Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese benden buharli mop.

sebastian nedir bilmiyorum ama ondan da alayim herkese

bir de herkese sundan alcam, giyip foto atacaksiniz:

aklın varsa bende foto isteme
şorttan soğursun

Sebastian tam senlik, tembel işi
kahvemi içeyim evimi başkası süpürsün süpürge modeli

aklın varsa bende foto isteme
şorttan soğursun

Sebastian tam senlik, tembel işi
kahvemi içeyim evimi başkası süpürsün süpürge modeli

sorma o benim de listemde, sira gelecek de ne zaman bakalim,

her ay eve tek bir sey aliyorum,
en nefret ettigim sey evde gereksiz esya, o yuzden cok cok dusunerek aliyorum, karar versem bile uzerine bir ay yatiyorum fikrin

cimriyim de diyebilirsin ha ha ha

aman boşver sebastianımızda kusur kalsın
Ben dysonımı çok sevdim sarılıp yatıcam o derece
Hem hareket etmiş oluyorum, adım sayısı çıkıyor

çok zekisin bebeğim yolu kapattın hemencecik
örnekte ki gibi olamayacağımı biliyon tabi..

askolsuuuuuuuuun

hic de oyle dusunmedim.

neden olamiyormussun ornekteki gibi,
ondan daha guzel olursun bile, o kesin botoksludur, fotosokludur, bisilidir illa ki.

ya ben eski kilo vermemde selulitlerden de kurtulmustum ama kahve cay icmiyordum cok, simdi de kahveyle yasiyorum resmen, selulitler azalmiyor

Param çok olsa, estetik merkezlerinden çıkmasam, teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalansam olurum belki...
Hatta hepimiz oluruz...
Ama bir Seda Sayan değilim cicim

Param çok olsa, estetik merkezlerinden çıkmasam, teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalansam olurum belki...
Hatta hepimiz oluruz...
Ama bir Seda Sayan değilim cicim

herkese benden estetik o zaman

cunku bende para cok, bir ben bir elon musk, ama ben alcak gonulluyum cok seyetmiyom oyle, bir tek size soyluyom iste.

kin niye oyle diyon,
sendeki o boyla ne giysen yakisir.

bence suan cok guzel olmussundur bu kiloda eminim.
Sagol canimmm hatırladığım en zayif halim evet ama hala tombulum sanırım biraz da psikolojik hala eskisi gibi olduğumu düşünüyorum hiç zayıf hissetmiyorum kendimi

Sagol canimmm hatırladığım en zayif halim evet ama hala tombulum sanırım biraz da psikolojik hala eskisi gibi olduğumu düşünüyorum hiç zayıf hissetmiyorum kendimi

kiz gecen foto attin ya cok fit gorunuyordun o zaman da, ama ustune daha verdin de,

ay yapma boyle, keyiflen kiz

bu yaz senin yazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…