Evet ya bak araştırayım hemen. Yedek depolarım kesinliklebuharli benim favorim, bakma sen neutrala.
eger icim rahat etmez dersen bezlerinden yedek olarak fazlaca alirsin, sik sik degistirirsin, isin bitince de at 60 dereceye yikansin.
Dyson candır ya abartılıyor falan ama gerçekten abartıyı hak ediyor. Evde sıfır toz kalıntısı oluyor. Diğer süpürgeler bunu pek beceremedi.benimde aklıma soktunuz şimdi...
Sebastianı alamadım daha, habire masraf çıkarıyorsunuz.
Ama bir dysonım var artık
Dur bir araştırayım neymiş ne değilmiş buharlı moplar...
yadaAlys hediye etsin hepimize, içi rahat etsin arkadaşlarımın evleride mikropsuz diye
Oyle hakikaten bu yaz benim yazım guzel olduk daha da olmaz inşallahkiz gecen foto attin ya cok fit gorunuyordun o zaman da, ama ustune daha verdin de,
ay yapma boyle, keyiflen kiz
bu yaz senin yazin
Ben bu grubu seviyorum. Kimseye kiyamam. O goruntuyu nasil gosterem lo
Dur kiz atayım ahah
Ben mezun olam bikinili resim atacamyaaaaaaa
oluyor mu hic,
sen kafana koydun buradasin ya, o guzellik yansimistir sana coktan,
herkesler bol bol foto cekinsin, yapmayin boyle, her gunumuzde guzeliz, daha guzel oluruz umarim diye cabamiz sadece...
Şaka bir yana üst bölgem fena değil. Bacakları da biraz inceltsem yeter bana.yaaaaaaa
oluyor mu hic,
sen kafana koydun buradasin ya, o guzellik yansimistir sana coktan,
herkesler bol bol foto cekinsin, yapmayin boyle, her gunumuzde guzeliz, daha guzel oluruz umarim diye cabamiz sadece...
@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Şevkin kırıldıkça bak bu resimlere.@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Kör adam olsa farkı anlar kız@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Bacaklar bi gitse arkadaşım da öyle diyo pozunu düzelt daha güzel poz ver diye anam alismamisim kikiz butun gardropu cope atip yenilemelik olmussun, maasallah diyeyim.
ustte bisi kalmamis, birazcik kalca var o kadar.
biraz durusunu diklestirdin mi manken gibisin tu tu tu
Hepimize yakışır be mis gibi oluruz. Bi gün giyinip foto atalımyakisir
Evet çok az kaldı inşallah canım yaŞevkin kırıldıkça bak bu resimlere.
Yolun son çeyreği kalmış...
Oyle mi diyon kiz ben niye fark edemiyom acaba çok fazlaKör adam olsa farkı anlar kız
Hepimize yakışır be mis gibi oluruz. Bi gün giyinip foto atalım
Aaa bak yarına giyeyim bende bende hem sportif var kısa şort hem kot var. Ama sportif olan daha rahat tabi.ben yakismasa da giyiyorum sorun degil,
bolca catlagim ve selulitim var, ama napalim yani, zaten gordugumuz surada 1 2 ay gunes, havalar acsin yeter ki, benden size +18 pozlar ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?