Offf şahane görünüyoooooo abla neeettiiin senBöreğim
Iste en zayıf noktamBöreğim
Ağlayacam yaaa
Chloe yapayım dedim şu lanet göbeğimden kurtulam diye
Beş dk dayanabildim on beş dk nefesim normale dönmedi
Yapanlar nasıl yapıyor bi el atın bu işin sırrı ne bacılar
Zorlamasana kendini. Zorla ama asiri degil. Chloe olmuyorsa eva yada be bilim baska bitane. En azindan hareket yapmis olursun.Ağlayacam yaaa
Chloe yapayım dedim şu lanet göbeğimden kurtulam diye
Beş dk dayanabildim on beş dk nefesim normale dönmedi
Yapanlar nasıl yapıyor bi el atın bu işin sırrı ne bacılar
Slim fat oldum benKiz bu asagidaki chart dogru ise, sen 56 kilosun, bmin neredeyse alt sibira yakin. Nasil bir gobegin olabilir ki bu kiloda?
Cloe biraz agir eger ki spora aliskin degilsen. Daha hafif bir seyle basla, bir iki hafta sonra cloe yi yeniden dene, o zaman o kadar zorlanmazsin.
Ay zorlamadım bayaaa bir buçuk litre su içtim peşine boğazım kuruduZorlamasana kendini. Zorla ama asiri degil. Chloe olmuyorsa eva yada be bilim baska bitane. En azindan hareket yapmis olursun.
neren gucsuzse oraya calis mesela. Zumba beni zorluyo mesela. Bugun zumba yeni baslayanlar icin basladim mesela.
Ay kaptanımmm öldüm valla kadın robot mudur nedir gram zorlanmıyor ben burada can veriyordumaedenli chloe zor valla
Göbek icin leg raise, russian twist ve plank ile basla derim
Leg raise
Russian twist
Sit up seklinde yapmak istersen
Harikasın ya maşallahBisiklet ile gittim spora. Yokus asagi 5dk da. Eve gelirkende yokus yukari 25dk
Agir crossfit sonrasi fena oldu :))
Inat ettim inmedim de bisikletden. Suan yürüme bandindayim. 15bin adim yapayim sonra dinlenmeye gececegim
Kalk kalk :))Harikasın ya maşallah
Kalkıp adımımı tamamlayayım utandım
Kadının kaslarına bittim, harekete bayıldım bunu kesin yapcagımaedenli chloe zor valla
Göbek icin leg raise, russian twist ve plank ile basla derim
Leg raise
Russian twist
Sit up seklinde yapmak istersen
IyiKadının kaslarına bittim, harekete bayıldım bunu kesin yapcagım
15 tekrar 3 set iyi mi?
Adımı tamamlayıp hemen yapacamIyi
Hic ara verme ama
En fazla 5 sn
Bende yapayim bari kiz :)Adımı tamamlayıp hemen yapacam
Ben on bin tamamlamaya calisiyom, emin degilim tamamlayabilecegimdenBende yapayim bari kiz :)
Bin adimim kaldi
Plank yapabiliyorum 1 dk onu artırmaya çalışayımSelam kızlar yeni girdim eve. Öğleden sonra oğlan uyanınca parka gittik anca döndüm.
Varyemez borek şahane gözüküyor açık havada mis gibi de yenir valla ağaçlar altında efil efil
aedenli chloe için öncesinde biraz core bolgesi güçlendirmek lazım. Plank bunun için güzel çözüm. İlk gün 30 sn olarak basla sonraki günler 20 sn artırarak devam et. Bir hafta sonra chloe yapmak daha kolay hale gelir. 2 weeks shared programı çok güzel ve yoğun gidiyor. Göbek için sadece abs videolarına bakabilirsin chloe nin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?