23 kilo vermissinn1 2 kilo daha verirsem bende öncesi sonrası yapıcamçok özendim Varyemez ablacım normalde 60 olunca yapacaktım ama dayanamacam volla
Tatlım 23 kilo gitmiş şimdi yapsan da olur1 2 kilo daha verirsem bende öncesi sonrası yapıcamçok özendim Varyemez ablacım normalde 60 olunca yapacaktım ama dayanamacam volla
Sabah dolu dolu ve tok tutacak seylermisben battım ya beni linç edin
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
salata.dardanel tonlu
1 dl ekmek
oglen
3 kaşık pekmezli yoğurt
3 adet reçelin cilegini yedim
salata
ben napicam ya akşam yemeğim 4 kaşık makarna ,3 kaşık patlıcan biber yoğurtlamadı bu arada bunlar kızartma ile spor yapmaya korkuyorum tartı 1 - 1 + çıkıyor kaslarım şişiyor sanırım Spor yapsam mı acaba
mantar corbasi lütfen beni linç edin
Ooo eşim erken bitirmiş gunu, sabah bitirseydin bariGunu erken kapattim bugun.
hemen paylasayim, sporumu de en son gece paylasirim. Simdilik 35 dakika pilates yaptim, aksam da yuruyus yapmak istiyorum.
10.15
Yogurt mix (yarim kase bitkisel yogurt, yarim muz, 3 cilek, 20 gr bitter, suslemelik : -hepsinden cok az az- chia, hindistan cevizi tozu, krema)
12.00
2 h yumurta,
2 dolu avuc ispanak,
yarim avakado,
yarim havuc
kizarmis peynir 100 gr kadar
yarim dilim yumurtali tb ekmek
sonrasinda
5 cilek
1 mini kase kabak cekirdegi
13.30 gibi bitirdim her seyi.
Arrietty_ sedulu @neutral asena87
Yuruyusun suyun guzel.Menumu de yazayım bugün baya karışık oldu ama neyse dışarıda olunca
Sabah yulaf lapasi yarim elma ve tarçınlı
Ara 1 avuç çerez 2 kuru kayısı
Ogle 1 kase kısır bol yesillikli domates ve salatalık biraz turşu
Akşam 4 kaşık taze fasulye salata ve 2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Spor 17200 adım 516 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 666 puan
Arrietty_ sedulu @neutral @KumraL_KrakeR
Kafam karistiben battım ya beni linç edin
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
salata.dardanel tonlu
1 dl ekmek
oglen
3 kaşık pekmezli yoğurt
3 adet reçelin cilegini yedim
salata
ben napicam ya akşam yemeğim 4 kaşık makarna ,3 kaşık patlıcan biber yoğurtlamadı bu arada bunlar kızartma ile spor yapmaya korkuyorum tartı 1 - 1 + çıkıyor kaslarım şişiyor sanırım Spor yapsam mı acaba
mantar corbasi lütfen beni linç edin
Eki Görüntüle 2851991
Spor: 20 dk yürüyüş: 30 p
25 dk tempolu yürüyüş: 75 p
20 dk Leslie: 60 p
100 JJ: 50 p
10000 adım: 300 p
Toplam: 515 p
Arrietty_ @neutral
Tartıda eksi artı çıkcak stresi beni daha kötü yapiyor Yok fazla spor yaparsam kas olur mu tartıda artı çıkarmaz Çıkarır mıyım diye stres yapıyorum Bir de kaçırma yaptığında spor arttır Sam daha iyi olmaz mı dengelemek içinOoo eşim erken bitirmiş gunu, sabah bitirseydin baricok erken yaaa.siviyla yemek yemis olmam diye dusunurken tum gunun nasil gecti oglenin guclu olmus gerci.
Ben bugun spor ve adim yapamadim vucudum yorulmus 3,4 gundur.
Yuruyusun suyun guzel.
Ee yemek de fazla degil.kisir belki az fazla olabilir ama aksam az yemissin.afiyet olsun
Kafam karistibugunu biraz karistirmissin spor yapmalisin da kas korkusu neden daha bugun sali zaten.
Yani bugun spor yapmanla hemen las olusmaz ama kalori farkini azaltirsin diye dusunuyorum.
Yanlis mi dusunuyorumlinc seni mutlu mu edecek işlerin mi vardi ya da keyfi mi boyle yedin? Duzenli saglikli yiyeceklerle doydugunda daha doyuyorsun, bu sekilde kizartma recel vs oldugunda saniyelik keyif oluyor sadece.
