Belki bi kilo daha eksik gidersin kız daha tatlı ödül olurValla aynen öyle anacım yemekler yapacaktı gidebilseydim ödül yapacaktım ama bu hafta yine kaldı haftaya inşeAllahÖyle kuzum öyle bu süreçte hep beraberiz ve iyiki beraberiz
Bagirsaklar benim çok fena . Bi deniyim . Olmazsa.artik ilaç yazdıracamValla benim bağırsaklarda Bi faydası olmadı ben helede detoks yaptığım dönemlerde wc sıkıntısı daha çok oluyor bu hafta tam bir kaos içindeyim meselakarnım belim ve sırtıma kadar vuruyor ağrısı yarına Allah kerim. İçersen tatlı ve yeme krizlerine birde yağ yakımına yardımcı oluyor bağırsakları için bişey diyemem kuzum
Selam neolduSelam kızlar
Noldu kız yaramazlık mı yaptınSelam kızlar
Ayy hadi inşeAllah Hep birlikte şahane eksiler görelimBelki bi kilo daha eksik gidersin kız daha tatlı ödül olur
Evet iyi ki canımmmm burda olmak çok güzel
Ay hep sorcam unutuyorum. Senın boyun kac kılon baya az cunku ne kadar zayıflamayı dunuyosunBelki bi kilo daha eksik gidersin kız daha tatlı ödül olur
Evet iyi ki canımmmm burda olmak çok güzel
Rabbim beterinden korusun kuzu çok geçmiş olsunOy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
İnşallah yavrumAyy hadi inşeAllah Hep birlikte şahane eksiler görelim
164 canım, hedefim 52 ama vki alt sınırda dururum diye düşünüyorumAy hep sorcam unutuyorum. Senın boyun kac kılon baya az cunku ne kadar zayıflamayı dunuyosun
Ve aleyküm selam şekerimSelam kızlar
Yazdım şimdiAnlat anlat ne yedin
Tam tartı üstü biraz kaçırdım diye korkuyorum ablaVe aleyküm selam şekerim
Bu tedirğinliğin sebebi nedir ?
Ne kaçırdın ?Tam tartı üstü biraz kaçırdım diye korkuyorum abla
Marshmellow dışında bi sıkıntı göremedim ben20 Mayıs Perşembe Menüm
sabah:
2 kaşık kuymak
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 çatal peynirli omlet
2 dilim peynir
ara:
1 filtre kahve
3 marşmelov
Akşam:
3yk et sote
2 kaşık keşli kuskus
Boll salata
1 kase yoğurt
Su.3 olmuştur ölçemedim dışarda
Spor:551 jj 275p ama 50p ceza düşünce 225p
Adım 4800 144p
Toplam:369p
Bugün arkadaşlarla beraberdik kendimi tuttum neler yediler nelerçok yemiş miyim
Arrietty_ @neutral @sedulu @Ayse_M
Evet ayni seyi hissettigim icin uyustuk herhalde.Ay teşekkür ederim.
Evet pozitif olmaya çalışıyorum, sen de pozitifsin guzel gecti haftamiz maasallah bize
Ben suna inaniyorum. Bir cok doktorun da soyledigi bir sey zaten.
Saglikli olmak icin once kilo verilmez. Once saglikli olunur, kilo zaten sonrasinda kendiliginden gider. Saglik da bir butun, beslenmesi, uykusu, stressiz yasami, aktif yasami derken... Hepsinden az az iyilesme yoluna girmeye calisiyorum. Genel saglik seviyemi artirmak adina.
Arada yaziyorum. Cidden cildim guzellesti, daha cok sebze yiyorum ona bagliyorum. Esnekligim inanilmaz artti, yogaya bagliyorum. Modum yüksek, aldigim vitaminlere ve meditasyona bagliyorum. Ve disiplinim artti, onu da bu takima bagliyorum.
35e basiyorum haftaya. Yolun yarisinda durup azicik gec gelenleri bekleyeyim diyorum
Kuymak kuskus yedim ama sıfır ekmek kötü değil di miMarshmellow dışında bi sıkıntı göremedim ben
Inşaallah canımEve gelir gelmez 216 kalorimi yaktım inşallah tartıya yansımaz canım çıktı
Kuymak sabah yemişsinKuymak kuskus yedim ama sıfır ekmek kötü değil di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?