Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağlayacam yaaa
Chloe yapayım dedim şu lanet göbeğimden kurtulam diye
Beş dk dayanabildim on beş dk nefesim normale dönmedi
Yapanlar nasıl yapıyor bi el atın bu işin sırrı ne bacılar

Kiz bu asagidaki chart dogru ise, sen 56 kilosun, bmin neredeyse alt sibira yakin. Nasil bir gobegin olabilir ki bu kiloda?

Cloe biraz agir eger ki spora aliskin degilsen. Daha hafif bir seyle basla, bir iki hafta sonra cloe yi yeniden dene, o zaman o kadar zorlanmazsin.

Ağlayacam yaaa
Chloe yapayım dedim şu lanet göbeğimden kurtulam diye
Beş dk dayanabildim on beş dk nefesim normale dönmedi
Yapanlar nasıl yapıyor bi el atın bu işin sırrı ne bacılar
Zorlamasana kendini. Zorla ama asiri degil. Chloe olmuyorsa eva yada be bilim baska bitane. En azindan hareket yapmis olursun.
neren gucsuzse oraya calis mesela. Zumba beni zorluyo mesela. Bugun zumba yeni baslayanlar icin basladim mesela.

Slim fat oldum ben 56 kiloyum ve göbekliyim ne hoş di mi
On gün sonra gedmeye gitme planlarım var da göbekten kurtulmak istiyorum chloe de iki haftalık programı yapayım demiştim ama sadece dedim Daha hafif bişeyler bakayım bari
Teşekkür ederim canım

Zorlamasana kendini. Zorla ama asiri degil. Chloe olmuyorsa eva yada be bilim baska bitane. En azindan hareket yapmis olursun.
neren gucsuzse oraya calis mesela. Zumba beni zorluyo mesela. Bugun zumba yeni baslayanlar icin basladim mesela.
Ay zorlamadım bayaaa bir buçuk litre su içtim peşine boğazım kurudu
Zumba ben de yeni başladım bugün ama kurban olayım zumbaya yaa
Neyse zamanla olacaktır herhalde
Sana da kolay gelsin bebişim inşallah hemen alışır vücudumuz da biraz daha kolay yapabiliriz

aedenli chloe zor valla

Göbek icin leg raise, russian twist ve plank ile basla derim

Leg raise

Russian twist
Sit up seklinde yapmak istersen

Ay kaptanımmm öldüm valla kadın robot mudur nedir gram zorlanmıyor ben burada can veriyordum
Dört gündğr şunu yapıyorum bir haftalık program cumaya tekrar ölçü alacam
Ama daha etkili olması açısından chloe denedim
Senin atıklarını da günlük programa ekleyeyim olmadı teşekkür ederim

Bisiklet ile gittim spora. Yokus asagi 5dk da. Eve gelirkende yokus yukari 25dk
Agir crossfit sonrasi fena oldu :))
Inat ettim inmedim de bisikletden. Suan yürüme bandindayim. 15bin adim yapayim sonra dinlenmeye gececegim
Harikasın ya maşallah
Kalkıp adımımı tamamlayayım utandım

Selam kızlar yeni girdim eve. Öğleden sonra oğlan uyanınca parka gittik anca döndüm.
Varyemez borek şahane gözüküyor açık havada mis gibi de yenir valla ağaçlar altında efil efil
aedenli chloe için öncesinde biraz core bolgesi güçlendirmek lazım. Plank bunun için güzel çözüm. İlk gün 30 sn olarak basla sonraki günler 20 sn artırarak devam et. Bir hafta sonra chloe yapmak daha kolay hale gelir. 2 weeks shared programı çok güzel ve yoğun gidiyor. Göbek için sadece abs videolarına bakabilirsin chloe nin.

Plank yapabiliyorum 1 dk onu artırmaya çalışayım
Bir de ben yeni shred programına bakmışım sonradan fark ettim, bi önceki shred programı daha kolay onda 15 dk dayanabilmiştim geçen sene. Yarın bi kere daha deneyecem şansımı
Olmazsa ABS çalışırım dediğin gibi teşekkür ederim sevgili kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…