalde bu kadar çabuk modum düşmez ama günlerdir aç yatıyorum, hiç kaçamak yapmadım, hareketimi çoğalttım, bunları artı olarak görünce düşdüm biraz..
Genel itibari ile hepimizde dönem dönem oluyor cumaya kadar düzelir mrak etmeNasıl şiştim anlatamam ya eksilecegim yerde arti çıkıyorum bende anlamadım hayırlısı cumaya inşallah eski olur diyim
Hocam şahanesinKasım ayındaki halim ve bugünkü halim bugünkü giydiğim kot streçin acaba içine girebiliyor muydum o zamanlar
Planli sayılır, mayis sonunda 3 günlüğüne gelecektik, dun netleşti, bugun yola çıktık, geleli 1 saat oldu.İyi yolculuklar, planlı bir yolculuk mu
Evet sen kayseriliydin, simdi hatırladımMerhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum
AppLesma geçmiş olsun canım
Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne
Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana
Yerim seni benTabii ki Antep fıstığı ama ben yer fıstığını da severim. Her türlü güzel yani
Değişmeyen tek şey " değişim" sözcüğünün yazılışı o nedenle hepimiz değişeceğiz hayırlısıylaHocam şahanesinçok güzel olmuş gerçekten müthiş değişim
Çok teşekküler canım
Çok teşekkür ederim canımVaryemez abla maşallahın var çıtır olmuşsun
AppLesma canım inşallah çabucak atlatırsın bezden de kurtulursun, regl uzun sürünce bile can sıkıcı seninki daha kötü Rabbim acil şifa versin
KumraL_KrakeR bi çıtır da sen misin acaba
Alys başka bir çıtır da burada mıymıs
Sağolasın AyşecimMerhabalar kizlarrr öldüm bittim bugün yeni girdim eve baya yoruldum arkadaşla pikniğe gittik çocukların peşine koştur derken perişan oldum
AppLesma geçmiş olsun canım
Ozzybal memleketime selam söyle yaa çok özledim
KumraL_KrakeR esim valla çıtır kızsın senin gibi olsam daha ne
Varyemez abla harika görünüyorsun valla maşallah sana
Ya ben kaçırmışım hep challenge leri kaçırıyorum çıldırıcamBugün adım challenge var. Adımların toplamı 2 kat puan olacak canım
Ben sütlü irmik tatlısını siliyorsan ona yakın bir tadı vardı tabi yulaf tadı da geliyordu. Yulaf lapası+sütlü irmik tatlısı pudingiYoook bence gayet güzel bir gün olmuş
Güzelmiş bende bugün sakarsma bolca taze soğan doğradım
Yaaabugün Nİye herkesin menüsünde kurufasulye var. İnşeAllah çarşamba günü bende yapıp 1 tabak yiyicem hemde soğan ve acı biberle bu arada ne güzel bir menü olmuş böyle
Şahane adımlarsporda öyle bazen insan yemek istiyor yakınsa reglin normaldir canını bişeyler istemesi
Akşam menümüz neredeyse aynı
Ne güzel bir menü olmuş kuşumyumurtayı akşam yiyince acayip tok tutuyormuş bugün test ettim onayladım
Şahaneeeeeeee
Az olmamış mı kaptanım yemeğin
Ayyy kuru fasulye burnumda tütüyor bu ara hep de detoksa denk geldi ne zman yapsamafiyet şifa olsun adımlar şahane bu arada
Afiyet olsun
Kaptanım coşmuşsun bugün MaşaAllahSporlar da ben bugün vasattım sporda işlerim vardı yapamadım bu sefer
Şahane adımlar valla sınıfta kaldım ben bugünişlerim vardı spora çok zman ayıramadım ama takım almış başını gitmiş maşallah
Güzel yürümüşsün vallahi maşallah
Güzel menüde adımlardayaa benim canımda Bayadır kurufasulye istiyor nohutlu görünce yine aklıma geldi yarın da su orucu var yine sonraya kaldı
Şahane
Menü de Sporlar da güzel fit tatlı olmuş tadı nasıldı
Şahane bir isim olmuş ex eşimBen sütlü irmik tatlısını siliyorsan ona yakın bir tadı vardı tabi yulaf tadı da geliyordu. Yulaf lapası+sütlü irmik tatlısı pudingi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?