Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

N Nalyeccc bebisim nirdesin Insallah suan popo salliyosundur kizz
Ben 2. Videoya baslicam. Sirf sana mahcup olmim diye haa cok yanliz kaliyom burda cokkk
Ya kusura bakma @Onlymemeself bu ara hastane işi ev di derken kusura bakma canım aktif olamıyorum çok popoyu sallıyorum merak etme ne olursa olsun bırakmam esimi sende durumlar nasıl nasıl gidiyor sporlar?

Bizim sitenin parkı var pek çocuk yok sitede o yüzden az kişi takılıyoruz iyi oluyor. Çocuklarla birlikte oynamayı özlemiş resmen.
Bu aksam herkes erkenden uyudu bizde
Benim uykum yok. Iyi mi
Esim duysa sinir olur
Haha bende de durum tam tersi ama dizi bitsin öyle uyurum direniyorum kahve icerek

Bebişim ekmeği akşam tüketmemeye çalış akşamın zayıf kalmış boşuna kb almışsın
Hani kız zumba yapacaktık
Menü Spor da öyle
Ayyyy akşam menüne bayıldım, anneme diyem de balık alalım afiyet olsunncanım
Spor biraz az kalmış ama
Sabah KB yüklenmişsin yarın telafi edersin başın açık hava mı çarptı acaba canım , geçmiş olsun.

Saatim yanımda değildi şimdi aldım..
500 hatırlıyordum 600müş

sedulu @neutral
Güzel adım ama zumba yok
Süt +Türk kahvesi +kakao +1 tutam tarçın
Bu zayıflatan kahve değil mi bağırsak çalıştıran

Aynen dün su arucu yaptım sabah kalmasın diye yemiş bulundum poğaça yı akşamı hafif atlattım yatın yine su orucu dengelerim muhtemelen. Sanırım açık hava çarptı uzun zamandır parka çıkmıyorduk pandemiden dolayı malum

Yaaa su orucu mu yapıyorsun, kaç saat yapıyorsun kuzum ben de bi denemek istiyorum da
Ay evet uzun süre evde olunca açık hava çarpıyor dikkat et canım, geçmezse su orucu yapma bence daha kötü olmasın

Arkaslarimizin arasında Hindistan cevizi yağını kahveye katan vardı kimdi ohanim acaba
Tok tutuyor ayrıca tatlı krizini bastırıyor ayrıca yap yakınına yardımcı oluyormuş. Ama aldığın hindistan cevizi yağının kalitesine dikkat et ilk aldığım güzeldi ikinci aldığım çok işime yaramadı memnun olmadım şimdi yeni bitane aldım çok tavsiye etmişlerdi soğuk sıkım hindistan cevizi yağı arifoğlunun inşeAllah bu daha iyi gelir

Mok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
Ahahah bendensin kaptanım ben de o bogazdanım
Mide değil çöplük
Bi çayla dört tane çikolata yeyip arkasına midem agrıyor diye gezen, bi gün sonra yine aynı gaflete düşen insana aedenli denir

Yaaa su orucu mu yapıyorsun, kaç saat yapıyorsun kuzum ben de bi denemek istiyorum da
Ay evet uzun süre evde olunca açık hava çarpıyor dikkat et canım, geçmezse su orucu yapma bence daha kötü olmasın
1 gün su orucu bir gün 2 öğün hafif beslenme şeklinde 1 hafta deniyorum şuan uzun süreli yapamam diye yarın 5.gün olacak inşeAllah bana iyi geldi bu şekilde bakalım yarın duruma göre bakıcam ama yarın ya su orucu ya da yeşilçay süt detoksu yapıcam cumaya hazırlık

Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım çabalar boşa değil
Ben yapamam gerçi annemler zaten baskı yapıyorlar ekmek yemiyorum diye su orucuna beni linç ederler
Ama seni yürekten destekliyorum

aedenli ergin kırbaç versiyonu su detoksu bu bana çok cazip geldi sporla desteklemek lazım ama gel görki bu hafta işlerim var diye sürekli es geçtim sporu inşeAllah faydası olur direnç kilom gider güzel eksi görürüm süpriz olacak bakalım cuma tartılıcam inşeAllah

6lı rakamları görürsün inşallah canım merakla bekliyorım tartı sonucunu.

Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım çabalar boşa değil
Ben yapamam gerçi annemler zaten baskı yapıyorlar ekmek yemiyorum diye su orucuna beni linç ederler
Amq seni yürekten destekliyorum
Ahh şu anneler kayınvalidem yeter artık çok zayıfladın hastalanacaksın diye diye normal yemeğe zorluyor ama ben devam ediyorum asıl hedefe ulaşana kadar devam annemede hafta sonu gidicem inşeAllah 2 aydır görüşemiyoruz bakalım o ne diyecek desteğin benim için çok kıymetli teşekkür ederim canım

Analar bas tacı ya ekmek yemiyon hastalanacan, zayıflama bünyen zayıflar hasta okursun... cümleler hep aynı
Biz yine de azimle devam ediyoruz helal bize
Ayyy iki aydır görüşmüyorsanız sofrayı donatır bak diyim sana hazırlıklı git
Birbirimize destek olunca güzel bu süreç kuzum ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…