Gecenlerde almistim bundan. Normal wasa a gore daha dusukdu karbonhidrati
Evet cnm. Bitanesinde 5,7 carb. Var ama wasa 7,8Gecenlerde almistim bundan. Normal wasa a gore daha dusukdu karbonhidrati
Bisey soracagim hafizam asiri kotudur de bu aklimda kalmis10 gun onceki pzt sanki regl oldum demistin ben de cumaya eksi gorursun iyi demistim.
Noldu ki
Bizim spor yarisimiz yarin da devam ediyor degil mi sabahtan pilates yapayim, bir de challenge yok degil mi yarinpzt,cars,cts idi galiba.
Niye sordum?Wasa gibi ama benimki daha hafif. Ici bos gibi. Sabah 4.30-4.45 arasi uyaniyorum. Bu kolayima geliyor
Şimdi çıkıyorum bende, başım biraz hafifler belki. Oksijen çekeyim ciğerlerime...Birde kendiniz icin birseyler yapmayi unutmayin. Acik havada 30dk tek basina yurumekde olsa yapin.
Yapsın kız soyle analar kıyamaz yaprAyyyy akşam menüne bayıldım, anneme diyem de balık alalımafiyet olsunncanım
Spor biraz az kalmış ama
Eşleşme baslangicimi senle yaptigim icin sevinmistim biliyorsun.Yok kiz bu pazartesidir o, sali oldum ama.
Ya da baskasiyla karıştirdin.
Yok bugun haftayi bitiriyoruz, yarin baskasiyla esleseceksin eger ki istersen.
Basarili bir haftaydi, ne dersin?
Ikimiz de pilatesimizi yuruyusumuzu bol bol yaptik. Menuler de iyi
Ayy bayılırımYapsın kız soyle analar kıyamaz yaprcok severım hamsi ben eskıden olsa ekmek arası yapr lımonu sıkar yerdım
Kabak detoksu öncesı stokmu yaptın kızKahvaltı 12:00
2 parmak kalınlığında kavurmalı pide
1 kibrit kutusu kadar su böreği
2/3 dilim domates salatalık
1 küçük küp beyaz peynir
Sade kahve
Akşam 19:30
1 adet etli ekmek (yöresel bir yemek, kıymalı gözleme gibi düşünün)
1 bardak ayran
Termosun yanımda değildi bugün 5/6 bardak kadar su içtim.
Arrietty_ @sedulu
Fırında baharatlı olandan yaptın demi
Çpk çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun dediğin gibiOy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Aa hıc dusunememıstım cok haklısın hemen yarın bı sadaka vereyımÇpk çok geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun dediğin gibi
Bu tiplere uyuz oluyorum ya bişey yazacam da ban yemeyeyim şimdi... haysiyetsiz kadın sürücü görünce hemen tavır değiştirmeler üstüne gitmeler oksijen israfı hem suçlu hem güçlü
Yarın bi sadaka ver istersen kuzum sana bişey olmamış şükür
Geçmiş olsun canımAa hıc dusunememıstım cok haklısın hemen yarın bı sadaka vereyım. Ya sorma o kadar sınır ettıkı benı. Ikıde bır ben yolundayken bana carptı bayan dıyo. Vuracaktım agzına ayakkabıyla. Adamda cızık bıle yok bana sagdan vurmuş halaa konusuyor
Cansin. Turkcem bozuk daha duzgun anlatabilirdim aslinda. Wasa da carb 7,8 benim yedigimde 5.7.Niye sordum?
Bizim Türkiye’ de krakerin tanımı çok daha farklı. Yani benim bildiğim öyle en azından. Sanki karbonhidratlı ve tuzlu bir şey yiyorsun gibi algılanıyor. Negatif yorum yapmamak için emin olmak istedim.
Her sabah görünce tahmin ettim gerçi bu tarz bir şey olduğunu.
Canım çok geçmiş olsunOy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Gecmis olsun cnmm! Allah korumusOy cok mesaj var ustten bakıcam. Dısardaydım bugun elbıse bakmaya gttım. Dönüşte kaza yaptım. Adamın biri sağ ön kapıya vurdu tali yoldan cıkıp. Sınırlerım bozuldu ağladım. Bıde uste cıkmaya calıstı bayan gorunce tek basıma. arkadasımı eşimi çagrdım. Cok kaypak bırıne denk geldım. Neyse allah beterinden korusun tutanak tuttuk umarım doğru tespıt yapılır
Geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim canlarGecmis olsun cnmm! Allah korumus
Valla aynen öyle anacım yemekler yapacaktı gidebilseydim ödül yapacaktım ama bu hafta yine kaldı haftaya inşeAllahAnalar bas tacı yaekmek yemiyon hastalanacan, zayıflama bünyen zayıflar hasta okursun... cümleler hep aynı
Biz yine de azimle devam ediyoruz helal bize
Ayyy iki aydır görüşmüyorsanız sofrayı donatır bak diyim sana hazırlıklı git
Birbirimize destek olunca güzel bu süreç kuzum ne demek
Valla benim bağırsaklarda Bi faydası olmadı ben helede detoks yaptığım dönemlerde wc sıkıntısı daha çok oluyor bu hafta tam bir kaos içindeyim meselaBagirsaklari çalıştırsın diye alicam. Baktım faydasını görmüyorum saçıma sürerim.
Eşleşme baslangicimi senle yaptigim icin sevinmistim biliyorsun.
Hem pozitifsin hem de ilgilisin.
Sayende belki de pilates aliskanligim oturuyor.kendi adima tesekkur ederim
Senden daha fazla umutluyum bu hafta, benim bir iki kacamagim bir iki de fazla yemisligim oldu ama sporu artirdim muhakkak bir yerlerde faydasi oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?