Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Napiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Bende anlamadim. Hatta yapacagim isleri de yapamadim
Guya dip temizlik yapacaktim. Koltuk, hali, perde yikacaktim.
Gerci alti ustu 2 hali var evde. Biri sehbanin altinda biri cocuk odasinda
Yarin de kosturmacali olacak.
Sabah cocuklari birakip test olacagiz. Kutuphaneye gitmem lazim onun icin. Ardindan temizlik ilaci aldim onlari almam gerek firmadan. Sonra esim ile disarida kahvalti yapacagiz. Derken cocuklarin saati gelir
17de spor var. Gitmeden yemegi hazirlamam lazim evdekilere
Oldumu yine aksam. Gün bitti

Aynen oyle valla ya. Çoluk cocuk ev is alisveris derken insan anlamıyor. Bende yarina biraktim temizligi bugun bic bisi yapamadim. Oglene kadar yapsam. Cocuklar uyurken yemek yaparim. Kalkinca doyur falan aksqm oldu yine

Işte diyorum ki çok spor yaptım Kasım olacak o yüzden yiyebilirim Ne bileyim anlamadım değişik bir psikoloji oldu
Yanlışsam düzeltsinler ama kas öyle kolay oluşmaz, hele ki kadınlarda... erkek sporcular kaç kiloluk ağırlıklarla haftalarca çalışıyorlar da anca kas oluşuyor. Ki erkekler kaslanmaya daha meyilli kadınlara göre. Tartıdan bir gün önce ağır spor yapmazsan bence sıkıntı olmaz, kısır bi döngüye girmişsin çık ordan hemen

asena87
ben de bugun pilatesimi ve on bin adimimi tamamladim, baska bir sey yapmayacagim,
yarin dans gunumuz, daha iyi olursan dans yaparsin,
bugun dinlenmen iyi olmus bence.

ben spor salonuna gidicem uzun zaman sonra ilk defa.

sedulu aslinda hic aklimda yoktu gunu boyle erken kapatmak, ama oglen cok saglam yeyince dedim bir de aksam yemegi yemeyeyim.

ayrica tayt gobegi sakliyor bir de bacaklari da daha derli toplu gosteriyor, bir de pijamayla foto atmam lazim

lalegul52
canim spor olayini cok kafaya takmissin,

ama kilo vermenin %80i beslenmedir, ki bunu spor hocalari da soyluyor, spor olarak ne yaparsan yap beslenmeni duzenlemedigin surece sorun olacak.

o yuzden canin istedigi kadar spor yap, cok oturup kalma, cok da spor yapicam diye kendini strese sokma.

ama yediklerini iyi planla, diyetisyene gidiyorsun zaten, onun programina uy.
disarida oldugun gunler de yine ya yaninda tasi, ya da bir sekilde daha saglikli alternatiflere yonel.

Inan bu kadar stres en buyuk zarar.
Biraz rahatla, keyif almaya calis.

Napiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Ne güzel hem hareket hem sosyal aktivite olmus
Arkadaş komşu sohbeti candır kafa dengiyse
Hele bş de kahve varsa öff afiyet olsun canım

Pijamalı da at kız namın yürüsün

Benim gözüm kitaplara takıldı
o daha yarısı bile değil kaptanım
Tolkien candır
Göbeğim var ya tayt biraz daha toparlıyor sadece pijamayla atsam daha net anlaşılır

Ya kızlar ne güzel mesajlar yazmışsınız öyle utandım
Belim ince olduğu için çok kilolu görünmüyorum ama basen ve göbekte yağlanmam çok.Düzgün beslenme ve spor şart yani

lalegul52 kendini toparla canım böyle bir ortamı bulmuşken bu fırsatı kaçırma.Ben de çok ağır sporlar yapamıyorum ama kendimi şuna şartladım 10bin adım atmadan yatmak yok .En azından yakmam gerekn kaloriyi yakıp huzurlu uyuyorum

Bana çok karışık gelmedi bence iyi bir menü. Kısırı öğle vakti yemen iyi olmuş, akşama kalmamış. Afiyet olsun canım. Adımların da çok iyi.
Afiyet olsun kaptanım sporsuz bir güne göre çok iyi adımlar
Bezelyeyi çği çiğ yemeyi ben de çok seviyorum menü güzel, türlünün içinde patatesi çok yemediysen sorun yok bence. Afiyet olsun adımların da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…