- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Bundan korkmuyorum değil valla ay ne bilim sizi de kötü etkilemek istemiyorum belki vermezsem diye bak yarın sabit çıksam yeter diyorum mesela arti gelsem takım etkilencek buda stres yaratıyor bendeYavrum az bir şeyin kalmış ne izni ? Diyetisyenle yine gorus ama biliyorsun buradan ayrılana bir kilo alma laneti geliyor
Beni de ekle o artı listesineyapma ya ben de artiyim halen, @neutral da arti.
yakacaz takimin basini
ben bugun artik inerim diye dusunuyorum, 3. gunu reglimin, 40 saatlik aclik da yapiyorum, hadi insaallah diyelim.
sen de canini sikma, yapacak bir sey yok yani, bazen boyle denk geliyor iste.
Beni de ekle o artı listesine
Maalesef yasen nasil yaaaaaaa,
sen o kadar tatlilari ye kilo ver,
surada 2 gun menune guzel diyelim kilo vereme,
ne oluyor yawwwwww,
resmen 'agam bizimle dalga geciyir' durumu yasatiyorsun yani
Maalesef ya
Ben de herkes gibi şahsına münhasır biriyim
Diyorum işte benim sistem farklı galiba benim organların yeri değişik
Bundan korkmuyorum değil valla ay ne bilim sizi de kötü etkilemek istemiyorum belki vermezsem diye bak yarın sabit çıksam yeter diyorum mesela arti gelsem takım etkilencek buda stres yaratıyor bende
Ohh asiyi da ol kurtulalim ya. Bende haftaya 2. Alacam bitiyor. 2. Sikinti veriyomus. Bakalim…
Online dersler bittiSelam herkese
Bende yeni ev işini bitirmiş oğlanı uyutmuş akşam yemeğini de ocağa koymuş bir bireyim
Baya dip bucak temizlik oldu çok vakit aldı. Yerleri de yer beziyle eğilerek temizliyorum öteki türlü içime sinmiyorSözde spor yapmayayım dinlenme günü olsun dedim ama temizlik fena çarptı beni
Canımın istediklerini tadına bakma pahasına da olsa tatmayışımın öcünü alıyor metabolizmamyanlis anlama, cok hayret ediyorum gercekten,
yoksa elbette arti da geliriz eksi de.
bu hafta menulerin gercekten guzeldi, ki erken de kapattin gunleri,
dur bakalim, bir gun daha devam et bu sekilde sen yine.
Aynen öyle düşündüm canım biraz araştırma yaptım 2 hafta kadar koruma yaparsam inşallah sonra yeniden sahalara güzel bir şekilde dönerim diyorumanladim canim, sen bilirsin o zaman,
ben de karar verdim haftaya mezun oluyorum,
sonraki hafta dogumgunum,
aklimda bir seyler var, yani saglikli olacak yine de, kilo koruma hedefim olacak o hafta icin sadece.
sen de bir iki hafta kilo verme degil sadece kilo koruma yapip, soyle biraz rahatlayip oyle donebilirsin.
Canımın istediklerini tadına bakma pahasına da olsa tatmayışımın öcünü alıyor metabolizmam
Üstelik kasımdan bu yana yaşamadığım bir baş dönmesi var bugün bende
Tansiyonum kalp atışım normal değerler içerisinde
Iyiki dışarılarda değilim evdeyim
Cani kilo alip dönmek istiyorYarın izne ayrılıyorumaz kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm
Alır.miyim kiCani kilo alip dönmek istiyor
Izinde almayan mi varAlır.miyim ki
Geçmiş olsun canım sevindimBende deli temizlik yaptim. Sayesinde 6bin adim atmisim
Az dinlenip Yemek hazirligina gececegim
Gittik test olduk. Negatif
Yani Usutmus. Zaten sabah uyandikdan sonra gayet normal ki haliydi
Yaaa deme öyle aynı kilo da kalırım ben inşallahIzinde almayan mi var
Bazen olabiliyor bu. Ara verme valla emeklerine yazik. Oyle yapacagina 1 gun mesela cumartesi. Istedigini ye ic. Pazar tekrar diyete dvm. Baktin modun dusuyor boyle cheatday yap. Ayda 1 yada 2 ayda 1.Yarın izne ayrılıyorumaz kaldı kalmasına da ben direttikce gitmiyo zıkkım biraz ara veriyim diyorum belki bi diyetisyenle görüşürüm
Vermesem mi yaa gözüm korktu simdi deBazen olabiliyor bu. Ara verme valla emeklerine yazik. Oyle yapacagina 1 gun mesela cumartesi. Istedigini ye ic. Pazar tekrar diyete dvm. Baktin modun dusuyor boyle cheatday yap. Ayda 1 yada 2 ayda 1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?