Aslinda Baslangic olarak yuruyus veya leslie cok iyi.Mesela hangisi olur leslimi sadece yürüyüşmu chloe olurmu yada bölgesel hareket hangisini yapmasam acaba birde bölgesel yapmazsam nasıl kilodan başka olculerim nasıl daralicak
Bu bilgiyi nereden edindin ?Işte diyorum ki çok spor yaptım Kasım olacak o yüzden yiyebilirim Ne bileyim anlamadım değişik bir psikoloji oldu
tamamdirAslinda Baslangic olarak yuruyus veya leslie cok iyi.
Birsuru spor ile aklini karistirma.
Persembe haric, cunku dinlenme günü. Yürü, birde Cumartesi, Pazartesi ve Carsamba Challengelere katil.
Mesela bu hafta 200 jumping jack veya ip atlayacagkm Cumartesi de.
Veya yarin zumba / dans gunu. 30dk dans ile basla mesela
Çok erken kapatmışsın günü acıkmayacak misin sonra ?Gunu erken kapattim bugun.
hemen paylasayim, sporumu de en son gece paylasirim. Simdilik 35 dakika pilates yaptim, aksam da yuruyus yapmak istiyorum.
10.15
Yogurt mix (yarim kase bitkisel yogurt, yarim muz, 3 cilek, 20 gr bitter, suslemelik : -hepsinden cok az az- chia, hindistan cevizi tozu, krema)
12.00
2 h yumurta,
2 dolu avuc ispanak,
yarim avakado,
yarim havuc
kizarmis peynir 100 gr kadar
yarim dilim yumurtali tb ekmek
sonrasinda
5 cilek
1 mini kase kabak cekirdegi
13.30 gibi bitirdim her seyi.
Arrietty_ sedulu @neutral @asena87
Dengeli beslenmişsin. Zaten adımlar harika bugün açık hava yürüyüşü harika bir şey değil miMenumu de yazayım bugün baya karışık oldu ama neyse dışarıda olunca
Sabah yulaf lapasi yarim elma ve tarçınlı
Ara 1 avuç çerez 2 kuru kayısı
Ogle 1 kase kısır bol yesillikli domates ve salatalık biraz turşu
Akşam 4 kaşık taze fasulye salata ve 2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Spor 17200 adım 516 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 666 puan
Arrietty_ sedulu @neutral KumraL_KrakeR
Bildiğin lafları sıralamayacağım sana.ben battım ya beni linç edin
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
salata.dardanel tonlu
1 dl ekmek
oglen
3 kaşık pekmezli yoğurt
3 adet reçelin cilegini yedim
salata
ben napicam ya akşam yemeğim 4 kaşık makarna ,3 kaşık patlıcan biber yoğurtlamadı bu arada bunlar kızartma ile spor yapmaya korkuyorum tartı 1 - 1 + çıkıyor kaslarım şişiyor sanırım Spor yapsam mı acaba
mantar corbasi lütfen beni linç edin
Kiz bu cok agir spor yapanlar icin gecerli. Senin benim yaptigim sporlar hicbirsey yani. O yuzden cikar onu kafandan. Dengeli beslenmeye bak. Sebze bol, cig olmasi en guzeli. Sonra protein en dusuk almam gereken ise karbonhidratIşte diyorum ki çok spor yaptım Kasım olacak o yüzden yiyebilirim Ne bileyim anlamadım değişik bir psikoloji oldu
Çok teşekkür ederim canımKızlar yeni eve girdim yoğundum epey.
Alys sen nerene zayıflayacaksın daha mis gibi olmuşsun işte kız. Takimlarda yakışmış. Spor yaparken mi kullanacaksın?
KumraL_KrakeR gozum ilk kitaplarına takılmıştı tolkien gördüm orada ki severim kendilerini başladığın tarihi düşünürsem fiziğin gayet güzel göbek yok mu sende yoksa tayt mi öyle gösteriyor?
Varyemez hadi mezun ol sen abla olmuşsun mis gibi
Alintilar karisti benceDengeli beslenmişsin. Zaten adımlar harika bugün açık hava yürüyüşü harika bir şey değil mi
Bildiğin lafları sıralamayacağım sana.Arrietty_ kaptanim zaten gerekeni söylemiş. Çok yedim diye menü yazmamak nedir ? Böyle bir kuralımız yok burada. Yediysen cezasını çekeceksin. Bu yediklerinle yaptığın spor kas degil anca yedigini eritmeye yarıyor haberin olsun.
Çok erken kapatmışsın günü acıkmayacak misin sonra ?
Hatlar mi karıştı sedum aynen valla açık hava da yürümek çok iyi geldi bana devam edeceğim 6 da da olsa 7 de de olsa esim gitmeden çıkıp yürüyorum süper biseDengeli beslenmişsin. Zaten adımlar harika bugün açık hava yürüyüşü harika bir şey değil mi
Bildiğin lafları sıralamayacağım sana.Arrietty_ kaptanim zaten gerekeni söylemiş. Çok yedim diye menü yazmamak nedir ? Böyle bir kuralımız yok burada. Yediysen cezasını çekeceksin. Bu yediklerinle yaptığın spor kas degil anca yedigini eritmeye yarıyor haberin olsun.
Çok erken kapatmışsın günü acıkmayacak misin sonra ?
Dimi ya bende mezun olunca öyle hissettim. Sanki asıl şimdi diyet moduna girdim gibi. Kıyafetler küçüldükçe hoşuna gidiyor insanınÇok teşekkür ederim canımama daha yeni başlıyor muşum gibi gelmeye başladı desem
Ben kilomu Leslie ve yürüyüşle verdim. Bölgesel egzersiz yapmadım. İncelme oldu buna rağmen. Hem aynada kendim fark ettim hem de dışarıdan başka insanlar tarafından fark edildi.Mesela hangisi olur leslimi sadece yürüyüşmu chloe olurmu yada bölgesel hareket hangisini yapmasam acaba birde bölgesel yapmazsam nasıl kilodan başka olculerim nasıl daralicak
Hahaha aynen ya dur bi duzen yapayım
Evet aynen canımDimi ya bende mezun olunca öyle hissettim. Sanki asıl şimdi diyet moduna girdim gibi. Kıyafetler küçüldükçe hoşuna gidiyor insanın
Ya sorma öyle oldu kendime gelemedim dahaHatlar mi karıştı sedum aynen valla açık hava da yürümek çok iyi geldi bana devam edeceğim 6 da da olsa 7 de de olsa esim gitmeden çıkıp yürüyorum süper bise
Harika ne güzel işte epey hareket olmuştur senin içinNapiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Bugün bende dışarıdayım eve gelince hemen kabaklı yumurta yaptım. Evin geri kalan ahalisi ayvalik tostu gömdü mideyeNapiosunuz kizlar. Ay aksam nasil oldu anlamadım. Pazara gittim geldim sonra market alışverişi. Yerlestir ogle yemegi falan derken aksama dogru komsum geldi kahve ictik. O gitti aksam yemegi hazirligi sofra falan derken bu saat oldu
Bende kabak yedim bugun öğlen. Aksama da türlü gibi bisi yaptim. Iyi yorulmusum bugünBugün bende dışarıdayım eve gelince hemen kabaklı yumurta yaptım. Evin geri kalan ahalisi ayvalik tostu gömdü mideye
Iyi geldi hakikaten ya. Eve kapaniyoruz surekli. Ama asiri sicakti bugun burasiHarika ne güzel işte epey hareket olmuştur senin için
Bir de gözün gönlün açılmıştır dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?