Muhtesem gorunuyorsun, belli olmaz olur mu@Onlymemeself belli oluyo mu bilmiyorum ya diğer yaptığımı bulamadım
Ne oldu sana kuzum. Kolay değil yaşadıkların arka.arkaya 2 cenazeye uğraştın. Esin anasız anasız kaldı. Ona üzüldün içten içe. Korona tam kapanma derken hersey üst üste geldi. Sende sıkıntılandin tabi.sorma canım sıkılıyor çok ne yapsam diye kara kara düşünürken gün geçiyor. bugün mutfak temizlemeye başladım azıcık. buzdolabında bozulanlar fena, onları ayıkladım falan boş işler anlayacağın. depresyon mu acaba ?
Sebastian nedir kiFistik gibi olmussun
CEYDOS um yoksun hic
Alys H3RA_ gecen kendime hediye aldim bissell crosswave hem supuruyor hem siliyor. Nasil pislik cikiyor ya inanamiyorum. Oncesinden Sebastian i calistirdim. Sonra bissell ile hem bidaha supur sil ayni anda calistirdim. Ayri ayrida oluyor ama cocuklar aninda dokuyor birseyler
haklı olabilirsin canım. herşey çok manasız gelmeye başladı belkide kayıplar etkiledi.Ne oldu sana kuzum. Kolay değil yaşadıkların arka.arkaya 2 cenazeye uğraştın. Esin anasız anasız kaldı. Ona üzüldün içten içe. Korona tam kapanma derken hersey üst üste geldi. Sende sıkıntılandin tabi.
Robot supurgeSebastian nedir ki
İnşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun canım.Tüp bebeğe basladim da bakalım hayırlısı tabi dua et banada
Pamela fena ya hiç mola vermeden yapıyor namussuzMErhabalar
Kahvaltı öncesi 3 kuru kayısılı 400 ml su
Kahvaltı 09.30
1 yumurta
2 ceviz
2 çeri
Salata
50 gr peynir
4-5 zeytin
Ara 14.00
1 tam cevizli kuru incir
1 kase çilek
400 ml şekersiz komposto
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 küçük biber dolması
1 kase yoğurt
Salata
3.5 litre su
Spor
11165 adım 333p
30 Dk wallsit 600p
30 dk pamela rief 300p
60 dk yürüyüş 150p
Toplam: 1383 p
@arrietysedulu H3RA_
Menülerin giderek çeşitleniyor güzel. Fırında tavuk yanına salata ya da yoğurt ayran da olabilirmiş.
Valla bende isterdim kaptanim da girmiyorPamela fena ya hiç mola vermeden yapıyor namussuzhangisini yaptın 30 dk ?
Menülerin giderek çeşitleniyor güzel. Fırında tavuk yanına salata ya da yoğurt ayran da olabilirmiş.
güzel fikir aslında biraz eski filmlere gömeyim kendimi.CEYDOS ülkece hepimiz iyi değiliz artık. Bende bi öyleyim bi böyle. Melisa çayı iç, yeşilçam filmleri aç izle. Adile Naşit, Şener Şen, Münir Özkul karışımlı eğlenceli olanlardan.
Kızlar şimdi girdim eve, ayak bileklerim nasıl şişmiş. Çorabın izi çıkmış kıpkırmızı. Niye bu kadar ödem tuttum anlamadım. Hiç keyfim yok başımda tuttu çok fena. Ev halkını doyurup hemen yatmak istiyorum.
Oooo yarin buyuk eksi gorulecek belli ki.Arrietty_ sedulu H3RA_ asena87
Saat 10 gibi bulletproof kahve ictim,
Onun disinda su, bitki cayi, normal kahve, maden suyu. Aksam yatmadan da elma sirkeli su icecegim.
15bin adim 450p
1 sa yuruyus 60p
20 dak yoga 40p
Toplam 550 puan
Eki Görüntüle 2853302
13.00: 40 gr dil peyniri, 40 gr kaşar,
tavada 1 yumurta, ceyrek avokado, 1 dilim
eksi maya ekmek, yesillikler.
Ara:1 kuru kayisi-1 ceviz
19.30: 2 haslanmis yumurta-smoothie
(1 yesil elma, bol maydanoz, 1 yk chia,
2 ceviz, yogurt, su, tarcin,limon)
2 lt su, 2 Turk kahvesi, 2 cay, 3 bitki cayi...
200 jj:100 puan ceza
30 dk pilates:180
10200 adim:306
Toplam: 486Alys
Eki Görüntüle 2853325
Oooo yarin buyuk eksi gorulecek belli ki.
Benim bu hafta da olmadi sanki ya şiş hissediyorum.bari wc olayi hallolsa sabah
Her sabah kraker var menülerinde. Sanırım bizim bildiğimiz krakerlerden değil bu. Wasa tarzı bir şey mi?
Afiyet olsunIyi akşamlar bugün yediklerim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir 10 gr labne 1 tk bal yeşillik domates salatalık
Ogle 1 kase kuru fasulye 2 kaşık yoğurt
Ara küçük bir kase patlamış mısır yağsız tuzsuz
Akşam 5 kaşık yesil fasulyehem kurusu hem tazesi oldu aynı gün de salata ve 2 kaşık yoğurt
Su 3.5
Spor bugün sadece adım var yürüyüşe gidemedim 10000 adım 300 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR
Menü çok güzel canım. Her tür sağlıklı besin var neredeyse. Kayısı çayını alışkanlık etme aman ha.Kahvaltı öncesi
21 kuru üzüm+ 3 kuru kayısı +1 tatlı kaşığı keten tohumu unu +1250 ml su
Kahvaltı
50 gr yulaf ezmesi +250 ml süt + çay kaşığı kakao +3 hurma +1 incir +1/2 çay bardağı çerez (badem fındık ceviz kaju )
Öğle-Akşam (14.30 15.00)
Tereyağda 2 yumurta
1 kabak sote
3 yk süzme yoğurt
3 yeşil soğan
1 maden suyu
Ara
250 ml kayısı form çayı
Bundan sonrası 500 750 ml civarı su olur
Arrietty_ sedulu H3RA_ asena87
Saat 10 gibi bulletproof kahve ictim,
Onun disinda su, bitki cayi, normal kahve, maden suyu. Aksam yatmadan da elma sirkeli su icecegim.
15bin adim 450p
1 sa yuruyus 60p
20 dak yoga 40p
Toplam 550 puan
Eki Görüntüle 2853302
Kaptanım teşekkürlerMenü çok güzel canım. Her tür sağlıklı besin var neredeyse. Kayısı çayını alışkanlık etme aman ha.
Bisey soracagim hafizam asiri kotudur de bu aklimda kalmisMenun de sporun da cok guzel. Sen kendinden umutlu degilsin ama ben senden umutluyum. Bu hafta eksi goreceksin bence.
Sabah artiydim ya, eksi geleyim yarin lutfeeen. Ama reglden oturu arti gelmem diye avutuyorum kendimi.
Wasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyorHer sabah kraker var menülerinde. Sanırım bizim bildiğimiz krakerlerden değil bu. Wasa tarzı bir şey mi?
Afiyet olsun
Menü çok güzel canım. Her tür sağlıklı besin var neredeyse. Kayısı çayını alışkanlık etme aman ha.
Gecenlerde almistim bundan. Normal wasa a gore daha dusukdu karbonhidratiWasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?