Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl durum ? Havalar daha ısınmadı mı oralara ? acaba sporda mı rahatsız oldu ki
Havalar dengesiz
Usutmus olabilir
Aksam istifar etti yatmadan. Ama yedigi fistikli muz sonrasi hoplayip zipladi o yuzden sandim. Cok da degildi zaten. O yedigi ciktiydi tek
Vucudu ates gibiydi, inleyip durdu.
Suan iyi, yatarak kitap okuyor

Havalar dengesiz
Usutmus olabilir
Aksam istifar etti yatmadan. Ama yedigi fistikli muz sonrasi hoplayip zipladi o yuzden sandim. Cok da degildi zaten. O yedigi ciktiydi tek
İyi bari biraz toparlamış ama iştah yoktur heralde daha. Umarım tekrar yükselmez

Günaydın herkese

Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun.

Kızlar bugün annem, babam ve kardeşlerim bana gelecekler ve 1 hafta kalacaklar. Bu yüzden paylaşım yapamayabilirim bu süreçte. Kilomu da bugün yazayım yine de. Unutmazsam yarın da tartıya çıkarım ama yarın daha fazla çıkma olasılığım yüksek. geçen Cuma 58.4 idi bugün 57.2 (pazartesi kontrol tartısıyla aynı)

Havalar dengesiz
Usutmus olabilir
Üşütme varsa kaptancım nane limon kaynat ver kusmalarına iyi gelir
Ishal de eşlik ediyorsa patates haşlaması
Ve pirinç çorbası yapıver kuzucuğa

ben de nerelerde benim esim diyordum, canin sagolsun.

aksamki durumun de saati cok gecmis, yoksa bence fazla degil,
arada bir fazladan karhonhidrat alinabilir, vucudun bunu tolere edebilmesi lazim, eger oyle olmazsa zaten direk verdigimiz kilolari mezun olur olmaz geri aliriz,
o yuzden bence arada bir menulere eklemek her zaman faydalidir.

ancak iste saati cok gec olmus, aksam yemeginde doymadan mi bitirmistin?

Dans puanin 240 olacak sanirim, ama tablolar hazirlanmis, onemli degil.

Gunaydin canim.
Hesapta olmayan isler cikinca boyle oldu.

Dans 3 puan yaziyor ilk sayfada, iki kati 6 puan.
Baskalari da baktim oyle hesaplamis.
Gecen hafta 4 ×2= 8 puanla hesaplayanlar vardi anlamadim ben de

Gunaydin canim.
Hesapta olmayan isler cikinca boyle oldu.

Dans 3 puan yaziyor ilk sayfada, iki kati 6 puan.
Baskalari da baktim oyle hesaplamis.
Gecen hafta 4 ×2= 8 puanla hesaplayanlar vardi anlamadim ben de

aaaaa
ne zaman 3 puan oldu, 4 du ya o,
neyse ben yanlisim o zaman

olsun hic canini sikma menun icin, olur arada oyle dedigim gibi, bence iyi de oluyor (cok sik olmadigi surece), vucuda bir degisiklik bu da.

ceza yemissin zaten

aaaaa
ne zaman 3 puan oldu, 4 du ya o,
neyse ben yanlisim o zaman

olsun hic canini sikma menun icin, olur arada oyle dedigim gibi, bence iyi de oluyor (cok sik olmadigi surece), vucuda bir degisiklik bu da.

ceza yemissin zaten
Dans 3 zumba 4 canım karıştırmış olman normal

Arrietty_ geçmiş olsun canım, benim oğlanın mide ve bağırsaklarda hassastı. Anlık hasta olur ertesi güne iyileşirdi.
Bazen bir meyve, sebzeden yada ellerini sürdükleri bir yerden vücuda bakteri alıyorlar. aynı yemeği yesen de sana denk gelemeyebiliyor. Bu şekilde mideyi bozuyor vücut onu dışarı atınca düzeliyor. Aynı şey ishal olduğunda da geçerli. Bizim doktorumuz ishali kesecek ilaçlar yerine sadece su verirdi. Bırak vücut bakteriyi dışarı atsın, sen sadece kaybettiği su depolarını doldur diyerek.

Günaydın kızlar, sabah sabah canım sıkıldı. Dün annemlerde ki menüden sonra, dayanamadım merakıma yenik düştüm tartıya çıkıtm.
Pazartesiye göre daha da artıyım. 61'e doğru gidiyor benim kg lar.
Dün harici beslenmem gayet güzeldi bence.
Regliyim ama oda bir tuhaf hallerde. Bir kesiliyor bir başlıyor.
Bugün kabak detoksuna başladım, ödemse faydası olur inşallah.

Selam canim hosgeldin
Aaa harika ramazanda 2,5 kilo vermen
Ev isi bitti mi tamamen?Geldimi butun esyalar ?
Saol canım bitti sayılır bir perdeler kaldı ama mağazalar hala kapalı acelesi de yok salon bahçeye bakıyor gündüz sıkıntı yok gece de panjur kapatıyoruz. Perdesizliğe alıştım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…