Ay ben göbeğim gitsin kas da istememsu senin profil resmi gibi olsak ne guzel olur
ben gidip biraz plank falan yapiyim bari
ben istiyorum yaaa, 36 beden oldugum zaman bile kas olmayinca gobek vardi.. ama yiyip icip spor yapmadan olsu istiyorum, cok mu sey istiyorumAyyy hatun taş taş maşallah
Dimi çok bişey mi istiyoruz sanki
Ay ben göbeğim gitsin kas da istemem
Valla istemem
Tüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banadaEstf. kuzum ya. Saka yapiyorum. Hastane hayirdir? Ben hic bu kadar spordan puan almadim bu haftaki gibi. Elimden geleni yapiyom. Senin menunde sporun gene super
Rica ederim :) ben de uzun zamandir dizi izlemiyordum hatirlattigin iyi oldu :)
Tartiya cikmaya korktugum gibi foruma girmeye de korktum.
Is buldum yakinda calismaya basliyorum cok sevincliyim :) En kisa surede cesaretimi toplayip tartiya cikacagim ve solugu takimda alacagim :)
insallah en kisa zamanda saglikla kavusursunuzTüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
Tüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
Günaydın kızlar
Benim moral bozukluğunun sebebi belli oldu. Bağırsaklarımı bozmuşum. Tuvaletten çıkamadım sabahtan beri. Şimdi daha iyiyim ve daha iyi hissediyorum.
Arrietty_ geçmiş olsun size de kaptanım.
ay gecmis olsun noram, yedigin birsey mi dokundu acabaGünaydın kızlar
Benim moral bozukluğunun sebebi belli oldu. Bağırsaklarımı bozmuşum. Tuvaletten çıkamadım sabahtan beri. Şimdi daha iyiyim ve daha iyi hissediyorum.
Arrietty_ geçmiş olsun size de kaptanım.
Geçmiş olsun canımPfizer oldum, Burada 40 yas altina Pfizer, ustune Astra Zeneca yapiliyor. Tercih edebiliyorsun digerini istersen sanirim ama ben zaten kendim de karar verememistim sansa biraktim
Hayırlı olsun canım ,iş hayatında başarılar dilerimRica ederim :) ben de uzun zamandir dizi izlemiyordum hatirlattigin iyi oldu :)
Tartiya cikmaya korktugum gibi foruma girmeye de korktum.
Is buldum yakinda calismaya basliyorum cok sevincliyim :) En kisa surede cesaretimi toplayip tartiya cikacagim ve solugu takimda alacagim :)
YaaaaTüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
aaa hayirli olsun, harika haber
cok sevindim, basarilar.
Geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun canım ,iş hayatında başarılar dilerim
Hiç sanmam ya ödem tutarım ben hemen ertesi gün öyle olduğu zaman. İnşallah bu Sefer tutmam.ahahahaa, bu hafta birinci sensin desene kilo vermede,
bana da bulastirabilir misin lutfen acaba
Hiç bilmiyorum ki valla. Tavuk köftesi mi dokundu acaba? Olabilir. Hoşgeldin bu Arada.ay gecmis olsun noram, yedigin birsey mi dokundu acaba
aaa dogum gunun kutlu olsun, benim de az kaldi aslindasuperim, dogumgunum geliyor (daha iki hafta var), tarif bakiyorum
sortlar hazir, yazi bekliyoruz halen, surekli yagmur ve soguk buralar.
sen nabersin?
insallah sen de bir sonraki denemende olur, saglikla kavusursunuzYaaaacanim hayirli olsun nereye basladin kacinci olacak ilk mi...ee nasil gidiyor kac sayi cikti...Ben de haziran adetiylr tekrar baslayacagim kismetse hadi guzel haberlerini aliriz insallah
yaa evet tavuktan olabilir, gecmis olsun cok.Hiç sanmam ya ödem tutarım ben hemen ertesi gün öyle olduğu zaman. İnşallah bu Sefer tutmam.
Hiç bilmiyorum ki valla. Tavuk köftesi mi dokundu acaba? Olabilir. Hoşgeldin bu Arada.
Yok canım neden çok olsunben istiyorum yaaa, 36 beden oldugum zaman bile kas olmayinca gobek vardi.. ama yiyip icip spor yapmadan olsu istiyorum, cok mu sey istiyorum
Ayyy hadi inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canımTüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?