Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel menü spor az gibi
Dolma yemek cezaya sebep oluyor kaç tane yedin ben 100 puanlık ceza aldım bir keresinde bu sebeple bugün minik bir adet patlıcan dolması yiyebildim
Güzel menü
Haha kendimi gördüm ben de son iki gündür çok açım çok
Selam kizlar
sabah:
2 kraker
2 dlm kasar
2 dlm tavuk
10.00:
Corba
13.00:
Tere, maydonoz beyaz peynirli salata
15.00:
2 incir
18.00:
Domates, salatalik ve 5 zeytin
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Nalyeccc
Menü güzel afiyet olsun
Menü su ve sporlar süper

Ya kusura bakma @Onlymemeself bu ara hastane işi ev di derken kusura bakma canım aktif olamıyorum çok popoyu sallıyorum merak etme ne olursa olsun bırakmam esimi sende durumlar nasıl nasıl gidiyor sporlar?
Estf. kuzum ya. Saka yapiyorum. Hastane hayirdir? Ben hic bu kadar spordan puan almadim bu haftaki gibi. Elimden geleni yapiyom. Senin menunde sporun gene super

Çantana leblebi, ceviz gibi şeyler at. Acıktıkça atarsın ağzına. Pazartesi akşama kadar tok tuttu beni. Kahvaltıda yapmamıştım 2 avuç ceviz yetti.

Evet canım ben de öyle bir etkisi yok

Normalde yapmam öyle birşey de 2 gündür akşam yemeğim pek iyi olmadı.. Dün annemde ızgara et, tavuk falan vardı, babam da diyor azıcık bile yiyemez misin, yok diyorum eti ağzıma almak dahi istemiyorum
Ben şimdilik çok hareketli sporlar yapamıyorum canım, biraz daha toparlanayım öyle anca.. Dün kaç video izledim bir bilsen, 5 dk yapar bayılıp kalırım diye hiç denemedim

Bu arada senin sporlar çok güzel Nasıl kilo verdiğin belli

Bugün pek uğrayamam gibi geliyor.. Kp doğum günü var orda olacağız.. Erkenden kalktım pasta yapmaya başladım Yemem merak etmeyin meyveli pasta sevmiyorum aedenli sana da pasta yapmak isteyeceğin kadar iyi kalpli bir kp dilerim
Öğlene kadar yemek, ev işi bitirmem gerek, araya Lesliyi de sıkıştırırsam çok iyi olucak

Evet canım ben de öyle bir etkisi yok
Geçen sene bende etkiliydi bu sene etmemeye başladı abla, vücudum alıştıysa demek ki
3 saat uyku sonrasi ates nobetine gectim
Ayy çok geçmiş olsun, biraz daha iyi mi şimdi
sağlığın daha önemli kuzum ben takılıyorum sana tamamen iyileş de spor da olur inşallah
Allah agız tadını yerine getirsin inşallah yiyememrk çok zor annemden biliyorum... yedi ay midesinden rahatsızlandı du içse afedersin çıkarıyordu çok şükür geçti o günler
Sana da acil şifalar versin rabbim bi an önce sağlığına kavuşursun inşallah

Ooo hayırlı uzun ömürler versin canım
Ayyy amin inşallah kız

Günaydın kızlar
Dün gece yine aç uyudum midem niye bu kadar gurulduruyor acaba yanlış mı besleniyorum yoo
Beni bugün arkadaşlar kaçamak yapcakmış oraya çağırdılar gitmeye korkuyorum koronadan değilde fazla yemekten
Tam da ertesi gün tartı günüyken
Arkaslarimizin arasında Hindistan cevizi yağını kahveye katan vardı kimdi ohanim acaba
Ben de bi ara niyetlendim ama araştırmalarım sonucu vazgeçtim herkes ayrı bir şey söylemiş

Tüh akşam o dürüm olmasaymış cocostarı çok görmezdim.Dürümün etini yiyip ekmeğini ayırsaydın keşke
Evet iyi ki platesini gündüz yapmışsın neyse bugün hafif beslenerek dengelemeye çalışırısn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…