Yok artık kız nesini fark etmiyorsun. Giy bakalım eski kıyafetlerini biOyle mi diyon kiz ben niye fark edemiyom acaba çok fazla
Aaa bak yarına giyeyim bende bende hem sportif var kısa şort hem kot var. Ama sportif olan daha rahat tabi.
Çuval gibi oluyo orası öyle canımYok artık kız nesini fark etmiyorsun. Giy bakalım eski kıyafetlerini bi
Müthiş@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
nasıl etkiliyor vallahi bende bilmiyorum bu sıralar saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyorum. hatta o derece ki kendimi mal mal boşluğa bakarken yakalıyorum. canım bişeyler yapmak istiyor ama yapamıyorum. kalkmak dahi istemiyorum yerimden.tüm gün boş oturuyorum hal böyle olunca ne besleniyorum ne iş yapıyorum. enerjide gerekmiyor zaten.bu kadar az yemekle nasıl yaşıyorsunuz birde ben öğrensem
ama bu kadar az kalori vücudu kötü etkilemiyormu
Ya buraları epey sıcak oldu. Denize gitmeyi bile düşünüyorum.giy kiz,
ben bugun mont giyiyorum ya, o kadar sacma ki hava, yeter artik, azicik gunes gorek
E ne güzel işte tatlı belirsizlikler bunlar. Yasaklar kalktı sabah erken çık bi bakın bakalımÇuval gibi oluyo orası öyle canımdaha gitmedim ya kıyafet almaya kaç beden olacak onu bile bilmiyorum biraz da bundan sanırım belirsizlik
Aslinda denemeye çekiniyorum desemE ne güzel işte tatlı belirsizlikler bunlar. Yasaklar kalktı sabah erken çık bi bakın bakalım
Fistik gibi olmussun@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Fistik gibi olmussun
CEYDOS um yoksun hic
Alys H3RA_ gecen kendime hediye aldim bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler
Sen zaten fıstık gibi oldun daha mı mezun olmayacanSuper
Benim de onceliklendirmem lazim bu isi.
Bak yarina misafirim cikti, tutustum
Kaptan ben galiba mezun oluyorum bu seferbenim dogumgunu bu haftaya tasinmis oldu misafirlerle
Kizz ne guzel olmussunnn. Nasil gormuyon kiz farki. Supersin be aysem@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Eminmisin kaptanimHepimize yakışır be mis gibi oluruz. Bi gün giyinip foto atalım
Bu haftasonu 70 yilin en soguk haftasonu olacak (mayista) bebisim. Haberin olagiy kiz,
ben bugun mont giyiyorum ya, o kadar sacma ki hava, yeter artik, azicik gunes gorek
Sen zaten fıstık gibi oldun daha mı mezun olmayacan
Kizz ne guzel olmussunnn. Nasil gormuyon kiz farki. Supersin be aysem
Eminmisin kaptanimsonra 1 senelik istahiniz kaybolursa sucu bana atmayin
Bu haftasonu 70 yilin en soguk haftasonu olacak (mayista) bebisim. Haberin ola
Yarin mi istiyorsun mezun olmak :)Super
Benim de onceliklendirmem lazim bu isi.
Bak yarina misafirim cikti, tutustum
Kaptan ben galiba mezun oluyorum bu seferbenim dogumgunu bu haftaya tasinmis oldu misafirlerle
AmaniinCarsiya gittim 1 tane, eve geldim 3 tanehemde 1 tanenin fiyatina
Bende yoga pilates vs deneyecemm
sorma canım sıkılıyor çok ne yapsam diye kara kara düşünürken gün geçiyor. bugün mutfak temizlemeye başladım azıcık. buzdolabında bozulanlar fena, onları ayıkladım falan boş işler anlayacağın. depresyon mu acaba ?Fistik gibi olmussun
CEYDOS um yoksun hic
Alys H3RA_ gecen kendime hediye aldim bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler
Sadece demirle çevrili arka tarafı otopark öyle yeşillik park aletleri yok . Cocuklar dolanıyor bisiklet sürüp Top oynuyorlarBizim sitenin parkı var pek çocuk yok sitede o yüzden az kişi takılıyoruz iyi oluyor. Çocuklarla birlikte oynamayı özlemiş resmen.
Haha bende de durum tam tersi ama dizi bitsin öyle uyurum direniyorum kahve icerek
3 saat uyku sonrasi ates nobetine gectim
Gecmis olsun kaptanim
Dün bende aynı yanlışı yaptım. Tüm gün Moral bozukluğuna gezdim. Düzenini kurunca eksi çıkarsın . Tam oturtamadin taşınma temizlik derken . Zaman geçince eksileri görürsün canim.Günaydın herkese
Arrietty_ kaptanım çok geçmiş olsun.
Kızlar bugün annem, babam ve kardeşlerim bana gelecekler ve 1 hafta kalacaklar. Bu yüzden paylaşım yapamayabilirim bu süreçte. Kilomu da bugün yazayım yine de. Unutmazsam yarın da tartıya çıkarım ama yarın daha fazla çıkma olasılığım yüksek.geçen Cuma 58.4 idi bugün 57.2 (pazartesi kontrol tartısıyla aynı)
Oy oy geçmişler olsun. Bol bol su iç.Günaydın kızlar
Benim moral bozukluğunun sebebi belli oldu. Bağırsaklarımı bozmuşum. Tuvaletten çıkamadım sabahtan beri. Şimdi daha iyiyim ve daha iyi hissediyorum.
Arrietty_ geçmiş olsun size de kaptanım.
Gecmis olsun canım. İnşallah darısı bizlereGunaydin kizlar nasilsiniz? Ben geldim ama bu bir haftada kendimi tutamayip cok kotu yedim
Burasi olmasa bence ben kesin obez olurum, gordum ki daha cok yolum var. Biraz daha basinizi agritacagim musadenizle
bu arada ilk asimi da oldum, onun da yan etki donemi bitmistir diye dusunuyorum, biraz bas agrisi ve kolumda kas agrisi oldu. darisi henuz olmayan arkadaslarimin basina diyeyim
yarin tartidan cok korkuyorum ve sopalara hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?