Ya kusura bakma @Onlymemeself bu ara hastane işi ev di derken kusura bakma canım aktif olamıyorum çok popoyu sallıyorum merak etme ne olursa olsun bırakmam esimi
Ben de öyle düşündümNormal ya o
Zamanla olur. Tebrikler
Ay hadi inşallahGerçekten çok zor hareketleri ama tam günü gününe yapıp bitirirsen çok incelirsin
Ben varım canımArkaslarimizin arasında Hindistan cevizi yağını kahveye katan vardı kimdi ohanim acaba
Bizim sitenin parkı var pek çocuk yok sitede o yüzden az kişi takılıyoruz iyi oluyor. Çocuklarla birlikte oynamayı özlemiş resmen.Bizde senin gibiyiz akşama kadar dışarıdayım. Parka gitmiyoruz çünkü bizim buralar çok kalabalık. Hastalık kapatırız diye binanın önündeyiz dolanıp duruyoruz.
Gerçekten çok zor hareketleri ama tam günü gününe yapıp bitirirsen çok incelirsin
Haha bende de durum tam tersi ama dizi bitsin öyle uyurum direniyorum kahve icerekBu aksam herkes erkenden uyudu bizde
Benim uykum yok. Iyi mi
Esim duysa sinir olur
Süt +Türk kahvesi +kakao +1 tutam tarçınMok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
Süte karsiyim benSüt +Türk kahvesi +kakao +1 tutam tarçın
Bebişim ekmeği akşam tüketmemeye çalış akşamın zayıf kalmış boşuna kb almışsınSabah aç karnına maydanoz kürü
Kahvaltı öncesi avuç içi kadar kuru üzüm
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak pirinçli karabuğday (1 kaşık pirinçli)
5-6 kaşık yoğurt
Ara
3berik
Akşam
1 ızgara domates
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
Su 1.6 lt kesin saydım gerisini bilmiyorum
Spor
20 dk Leslie boosted - 80 puan
10500 adım - 315 puan
Toplam - 395 puan
Arrietty_ sedulu @neutral aedenli
MenüSabah
2 has yumurta
Domates salatalik
5 zeytin
Yesilsogan
1.5 dilim tb ekmek
Ara
1 kase yoğurt
Aksam
1 kase k. Mercimek corba
Patlican kabak türlü
Cacık
Su
2.5 litre
Spor
Lesie boossted 30 + 10 40x4 160
6000 adim 180
15 dk dans 45 x 2 90 puan( cocuklaryatinca yapicam 11.30 gibi olur )
Top 430p
@Arrietysedulu @neutral
Ayyyy akşam menüne bayıldım, anneme diyem de balık alalım
Sabah KB yüklenmişsin yarın telafi edersinArrietty_ sedulu @neutral @Serina08 bugün çocuklarımla parka kahvaltıya gittik
11.30 : 2 dilim çavdar ekmeği, 2 t.k tahin pekmez, 7 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, az peynir, 1 küçük ev yapımı poğaça
18.15 : bol acılı yumurtasız menemen, salata, 1 bardak kefir
Ara : çay kuru üzüm ve ceviz
Yarım çay bardağı şalgam, maden suyu, 2lt su
Sadece adım var bugün akşamdan beri baş ağrım var spor yapamadım maalesef yine bu hafta
10.127 adım : 303 puan
Güzel adım ama zumba yok
Bu zayıflatan kahve değil miSüt +Türk kahvesi +kakao +1 tutam tarçın
Aynen dün su arucu yaptım sabah kalmasın diye yemiş bulundum poğaça yı akşamı hafif atlattım yatın yine su orucu dengelerim muhtemelen. Sanırım açık hava çarptı uzun zamandır parka çıkmıyorduk pandemiden dolayı malumBebişim ekmeği kelam tüketmemeye çalış akşamın zayıf kalmış boşun kb almışsın
Hani kız zumba yapacaktık
MenüSpor da öyle
Ayyyy akşam menüne bayıldım, anneme diyem de balık alalımafiyet olsın canım
Spor biraz az kalmış ama
Sabah KB yüklenmişsin yarın telafi edersin amabaşın açık hava mı çarptı acaba canım , geçmiş olsun.
Saatim yanımda değildi şimdi aldım..
Güzel adım ama zumba yok
Bu zayıflatn kahve değil mibagırsak çalıştıran
Yaaa su orucu mu yapıyorsun, kaç saat yapıyorsun kuzum ben de bi denemek istiyorum daAynen dün su arucu yaptım sabah kalmasın diye yemiş bulundum poğaça yı akşamı hafif atlattım yatın yine su orucu dengelerim muhtemelen. Sanırım açık hava çarptı uzun zamandır parka çıkmıyorduk pandemiden dolayı malum
Tok tutuyor ayrıca tatlı krizini bastırıyor ayrıca yap yakınına yardımcı oluyormuş. Ama aldığın hindistan cevizi yağının kalitesine dikkat et ilk aldığım güzeldi ikinci aldığım çok işime yaramadıArkaslarimizin arasında Hindistan cevizi yağını kahveye katan vardı kimdi ohanim acaba
Ahahah bendensin kaptanım ben de o bogazdanımMok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
1 gün su orucu bir gün 2 öğün hafif beslenme şeklinde 1 hafta deniyorum şuan uzun süreli yapamam diye yarın 5.gün olacak inşeAllah bana iyi geldi bu şekilde bakalım yarın duruma göre bakıcam ama yarın ya su orucu ya da yeşilçay süt detoksu yapıcam cumaya hazırlıkYaaa su orucu mu yapıyorsun, kaç saat yapıyorsun kuzum ben de bi denemek istiyorum da
Ay evet uzun süre evde olunca açık hava çarpıyor dikkat et canım, geçmezse su orucu yapma bence daha kötü olmasın
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım çabalar boşa değil1 gün su orucu bir gün 2 öğün hafif beslenme şeklinde 1 hafta deniyorum şuan uzun süreli yapamam diye yarın 5.gün olacak inşeAllah bana iyi geldi bu şekilde bakalım yarın duruma göre bakıcam ama yarın ya su orucu ya da yeşilçay süt detoksu yapıcam cumaya hazırlık
6lı rakamları görürsün inşallah canım merakla bekliyorım tartı sonucunu.aedenli ergin kırbaç versiyonu su detoksu bu bana çok cazip geldi sporla desteklemek lazım ama gel görki bu hafta işlerim var diye sürekli es geçtim sporu inşeAllah faydası olur direnç kilom gider güzel eksi görürüm süpriz olacak bakalım cuma tartılıcam inşeAllah
Ahh şu annelerHadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım çabalar boşa değil
Ben yapamam gerçi annemler zaten baskı yapıyorlar ekmek yemiyorum diye su orucuna beni linç ederler
Amq seni yürekten destekliyorum
Analar bas tacı yaAhh şu annelerkayınvalidem yeter artık çok zayıfladın hastalanacaksın diye diye normal yemeğe zorluyor ama ben devam ediyorum asıl hedefe ulaşana kadar devam annemede hafta sonu gidicem inşeAllah 2 aydır görüşemiyoruz bakalım o ne diyecek desteğin benim için çok kıymetli teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?