- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Harika bir eksi Ramazan için canım. Takımda olmanın büyük etkisi var. Normalde aman zaten tüm gün birsey yemiyorum akşam istediğimi yiyeyim diyor insan takımda olunca Cuma artı çıkarım takım kötü etkilenir diye yemedim sonuç 2,5 kilo olduİzin çok sürmesin, hemen gel.
Bende ramazanı -3 kg ile kapattım.
Bundan sonra ramazanda kilo alınıyor diyenlere “he he canım” diyeceğim
Günaydın kızlar, sabah sabah canım sıkıldı. Dün annemlerde ki menüden sonra, dayanamadım merakıma yenik düştüm tartıya çıkıtm.
Pazartesiye göre daha da artıyım. 61'e doğru gidiyor benim kg lar.
Dün harici beslenmem gayet güzeldi bence.
Regliyim ama oda bir tuhaf hallerde. Bir kesiliyor bir başlıyor.
Bugün kabak detoksuna başladım, ödemse faydası olur inşallah.
Bende geç tartılmayı düşündüm de işyerinde olacağım için bir terslik olur geç kalır diye korkuyorum.ben de artiyim halen, regl sagolsun.
bence dunku menun de oyle dedigin kadar kotu degildi, tamam diyete uygun olmayan bir menu ama az az yemissin her seyden.
canini sikma.
bugunku detoks biraz eksilticektir muhakkak, yarin da eger imkanin varsa biraz gec tartilirsin.
Bagirsaklari çalıştırsın diye alicam. Baktım faydasını görmüyorum saçıma sürerim.Tok tutuyor ayrıca tatlı krizini bastırıyor ayrıca yap yakınına yardımcı oluyormuş. Ama aldığın hindistan cevizi yağının kalitesine dikkat et ilk aldığım güzeldi ikinci aldığım çok işime yaramadımemnun olmadım şimdi yeni bitane aldım çok tavsiye etmişlerdi soğuk sıkım hindistan cevizi yağı arifoğlunun inşeAllah bu daha iyi gelir
Ben canımın istediği birşeyi bir iki lokma ,ısırık, ya da kk büyüklüğünde yediğim zaman canımın istediği geçiyor ve motivasyonum düşmüyorMok bogazliyim ben
Yerim valla. Kusacak gibi olsamda yerim
Kahve ve kakao mu? Kacirdim herhal o kismi
Ahahah bendensin kaptanım ben de o bogazdanım
Mide değil çöplük
Bi çayla dört tane çikolata yeyip arkasına midem agrıyor diye gezen, bi gün sonra yine aynı gaflete düşen insana aedenli denir
hayirdir kaptanim gecmis olsun3 saat uyku sonrasi ates nobetine gectim
Hangi aşıyı oldun canım? Tercih hakkı var mı?Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geldim ama bu bir haftada kendimi tutamayip cok kotu yedim
Burasi olmasa bence ben kesin obez olurum, gordum ki daha cok yolum var. Biraz daha basinizi agritacagim musadenizle
bu arada ilk asimi da oldum, onun da yan etki donemi bitmistir diye dusunuyorum, biraz bas agrisi ve kolumda kas agrisi oldu. darisi henuz olmayan arkadaslarimin basina diyeyim
yarin tartidan cok korkuyorum ve sopalara hazirim
Pfizer oldum, Burada 40 yas altina Pfizer, ustune Astra Zeneca yapiliyor. Tercih edebiliyorsun digerini istersen sanirim ama ben zaten kendim de karar verememistim sansa biraktimHangi aşıyı oldun canım? Tercih hakkı var mı?
Selam pisi pisi naber? :)Distopik seyler seviyorsan glitch, if i hadn't met you, travelers, umbrella academy. Masalsi istersen bayagiii uzun bol sezonlu once upon a time.
Hem komik hem eglenceli the good place
bana boyle cok karmasik hesaplar yaptirmasinlar ya
Rica ederim :) ben de uzun zamandir dizi izlemiyordum hatirlattigin iyi oldu :)Selam pisi pisi naber? :)
Travelers'i bitirdim bu hafta, cok begendim tesekkurler tavsiye icin, esim de glitch'e sardi, 2 hafta surmedi bitirmesiBen de simdi ona baslayacagim
Maşallah ne güzelabovvv
Benim bir çikolatadan yiyeceğim miktar anca 5 ya da 10 gr
Yiyemem sanki ağzımın içinde 1 çuval şeker var gibi olurum rahatsız eder beni
aaa hayirli olsun, harika haberRica ederim :) ben de uzun zamandir dizi izlemiyordum hatirlattigin iyi oldu :)
Tartiya cikmaya korktugum gibi foruma girmeye de korktum.
Is buldum yakinda calismaya basliyorum cok sevincliyim :) En kisa surede cesaretimi toplayip tartiya cikacagim ve solugu takimda alacagim :)
su senin profil resmi gibi olsak ne guzel olurSen 3,5 tan hesapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?