Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok artık kız nesini fark etmiyorsun. Giy bakalım eski kıyafetlerini bi
Çuval gibi oluyo orası öyle canım daha gitmedim ya kıyafet almaya kaç beden olacak onu bile bilmiyorum biraz da bundan sanırım belirsizlik

bu kadar az yemekle nasıl yaşıyorsunuz birde ben öğrensem

ama bu kadar az kalori vücudu kötü etkilemiyormu
nasıl etkiliyor vallahi bende bilmiyorum bu sıralar saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyorum. hatta o derece ki kendimi mal mal boşluğa bakarken yakalıyorum. canım bişeyler yapmak istiyor ama yapamıyorum. kalkmak dahi istemiyorum yerimden.tüm gün boş oturuyorum hal böyle olunca ne besleniyorum ne iş yapıyorum. enerjide gerekmiyor zaten.

E ne güzel işte tatlı belirsizlikler bunlar. Yasaklar kalktı sabah erken çık bi bakın bakalım
Aslinda denemeye çekiniyorum desem önceden gittiğim heryerde kıyafet bulamamak kan ter içinde o kabin de denemek ama hiç birinin olmaması hayal kırıklığı bu yüzden gidip mağaza lara denemek istemiyorum

@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Fistik gibi olmussun

CEYDOS um yoksun hic

Alys H3RA_ gecen kendime hediye aldim bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler

Super

Benim de onceliklendirmem lazim bu isi.
Bak yarina misafirim cikti, tutustum

Kaptan ben galiba mezun oluyorum bu sefer benim dogumgunu bu haftaya tasinmis oldu misafirlerle

@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Kizz ne guzel olmussunnn. Nasil gormuyon kiz farki. Supersin be aysem
Hepimize yakışır be mis gibi oluruz. Bi gün giyinip foto atalım
Eminmisin kaptanim sonra 1 senelik istahiniz kaybolursa sucu bana atmayin
giy kiz,
ben bugun mont giyiyorum ya, o kadar sacma ki hava, yeter artik, azicik gunes gorek
Bu haftasonu 70 yilin en soguk haftasonu olacak (mayista) bebisim. Haberin ola

sorma canım sıkılıyor çok ne yapsam diye kara kara düşünürken gün geçiyor. bugün mutfak temizlemeye başladım azıcık. buzdolabında bozulanlar fena, onları ayıkladım falan boş işler anlayacağın. depresyon mu acaba ?

Bizim sitenin parkı var pek çocuk yok sitede o yüzden az kişi takılıyoruz iyi oluyor. Çocuklarla birlikte oynamayı özlemiş resmen.

Haha bende de durum tam tersi ama dizi bitsin öyle uyurum direniyorum kahve icerek
Sadece demirle çevrili arka tarafı otopark öyle yeşillik park aletleri yok . Cocuklar dolanıyor bisiklet sürüp Top oynuyorlar
S
3 saat uyku sonrasi ates nobetine gectim

@aedenli biraz daha iyi
Test e goturecegim bir ara.
Ikiside evde cocuklarin. Ne ara cikarim bilmem
Gecmis olsun kaptanim

Dün bende aynı yanlışı yaptım. Tüm gün Moral bozukluğuna gezdim. Düzenini kurunca eksi çıkarsın . Tam oturtamadin taşınma temizlik derken . Zaman geçince eksileri görürsün canim.
Oy oy geçmişler olsun. Bol bol su iç.
Gecmis olsun canım. İnşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…