Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hay Allah neden ki?

cok mu az kalori aliyorsun yoksa?
Ben canımın istediklerinden bir parça alıp mutlu olup o gazla olaya sanki yeni baştan başlıyor gibi kendimi motive ediyorum
Sanırım psikolojik
Buradan ayrılmamış gibi motivasyon kaybetmeden devam edersen verirsin
Tatile girdim herşey serbest dersen alır gelirsin
İradeni ortaya sıkıca koyacaksın mesele bundan ibaret

Ama gitme ne güzel muhabbet ediyoruz tatlım ya hem de kilo veriyoruz
Bak ben izinde bile kürkçü dükkânının kapısından size laf attim hatirlarsan

Gitmiyor o zaman yaaa özlerim bende sizi valla gidemem ki bi gittim hep burdaydim sanki izinde değil.misim gibi

Ben canımın istediklerinden bir parça alıp mutlu olup o gazla olaya sanki yeni baştan başlıyor gibi kendimi motive ediyorum
Sanırım psikolojik

ama senin hikayen cogumuzdan farkli,
sen zaten cok zayifmissin uzun sure,
sanirim ilaclar sebebiyle almissin.

o ilaci da biraktiysan vucut belki de zaten normal duzeninde verecek, simdi strese sokuyor olabilirsin.

degisik yine de.

ama yine de bence arada bir boyle degisiklikler yapmak iyidir, sen de sik disini 1 hafta daha, degisiklik olsun vucuduna.

Ben ilaçları bilinçli olarak kilo almak için kullandım zaten yoksa yemeden içmeden kesilmiştim
Şimdi de bile isteye kilo vermeye çalışıyorum

Selam canım, sinsin içine yazık etme kendine. Ben senelerdir eğilip silmem evi. Kadınların yaşlandıkça diz problemlerinin sebebiymiş bu dizi yere sürterek silmeler. Sıvı kaybına sebep oluyor yanlış hareketler, diz kemikleri sürtüyor ya. Yaş almış kadınların hemen hemen hepsinde var diziyle ilgili problemler.
Eskiden evler tahtaymış, çalı süpürgeleri kullanılırmış. Şimdi ki süpürgelerin emiş gücü var yerde toz bırakmıyor böyle düşün.
Çok güzel yere yapışan moplar var yada mikrofiber vileda uçları. Onları kullan hem pratik hem senin için daha sağlıklı.

bende buharli mop var, on numara.
hic bir kimyasal kullanmadan buharla acayip iyi temizliyor,
benim cocuga alerji dendiginden beri icim rahat kullaniyorum,
eskiden ugras dur arap sabunudur boraktir, normal kimyasal kullansam ben o gun hasta oluyordum zaten.

herkese benden buharli mop

Kız oda bana temizliyormuş gibi gelmiyor. Aynı bezi koca eve sürt sürt dur. Kiri ordan oraya taşıyor sanki.
Kovadaki suya viledayı sokup şakır şakır yıkayınca üstündeki kiri atıyormuş gibi geliyor.

kiz yedegi var, evin yarisina yetiyor benim bir bez, ki direk buharla temizledigi icin mumkun degil mikrop falan yasamasi.
senin yontem de bana asil kotu geliyor

kiz yedegi var, evin yarisina yetiyor benim bir bez, ki direk buharla temizledigi icin mumkun degil mikrop falan yasamasi.
senin yontem de bana asil kotu geliyor
Sirke atıyorum silme suyuna, öldürüyor mikrop neyim varsa
Sokma aklıma öyle şeyler, eski deli titiz günlerime dönmek istemiyorum.
Obsesif manyaktım ben önceleri, çocuklar oynuyor diye parktaki aletleri bile çamaşır suyuyla yıkamayı hayal ederdim

hahaha
aman aman dur,
biliyorsun ki saglikli flora icin mikrop da gerekli,
bende hesap kitap farkli isliyor ya,
ben tam tersi sey diyorum, iyi iyi cocuklar bugun iyi mikrop almislardir, bagisikliklari guclenir
sezeryan bebesi oldugu icin benimkiler bebeklikleri zor gecti, ama simdi iyiler, bagisikliklarinin guclenmesini annelerinin tembelligine borclular

Kız var evde mikrofiber uçlu vileda ama onunla anca balkon siliyorum buharlı alicam olmadı o mantıklı geliyor. Yerler parke zaten buharla temizlesem sanırım daha rahat eder içim

O mantık bende de var. Biraz mikrop görmeli. Dışarıda ellemiyorum hiç dokunuyor her yere

Kız var evde mikrofiber uçlu vileda ama onunla anca balkon siliyorum buharlı alicam olmadı o mantıklı geliyor. Yerler parke zaten buharla temizlesem sanırım daha rahat eder içim

buharli benim favorim, bakma sen neutrala.

eger icim rahat etmez dersen bezlerinden yedek olarak fazlaca alirsin, sik sik degistirirsin, isin bitince de at 60 dereceye yikansin.

benimde aklıma soktunuz şimdi...
Sebastianı alamadım daha, habire masraf çıkarıyorsunuz.
Ama bir dysonım var artık

Dur bir araştırayım neymiş ne değilmiş buharlı moplar...
yada Alys hediye etsin hepimize, içi rahat etsin arkadaşlarımın evleride mikropsuz diye

herkese benden buharli mop.

sebastian nedir bilmiyorum ama ondan da alayim herkese

bir de herkese sundan alcam, giyip foto atacaksiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…