Kız ben de istiyom yaahahahaa, bu hafta birinci sensin desene kilo vermede,
bana da bulastirabilir misin lutfen acaba
iyiyim, gecen hafta sanirim tansiyon dusukluguydu ama 2 gun surdu, genelde uzandim ayaga kalkinca basim donuyordu. tam iyilestim, asimi oldum, bu kez onun yan etkileri. bugun hala biraz kolum agriyor ama iyiyim, tesekkurlerNice yillara @stitch
Nasil oldun?
Ohh asiyi da ol kurtulalim ya. Bende haftaya 2. Alacam bitiyor. 2. Sikinti veriyomus. Bakalim…iyiyim, gecen hafta sanirim tansiyon dusukluguydu ama 2 gun surdu, genelde uzandim ayaga kalkinca basim donuyordu. tam iyilestim, asimi oldum, bu kez onun yan etkileri. bugun hala biraz kolum agriyor ama iyiyim, tesekkurler
aaa dogum gunun kutlu olsun, benim de az kaldi aslinda
simdi baktim 2.5 haftaymis.. ayni gun mu dogduk yoksabenim 8 haziran, senin?
bizde de suan saganak yagiyor, cok ozledim walla ben de yazi.. gerci ben burada yazin da sort giyemiyorum pek, hava guzel olsa golgede yine usutuyor
Kız ben de istiyom yasabahları yediğin kayısılar nereye gidiyo acaba
Evde gün kurusu kalmamış alayım da bi arkadasın yaptığı akşamdan ıslayıp sabah suyuyla tüketme işine başlayayım, en son altıncı günde çıkmıştım şimdi üç gün oldu
Sen de denesene bebişim
Hahaha şükret kızbenim sorun yok,
sadece ishal olsam da tamamen sokulsem fena olmaz diye dedim
Merhabalar kizlar giremedim bugün sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum yeni oturdum oğlanı uyutup baya da sayfa birikmişaslinda canım sıkkın regl in etkisi ile arti geliyorum baya bi sisim ins yarına sabit çıksam şükredecem bakalim aminnn
ooh ne guzel, bizim ikinciler 3 ay sonra yapiliyorOhh asiyi da ol kurtulalim ya. Bende haftaya 2. Alacam bitiyor. 2. Sikinti veriyomus. Bakalim…
Evet ya maalesef bu sefer böyle denk geldi 2. Günüm benim de hala inmedi sabah bi kalktım gözlerim şişmiş ellerim kapanmıyor odem denyapma ya ben de artiyim halen,H3RA_ da arti.
yakacaz takimin basini
ben bugun artik inerim diye dusunuyorum, 3. gunu reglimin, 40 saatlik aclik da yapiyorum, hadi insaallah diyelim.
sen de canini sikma, yapacak bir sey yok yani, bazen boyle denk geliyor iste.
Cannimmm
Aminn canim cok teşekkürlerinsallah sen de bir sonraki denemende olur, saglikla kavusursunuz
Evet ya maalesef bu sefer böyle denk geldi 2. Günüm benim de hala inmedi sabah bi kalktım gözlerim şişmiş ellerim kapanmıyor odem den
Yarın izne ayrılıyorumyani bu da sonucta kadin vucudunun bir tepkisi,
hatta saglikli bir durum,
o yuzden uzulme, gonul ister ki pazartesiden regl olsaydik da bitseydi ama napcan.
senin de mezuniyete az kaldi zaten, hemen verip kilolari gitme diye azicik yavaslamasi iyidir
Ben yapıyorum onu canim aslinda bir ara da yapmistim ama bırakınca gene ayni iste..demek ki ömür boyu böyle yuyecegiZKız ben de istiyom yasabahları yediğin kayısılar nereye gidiyo acaba
Evde gün kurusu kalmamış alayım da bi arkadasın yaptığı akşamdan ıslayıp sabah suyuyla tüketme işine başlayayım, en son altıncı günde çıkmıştım şimdi üç gün oldu
Sen de denesene bebişim
Yarın izne ayrılıyorumaz kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm
Şifa olsun kuşum biz de böyle çekeceğiz artık napalım Allah başka dert vermesinBen yapıyorum onu canim aslinda bir ara da yapmistim ama bırakınca gene ayni iste..demek ki ömür boyu böyle yuyecegiZvalla ben cok etkisini gordum ama mutlaka aksamdan isla sabah ta suyunu iç ve ye...gun kurusu olsun
He valla az kaldı diyorum sık dişini diyorum ama sanki tıkandım kaldım bi iki hafta ara mi versem dedim belki yeniden başlayınca daha güzel giderkiz neden mezuniyete surada ne kalmis, ne izniymis bu bakem?
Yavrum az bir şeyin kalmış ne izni ? Diyetisyenle yine gorus ama biliyorsun buradan ayrılana bir kilo alma laneti geliyorYarın izne ayrılıyorumaz kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?