Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İzin çok sürmesin, hemen gel.
Bende ramazanı -3 kg ile kapattım.
Bundan sonra ramazanda kilo alınıyor diyenlere “he he canım” diyeceğim
Harika bir eksi Ramazan için canım. Takımda olmanın büyük etkisi var. Normalde aman zaten tüm gün birsey yemiyorum akşam istediğimi yiyeyim diyor insan takımda olunca Cuma artı çıkarım takım kötü etkilenir diye yemedim sonuç 2,5 kilo oldu

ben de artiyim halen, regl sagolsun.

bence dunku menun de oyle dedigin kadar kotu degildi, tamam diyete uygun olmayan bir menu ama az az yemissin her seyden.

canini sikma.
bugunku detoks biraz eksilticektir muhakkak, yarin da eger imkanin varsa biraz gec tartilirsin.

Bende geç tartılmayı düşündüm de işyerinde olacağım için bir terslik olur geç kalır diye korkuyorum.
Neyse bugün detoks yapıyorum. Yeşilçay içeceğim bol bol ödemse çıksın diye.

Bagirsaklari çalıştırsın diye alicam. Baktım faydasını görmüyorum saçıma sürerim.

Mok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
Ben canımın istediği birşeyi bir iki lokma ,ısırık, ya da kk büyüklüğünde yediğim zaman canımın istediği geçiyor ve motivasyonum düşmüyor

Çok afaki miktarlarda yemiyorum,yiyemiyorum...

Ahahah bendensin kaptanım ben de o bogazdanım
Mide değil çöplük
Bi çayla dört tane çikolata yeyip arkasına midem agrıyor diye gezen, bi gün sonra yine aynı gaflete düşen insana aedenli denir
abovvv

Benim bir çikolatadan yiyeceğim miktar anca 5 ya da 10 gr
Yiyemem sanki ağzımın içinde 1 çuval şeker var gibi olurum rahatsız eder beni

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geldim ama bu bir haftada kendimi tutamayip cok kotu yedim
Burasi olmasa bence ben kesin obez olurum, gordum ki daha cok yolum var. Biraz daha basinizi agritacagim musadenizle
bu arada ilk asimi da oldum, onun da yan etki donemi bitmistir diye dusunuyorum, biraz bas agrisi ve kolumda kas agrisi oldu. darisi henuz olmayan arkadaslarimin basina diyeyim
yarin tartidan cok korkuyorum ve sopalara hazirim

Hangi aşıyı oldun canım? Tercih hakkı var mı?

Distopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.
Hem komik hem eglenceli the good place
Selam pisi pisi naber? :)
Travelers'i bitirdim bu hafta, cok begendim tesekkurler tavsiye icin, esim de glitch'e sardi, 2 hafta surmedi bitirmesi Ben de simdi ona baslayacagim

Selam pisi pisi naber? :)
Travelers'i bitirdim bu hafta, cok begendim tesekkurler tavsiye icin, esim de glitch'e sardi, 2 hafta surmedi bitirmesi Ben de simdi ona baslayacagim
Rica ederim :) ben de uzun zamandir dizi izlemiyordum hatirlattigin iyi oldu :)
Tartiya cikmaya korktugum gibi foruma girmeye de korktum.

Is buldum yakinda calismaya basliyorum cok sevincliyim :) En kisa surede cesaretimi toplayip tartiya cikacagim ve solugu takimda alacagim :)

aaa hayirli olsun, harika haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…