Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kiz bu pazartesidir o, sali oldum ama.
Ya da baskasiyla karıştirdin.

Yok bugun haftayi bitiriyoruz, yarin baskasiyla esleseceksin eger ki istersen.

Basarili bir haftaydi, ne dersin?
Ikimiz de pilatesimizi yuruyusumuzu bol bol yaptik. Menuler de iyi

Wasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyor
Niye sordum?
Bizim Türkiye’ de krakerin tanımı çok daha farklı. Yani benim bildiğim öyle en azından. Sanki karbonhidratlı ve tuzlu bir şey yiyorsun gibi algılanıyor. Negatif yorum yapmamak için emin olmak istedim.
Her sabah görünce tahmin ettim gerçi bu tarz bir şey olduğunu.

Oy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır

Eşleşme baslangicimi senle yaptigim icin sevinmistim biliyorsun.
Hem pozitifsin hem de ilgilisin.
Sayende belki de pilates aliskanligim oturuyor.kendi adima tesekkur ederim
Senden daha fazla umutluyum bu hafta, benim bir iki kacamagim bir iki de fazla yemisligim oldu ama sporu artirdim muhakkak bir yerlerde faydasi oluyordur

Kabak detoksu öncesı stokmu yaptın kız
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
10-12 sap maydonoz

Sade kahve
2 kupa Yeşil çay

15:00
Fırında kabak/ yoğurt

20:00
Fırında kabak/ yoğurt

1.5 lt su
Arrietty_ @sedulu
Fırında baharatlı olandan yaptın demi

Çpk çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun dediğin gibi
Bu tiplere uyuz oluyorum ya bişey yazacam da ban yemeyeyim şimdi... haysiyetsiz kadın sürücü görünce hemen tavır değiştirmeler üstüne gitmeler oksijen israfı hem suçlu hem güçlü
Yarın bi sadaka ver istersen kuzum sana bişey olmamış şükür

Aa hıc dusunememıstım cok haklısın hemen yarın bı sadaka vereyım. Ya sorma o kadar sınır ettıkı benı. Ikıde bır ben yolundayken bana carptı bayan dıyo. Vuracaktım agzına ayakkabıyla. Adamda cızık bıle yok bana sagdan vurmuş halaa konusuyor

Geçmiş olsun canım

Cansin. Turkcem bozuk daha duzgun anlatabilirdim aslinda. Wasa da carb 7,8 benim yedigimde 5.7.

Canım çok geçmiş olsun

Gecmis olsun cnmm! Allah korumus

Valla aynen öyle anacım yemekler yapacaktı gidebilseydim ödül yapacaktım ama bu hafta yine kaldı haftaya inşeAllah Öyle kuzum öyle bu süreçte hep beraberiz ve iyiki beraberiz

Bagirsaklari çalıştırsın diye alicam. Baktım faydasını görmüyorum saçıma sürerim.
Valla benim bağırsaklarda Bi faydası olmadı ben helede detoks yaptığım dönemlerde wc sıkıntısı daha çok oluyor bu hafta tam bir kaos içindeyim meselakarnım belim ve sırtıma kadar vuruyor ağrısı yarına Allah kerim. İçersen tatlı ve yeme krizlerine birde yağ yakımına yardımcı oluyor bağırsakları için bişey diyemem kuzum

Ay teşekkür ederim.
Evet pozitif olmaya çalışıyorum, sen de pozitifsin guzel gecti haftamiz maasallah bize

Ben suna inaniyorum. Bir cok doktorun da soyledigi bir sey zaten.

Saglikli olmak icin once kilo verilmez. Once saglikli olunur, kilo zaten sonrasinda kendiliginden gider. Saglik da bir butun, beslenmesi, uykusu, stressiz yasami, aktif yasami derken... Hepsinden az az iyilesme yoluna girmeye calisiyorum. Genel saglik seviyemi artirmak adina.

Arada yaziyorum. Cidden cildim guzellesti, daha cok sebze yiyorum ona bagliyorum. Esnekligim inanilmaz artti, yogaya bagliyorum. Modum yüksek, aldigim vitaminlere ve meditasyona bagliyorum. Ve disiplinim artti, onu da bu takima bagliyorum.

35e basiyorum haftaya. Yolun yarisinda durup azicik gec gelenleri bekleyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…