Yorumunu okuyunca bugünkü adımları da yanlış hesapladığımı farkettim iyi miMezun olmak böyle bişeyspor gayet güzel
aaa evet deneyeyimNefes egzersizi yapsana kuzum strese iyi gelir
Yorumunu okuyunca bugünkü adımları da yanlış hesapladığımı farkettim iyi miadımlar 315 puan toplam da 605 puan olmalıydı. sözelciyim ben zaten
Gördüm de görmemezlikten geldimDün kunefeyi gormedin herhal
Sinaniyoruz
Yavrum bugün zorlama artık. Sabah daha güzel dinlenmiş şekilde yaparsınNiyet ettim göbekten kurtulmak için 2019 chloe shred yapmaya
Yarım saate gelmezsem 112 arayın hayrınıza
Yok inat ettim bi daha deneyecem inanıyorum bu sefer olacakYavrum bugün zorlama artık. Sabah daha güzel dinlenmiş şekilde yaparsın
Yürüyüş normal 1 puanlık olandan.Yürüyüş tempolu mu değil mi ? Leslie kaç mile ona göre değişiyor puan ?
Boşver kız kasma puan o kadar nasılsa mezunsun yanlış olsun sallaYürüyüş normal 1 puanlık olandan.
Leslie de mile değil de walk off fat fast diye 20 dk'lık bir videosu var onu yapmıştım. 3 puanlık hesapladım onu da.
Amanın sen artık menümü yazıyosunIyi aksamlar kizlar
Ilk ögün
2 haslanmis yumurta
1 avuc karisik yesillik
1 kucuk salatalik
2 kucuk yer elmasi
Eki Görüntüle 2852546
Ara
1 muz
1 tk fislik ezmesi
Aksam
2 yk karabuğdayli ispanak
2 yk yogurt
4 yk Mantar soteli Hindi
Su
2,8 L
Spor
3x 15 leg raise
3 x 15 v sit up russian twist 15 puan
1 saat crossfit 600 puan
30dk bisiklet 120 puan
30dk yuruyus 30 puan
15386 adim 461 puan
Toplam 1226 puan
Eki Görüntüle 2852550
@aysunayysedulu @neutral
Kabak detoksun hayrlı olsun. Ben yarın elbıse moda evlerını gezmeye gıdicem açlık detoksu yqpsqm olurmu dısarda bısey yıyemem bugun gun ac kalcamSelam kızlar, şimdi girdik eve. Anne babamla hasret giderdim bugün bol bol. Kardeşlerimi de gördüm, kız kıza alışverişe bile çıktık. Annemde babamda kilo verme artık hastalanırsın dediler, şaşırmadım. Klasik anne baba
Kızkardeşim “şuna bak nasıl küçültmüş popoyu” dedi. Bir diğer kardeşim karışmayın devam etsin bacakların incelmesi lazım daha dedi.
Güzel bir gündü bir yıldan fazladır bir araya gelemiyorduk corona yüzünden.
Menüyü birazdan yazıcam ama korkuyorumYarın iki günlük kabak detoksuna başlıyorum.
Evet eslesince mecbur paylasiyorumAmanın sen artık menümü yazıyosunbeslnme duzenını mı degıstrdın
Kabak detoksun hayrlı olsun. Ben yarın elbıse moda evlerını gezmeye gıdicem açlık detoksu yqpsqm olurmu dısarda bısey yıyemem bugun gun ac kalcam
Evet eslesince mecbur paylasiyorum
Hm degisti herhal. Daha cok sebze, salata tuketmeye calisiyorum
Tatli istegimide muz ve fistik ezmesi ile bastiriyorum
Alys in hosuna gitmesede. Bitter tercih etmemi ister ama bitter de alsam, ben paketi bitirmeden birakmam. Bulasmiyorum Simdilik
Beni boyle kabul etsinAlys
Normal ya oTebrik edin beni ölmeden bitirmeyi başardımbazı hareketleri tam yapamasam da.
Mok bogazliyim benKiz bitteri nasil yicen o kadar.
Ben simdilerde yogurduma kesiyorum kucuk kucuk cok guzel oluyor.
Bak bir de gittimVaryemez i dinledim kakao aldim, mükemmel oldu kahveme kattim bugun, belki baska seylerde de denerim. Bu aralar her seyi susleyesim var
Bizde senin gibiyiz akşama kadar dışarıdayım. Parka gitmiyoruz çünkü bizim buralar çok kalabalık. Hastalık kapatırız diye binanın önündeyiz dolanıp duruyoruz.Son günlerde o kadar çok oğlanla dışarı çıktım ki dinlenmeye vakit bulamıyorum öğleden sonraları. Çocuk gezmek istiyor bende kırmıyorumama akşam bana vakit kalmıyor yahu
Gerçekten çok zor hareketleri ama tam günü gününe yapıp bitirirsen çok incelirsinTebrik edin beni ölmeden bitirmeyi başardımbazı hareketleri tam yapamasam da.
Mok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?