Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy hatun taş taş maşallah
Dimi çok bişey mi istiyoruz sanki

Ay ben göbeğim gitsin kas da istemem
Valla istemem
ben istiyorum yaaa, 36 beden oldugum zaman bile kas olmayinca gobek vardi.. ama yiyip icip spor yapmadan olsu istiyorum, cok mu sey istiyorum

Bu arada kizlar, dun su salatayi yaptim ve bayildim, tavsiye ederim cok, burada cagla bulmak zor, yesil elma ile yaptim ben

cok sevindim, basarilar.

ahahahaa, bu hafta birinci sensin desene kilo vermede,
bana da bulastirabilir misin lutfen acaba

ay gecmis olsun noram, yedigin birsey mi dokundu acaba

Pfizer oldum, Burada 40 yas altina Pfizer, ustune Astra Zeneca yapiliyor. Tercih edebiliyorsun digerini istersen sanirim ama ben zaten kendim de karar verememistim sansa biraktim
Geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canım ,iş hayatında başarılar dilerim

Tüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
Yaaaa canim hayirli olsun nereye basladin kacinci olacak ilk mi...ee nasil gidiyor kac sayi cikti...Ben de haziran adetiylr tekrar baslayacagim kismetse hadi guzel haberlerini aliriz insallah

ahahahaa, bu hafta birinci sensin desene kilo vermede,
bana da bulastirabilir misin lutfen acaba
Hiç sanmam ya ödem tutarım ben hemen ertesi gün öyle olduğu zaman. İnşallah bu Sefer tutmam.
ay gecmis olsun noram, yedigin birsey mi dokundu acaba
Hiç bilmiyorum ki valla. Tavuk köftesi mi dokundu acaba? Olabilir. Hoşgeldin bu Arada.

superim, dogumgunum geliyor (daha iki hafta var), tarif bakiyorum

sortlar hazir, yazi bekliyoruz halen, surekli yagmur ve soguk buralar.

sen nabersin?
aaa dogum gunun kutlu olsun, benim de az kaldi aslinda
simdi baktim 2.5 haftaymis.. ayni gun mu dogduk yoksa benim 8 haziran, senin?
bizde de suan saganak yagiyor, cok ozledim walla ben de yazi.. gerci ben burada yazin da sort giyemiyorum pek, hava guzel olsa golgede yine usutuyor

ben istiyorum yaaa, 36 beden oldugum zaman bile kas olmayinca gobek vardi.. ama yiyip icip spor yapmadan olsu istiyorum, cok mu sey istiyorum
Yok canım neden çok olsun
Onlar da o kasları böyle yapıyo zaten
Tüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
Ayyy hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…