Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne oldu sana kuzum. Kolay değil yaşadıkların arka.arkaya 2 cenazeye uğraştın. Esin anasız anasız kaldı. Ona üzüldün içten içe. Korona tam kapanma derken hersey üst üste geldi. Sende sıkıntılandin tabi.

Sebastian nedir ki

haklı olabilirsin canım. herşey çok manasız gelmeye başladı belkide kayıplar etkiledi.

CEYDOS ülkece hepimiz iyi değiliz artık. Bende bi öyleyim bi böyle. Melisa çayı iç, yeşilçam filmleri aç izle. Adile Naşit, Şener Şen, Münir Özkul karışımlı eğlenceli olanlardan.

Kızlar şimdi girdim eve, ayak bileklerim nasıl şişmiş. Çorabın izi çıkmış kıpkırmızı. Niye bu kadar ödem tuttum anlamadım. Hiç keyfim yok başımda tuttu çok fena. Ev halkını doyurup hemen yatmak istiyorum.

Pamela fena ya hiç mola vermeden yapıyor namussuz hangisini yaptın 30 dk ?
Sabah:
2 kraker
2 kasar
2 tavuk dilim
9.00:
Gingershot
10.00:
Corba
13.00
Ton salata
15.00:
2 incir
18.00:
Firinda tavuk
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Nalyeccc
Menülerin giderek çeşitleniyor güzel. Fırında tavuk yanına salata ya da yoğurt ayran da olabilirmiş.

güzel fikir aslında biraz eski filmlere gömeyim kendimi.
maydanoz tüket bir süre şişliğine iyi gelir belki

Menun de sporun da cok guzel. Sen kendinden umutlu degilsin ama ben senden umutluyum. Bu hafta eksi goreceksin bence.

Oooo yarin buyuk eksi gorulecek belli ki.
Benim bu hafta da olmadi sanki ya şiş hissediyorum.bari wc olayi hallolsa sabah

Sabah artiydim ya, eksi geleyim yarin lutfeeen. Ama reglden oturu arti gelmem diye avutuyorum kendimi.

Sabah:
2 kraker
2 kasar
2 tavuk dilim
9.00:
Gingershot
10.00:
Corba
13.00
Ton salata
15.00:
2 incir
18.00:
Firinda tavuk
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Nalyeccc
Her sabah kraker var menülerinde. Sanırım bizim bildiğimiz krakerlerden değil bu. Wasa tarzı bir şey mi?
Afiyet olsun
Menü çok güzel canım. Her tür sağlıklı besin var neredeyse. Kayısı çayını alışkanlık etme aman ha.

Menü çok güzel canım. Her tür sağlıklı besin var neredeyse. Kayısı çayını alışkanlık etme aman ha.

Kaptanım teşekkürler
Kayısı çayını en son ne zaman kaç ay önce içtim hatırlamıyorum bile
yarın için kayısı çayına da başvurayım ne olacaksa olsun dedim o nedenle içtim
Bu hafta bezdim

Menun de sporun da cok guzel. Sen kendinden umutlu degilsin ama ben senden umutluyum. Bu hafta eksi goreceksin bence.

Sabah artiydim ya, eksi geleyim yarin lutfeeen. Ama reglden oturu arti gelmem diye avutuyorum kendimi.
Bisey soracagim hafizam asiri kotudur de bu aklimda kalmis 10 gun onceki pzt sanki regl oldum demistin ben de cumaya eksi gorursun iyi demistim.
Noldu ki
Bizim spor yarisimiz yarin da devam ediyor degil mi sabahtan pilates yapayim, bir de challenge yok degil mi yarin pzt,cars,cts idi galiba.

Wasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyor

Eklentiler

• 93B153C8-B3B3-4314-BF1C-364D60E62563.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…