- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Vayyy ağzım sulandı bi severdim ki kendisiniBugün bende dışarıdayım eve gelince hemen kabaklı yumurta yaptım. Evin geri kalan ahalisi ayvalik tostu gömdü mideye
Bende anlamadim. Hatta yapacagim isleri de yapamadimNapiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Aynen oyle valla ya. Çoluk cocuk ev is alisveris derken insan anlamıyor. Bende yarina biraktim temizligi bugun bic bisi yapamadim. Oglene kadar yapsam. Cocuklar uyurken yemek yaparim. Kalkinca doyur falan aksqm oldu yineBende anlamadim. Hatta yapacagim isleri de yapamadim
Guya dip temizlik yapacaktim. Koltuk, hali, perde yikacaktim.
Gerci alti ustu 2 hali var evde. Biri sehbanin altinda biri cocuk odasinda
Yarin de kosturmacali olacak.
Sabah cocuklari birakip test olacagiz. Kutuphaneye gitmem lazim onun icin. Ardindan temizlik ilaci aldim onlari almam gerek firmadan. Sonra esim ile disarida kahvalti yapacagiz. Derken cocuklarin saati gelir
17de spor var. Gitmeden yemegi hazirlamam lazim evdekilere
Oldumu yine aksam. Gün bitti
Yanlışsam düzeltsinler ama kas öyle kolay oluşmaz, hele ki kadınlarda... erkek sporcular kaç kiloluk ağırlıklarla haftalarca çalışıyorlar da anca kas oluşuyor. Ki erkekler kaslanmaya daha meyilli kadınlara göre. Tartıdan bir gün önce ağır spor yapmazsan bence sıkıntı olmaz, kısır bi döngüye girmişsin çık ordan hemenIşte diyorum ki çok spor yaptım Kasım olacak o yüzden yiyebilirim Ne bileyim anlamadım değişik bir psikoloji oldu
Ne güzel hem hareket hem sosyal aktivite olmusNapiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Kıyamam yaaa, dün bizimkiler de pide gömdü ben de salataya talimBugün bende dışarıdayım eve gelince hemen kabaklı yumurta yaptım. Evin geri kalan ahalisi ayvalik tostu gömdü mideye
Ayy bende ne severdim neVayyy ağzım sulandı bi severdim ki kendisini
Aman yazin onlar göbek kaşırken biz fit vücutlarla piyasa yapacağızKıyamam yaaa, dün bizimkiler de pide gömdü ben de salataya talim
Pijamalı da at kız namın yürüsünasena87
ben de bugun pilatesimi ve on bin adimimi tamamladim, baska bir sey yapmayacagim,
yarin dans gunumuz, daha iyi olursan dans yaparsin,
bugun dinlenmen iyi olmus bence.
ben spor salonuna gidicem uzun zaman sonra ilk defa.
sedulu aslinda hic aklimda yoktu gunu boyle erken kapatmak, ama oglen cok saglam yeyince dedim bir de aksam yemegi yemeyeyim.
ayrica tayt gobegi sakliyor bir de bacaklari da daha derli toplu gosteriyor, bir de pijamayla foto atmam lazim
Evet evet eveeeeetAman yazin onlar göbek kaşırken biz fit vücutlarla piyasa yapacağız
Benim gözüm kitaplara takıldı
Tolkien candırKızlar yeni eve girdim yoğundum epey.
Alys sen nerene zayıflayacaksın daha mis gibi olmuşsun işte kız. Takimlarda yakışmış. Spor yaparken mi kullanacaksın?
KumraL_KrakeR gozum ilk kitaplarına takılmıştı tolkien gördüm orada ki severim kendilerini başladığın tarihi düşünürsem fiziğin gayet güzel göbek yok mu sende yoksa tayt mi öyle gösteriyor?
@ozrengin hadi mezun ol sen abla olmuşsun mis gibi
Wuhuuu benimkilerde öyle+18
gece 12 den sonra atayim
Wuhuuu benimkilerde öyleeski cine 5 yayınları gibi flulu at
Bana çok karışık gelmedi bence iyi bir menü. Kısırı öğle vakti yemen iyi olmuş, akşama kalmamış. Afiyet olsun canım.Menumu de yazayım bugün baya karışık oldu ama neyse dışarıda olunca
Sabah yulaf lapasi yarim elma ve tarçınlı
Ara 1 avuç çerez 2 kuru kayısı
Ogle 1 kase kısır bol yesillikli domates ve salatalık biraz turşu
Akşam 4 kaşık taze fasulye salata ve 2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Spor 17200 adım 516 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 666 puan
Arrietty_ sedulu @neutral KumraL_KrakeR
Afiyet olsun kaptanımSelam kizlar
Bugun spor yok. Kosturmacali bir gündü. Kaslarim dinlensin
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol yesillik
Yarim salatalik
1 tk sekersiz fistik ezmesi
Ara
Kahve
3 adet brezilya Bademi
Eki Görüntüle 2852020
Aksam
Hindi, Mantar ve soganli sote yemegi
Bol yesillikli salata (sabah ki ile ayni)
2,5 L su
12.115 adim 363 puan
Eki Görüntüle 2852019
@aysunayysedulu @neutral
Bezelyeyi çği çiğ yemeyi ben de çok seviyorumArrietty_ sedulu @neutral @Asi Matmazel
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 dilim peynir yesillik
Ogle kabak soteledim yaninda meyve 5 tane falan cilek ve erik
Ara fitre kahve ve 2 kare bitter
Aksam türlü (bezelye yesil fasulye ve patates) 1kase yogurt ve salata
Bezelye ayıklarken yarisini da cig cig yedim
2 litre su
Adim 2 tane var kızlar. Pazara falan giderken telefonu actim saatimin sarji yoktu. Gelince taktim. Sanirim yenisini almalıyım bu kadar cabuk bitmezdi. Perisan ettim saati
6.600+8000 adim 14.600
Toplam puan 438 puan
AmaniinBugün gelinimiz (kardeşimin eşi) bendeydi kendisi daha yeni çocuk doğurduğu halde 55 kilo
Bugün o ne yediyse bende onu yedim acıktım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?