Sen zaten bunalri benden iyi biliyorsundur
menu paylasmadin di mi daha bunu niye paylasrin erkenden
Kızlar ben bu fotileri kaçırmışım ya. Şimdi gördüm bir de bakıyorum sayfaya sürekli.Eki Görüntüle 2851673
@Alys kıskandım seni demişmiydim
Bende şu bacak aramdaki boşluğu görmek istiyorum artık.Yazın sürtüyor pişik oluyor
Basenlerim incelse bide başka bişe istemicem söz
Dün çarşıya gittim berbattı tavuk dürüm yedim akşam dondurma yedim yazmaya yüzüm tutmadı
Bu sıralar başka sıkıntılar da vardı stres yaptı Bir de spor yapıyorum kas yapıyor artı de fazla çıkacağım stresi de yaptı bu sefer daha çok yeme beniSabah dolu dolu ve tok tutacak seylermis
Öglen ise tamamen karbonhidrat bombasi
Ve cok uyumsuz. Miden agrimadi mi?
Aksam da batti balik Yan gider hesabi devam etmissin karbonhidrata
Neden boyle oldu? Yogun muydun, canin mi skkindi?
Suan sporlar degil arti sebebi. Yediklerin sebep
Spordan gözün korkuyor ise günde 10bin adim ve haftada 3 gun olan Challengelere katil
Ama dedigim gibi. Sorun spor ve sporun sislik yapmasi degil
Yediklerini telafi etmelisin spor ile
Daha çok yemeye itiyor Benim sanki stres yapıyorum tartıda pozitif çıkcak diyeBu sıralar başka sıkıntılar da vardı stres yaptı Bir de spor yapıyorum kas yapıyor artı de fazla çıkacağım stresi de yaptı bu sefer daha çok yeme beni
Ben menü yazmıyorum canım mezun olduğum içinmenu paylasmadin di mi daha bunu niye paylasrin erkenden
Önceden az yesemde do you yordum şimdi ne oldu anlamadımDaha çok yemeye itiyor Benim sanki stres yapıyorum tartıda pozitif çıkcak diye
Kiz oyle hemen kas olmaz. Olsa Bende olurduBu sıralar başka sıkıntılar da vardı stres yaptı Bir de spor yapıyorum kas yapıyor artı de fazla çıkacağım stresi de yaptı bu sefer daha çok yeme beni
Tartıda artı çıkarmayacak tarzda sporlar mı yapsan bir süre motive olabilmek için? Ağır sporlar yapma birkaç hafta, kilo verdikçe tartıda eksiyi gördükçe onlara da başlarsın sonra. Stres de kilo verimini etkiliyor tabii.Bu sıralar başka sıkıntılar da vardı stres yaptı Bir de spor yapıyorum kas yapıyor artı de fazla çıkacağım stresi de yaptı bu sefer daha çok yeme beni
Yürüyüş ceza oluyor mu şu an yürüyorumKiz oyle hemen kas olmaz. Olsa Bende olurdu
Dun de cok kotuymus. Seni strese sokan seyi umarim en Kisa zamanda halledersin.
Kizartma icin 40 puanlik spor yapmalisin..
Dun de dondurmadan dolayi 50 puanlik ceza
Tartiyi sagliksiz beslendigin icin stres yapiyorsun. Cunku yanlis beslendiginin farkindasinDaha çok yemeye itiyor Benim sanki stres yapıyorum tartıda pozitif çıkcak diye
Mesela hangisi olur leslimi sadece yürüyüşmu chloe olurmu yada bölgesel hareket hangisini yapmasam acaba birde bölgesel yapmazsam nasıl kilodan başka olculerim nasıl daralicakTartıda artı çıkarmayacak tarzda sporlar mı yapsan bir süre motive olabilmek için? Ağır sporlar yapma birkaç hafta, kilo verdikçe tartıda eksiyi gördükçe onlara da başlarsın sonra. Stres de kilo verimini etkiliyor tabii.
Spor puan tablosuna gore secersinYürüyüş ceza oluyor mu şu an yürüyorum
Işte diyorum ki çok spor yaptım Kasım olacak o yüzden yiyebilirim Ne bileyim anlamadım değişik bir psikoloji olduTartiyi sagliksiz beslendigin icin stres yapiyorsun. Cunku yanlis beslendiginin farkindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?