Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahahahaa, bu hafta birinci sensin desene kilo vermede,
bana da bulastirabilir misin lutfen acaba
Kız ben de istiyom ya sabahları yediğin kayısılar nereye gidiyo acaba
Evde gün kurusu kalmamış alayım da bi arkadasın yaptığı akşamdan ıslayıp sabah suyuyla tüketme işine başlayayım, en son altıncı günde çıkmıştım şimdi üç gün oldu
Sen de denesene bebişim

Nice yillara @stitch
Nasil oldun?
iyiyim, gecen hafta sanirim tansiyon dusukluguydu ama 2 gun surdu, genelde uzandim ayaga kalkinca basim donuyordu. tam iyilestim, asimi oldum, bu kez onun yan etkileri. bugun hala biraz kolum agriyor ama iyiyim, tesekkurler

iyiyim, gecen hafta sanirim tansiyon dusukluguydu ama 2 gun surdu, genelde uzandim ayaga kalkinca basim donuyordu. tam iyilestim, asimi oldum, bu kez onun yan etkileri. bugun hala biraz kolum agriyor ama iyiyim, tesekkurler
Ohh asiyi da ol kurtulalim ya. Bende haftaya 2. Alacam bitiyor. 2. Sikinti veriyomus. Bakalim…

sort giyip ustune hirka giyersin
goruyorum gencler kisin bile oyle, alisiliyor demek ki

benim 1 haziran, yazi ben getiriyorum sizlere

benim sorun yok,
sadece ishal olsam da tamamen sokulsem fena olmaz diye dedim

Merhabalar kizlar giremedim bugün sabahtan beri ev işleriyle uğraşıyorum yeni oturdum oğlanı uyutup baya da sayfa birikmiş aslinda canım sıkkın regl in etkisi ile arti geliyorum baya bi sisim ins yarına sabit çıksam şükredecem bakalim aminnn

yapma ya ben de artiyim halen, H3RA_ da arti.
yakacaz takimin basini

ben bugun artik inerim diye dusunuyorum, 3. gunu reglimin, 40 saatlik aclik da yapiyorum, hadi insaallah diyelim.

sen de canini sikma, yapacak bir sey yok yani, bazen boyle denk geliyor iste.

Evet ya maalesef bu sefer böyle denk geldi 2. Günüm benim de hala inmedi sabah bi kalktım gözlerim şişmiş ellerim kapanmıyor odem den

Evet ya maalesef bu sefer böyle denk geldi 2. Günüm benim de hala inmedi sabah bi kalktım gözlerim şişmiş ellerim kapanmıyor odem den

yani bu da sonucta kadin vucudunun bir tepkisi,
hatta saglikli bir durum,
o yuzden uzulme, gonul ister ki pazartesiden regl olsaydik da bitseydi ama napcan.

senin de mezuniyete az kaldi zaten, hemen verip kilolari gitme diye azicik yavaslamasi iyidir

Selam herkese
Bende yeni ev işini bitirmiş oğlanı uyutmuş akşam yemeğini de ocağa koymuş bir bireyim
Baya dip bucak temizlik oldu çok vakit aldı. Yerleri de yer beziyle eğilerek temizliyorum öteki türlü içime sinmiyor Sözde spor yapmayayım dinlenme günü olsun dedim ama temizlik fena çarptı beni

Yarın izne ayrılıyorum az kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm

Ben yapıyorum onu canim aslinda bir ara da yapmistim ama bırakınca gene ayni iste..demek ki ömür boyu böyle yuyecegiZ valla ben cok etkisini gordum ama mutlaka aksamdan isla sabah ta suyunu iç ve ye...gun kurusu olsun

Ben yapıyorum onu canim aslinda bir ara da yapmistim ama bırakınca gene ayni iste..demek ki ömür boyu böyle yuyecegiZ valla ben cok etkisini gordum ama mutlaka aksamdan isla sabah ta suyunu iç ve ye...gun kurusu olsun
Şifa olsun kuşum biz de böyle çekeceğiz artık napalım Allah başka dert vermesin
markete gideceğim birazdan gün kurusu da alayım. Dediğin gibi uygularım canım teşekkür ederim

Yarın izne ayrılıyorum az kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm
Yavrum az bir şeyin kalmış ne izni ? Diyetisyenle yine gorus ama biliyorsun buradan ayrılana bir kilo alma laneti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…