- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Ben tatlıları ya da tuzluları yerken kilo verdim bu zamana kadar ama bu hafta bu kadar fedakarlığa rağmen kilo veremeyeceğim gibi geliyorKuymak kuskus yedim ama sıfır ekmek kötü değil di mi
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Onlymemeself
Selam arkadaşlar
Sabah 12 de
2 yumurta
Iki küçük peynir
7 zeytin
Bir çeri domates
Bir dilim tambdy ekmek
3 gibi
Bir avuç
Karişik badem fındık ceviz kuru siyah uzum
Akşam hiç bisey yapmadim
Su 2.5 litre
Sporlarım
11 bin adım 330 puan
15 dakika bölgesel 90 puan
12 dakika chole 120 puan
90 merdiven 30 puan
Toplam 570 puan
Senin hedefin deri kemik olmak. O ne kizzzİnşallah yavrum
164 canım, hedefim 52 ama vki alt sınırda dururum diye düşünüyorum
Evren’e güzel enerji gönder abla ya neden veremeyesinBen tatlıları ya da tuzlaları yerken kilo verdim bu zamana kadar ama bu hafta bu kadar fedakarlığa rağmen kilo veremeyeceğim gibi geliyor
Inşaallah sen de yiyip kilo verenlerden olursun canım
Ay en güzel dua hay ağzını öpeyimBen tatlıları ya da tuzluları yerken kilo verdim bu zamana kadar ama bu hafta bu kadar fedakarlığa rağmen kilo veremeyeceğim gibi geliyor
Inşaallah sen de yiyip kilo verenlerden olursun canım
He@Onlymemeself Matlar alınmış vuhuuubu hafta senden bombee bekliyorum
@Ayşe_M kız ne izni daha yeni geldim benayrıca before after yıkılıyorrrrr
54 e inince durum değerlendirmesi yapcaz, göbüşümleDa aksam niye bisey yemedin kizz. Gece buzdolabina saldirma ha Sabah tarti var.
Senin hedefin deri kemik olmak. O ne kizzz
Senin kilonu 2ye carp gene bana yetisemiyon54 e inince durum değerlendirmesi yapcaz, göbüşümle
belki spora ağırlık verip diyeti esnetirim, ekmek falan yerim belki arada
Bugün bende aynı şeyi düşündümHebu gruba girdigimden beri para harciyom ama sporlarim yukseliyo kizzz. Daha cok dayanabiliyorum.
Ahahah sevindiği seye bak deli yaSenin kilonu 2ye carp gene bana yetisemiyonmuhahahaha
Heyt beeBugün bende aynı şeyi düşündüm
İlk 10 gün bacaklarımın arkası çok acıyor diye sızlanıyordum artık hiç ağrım yok
Ve jj yaparken 5 ten sonra nefes nefese kalıyordum bugün ilk defa hiç durmadan 40 yaptım inanılmazzzzz
Ben yorum yapmiyom cunku kendi menulerim kotuHerkesin menüsü çok güzel yorum yapmaya utandım ayol
Yerim seniAhahah sevindiği seye bak deli ya
İnşallah istediğin kiloya inersin de senle de böyle dalga geçerler hıh
Teşekkür ederim canım. Gercekten cok tuhaf bırıydı hala modum düşük butun enerjımı aldı herıfRabbim beterinden korusun kuzu çok geçmiş olsunterbiyesiz adam gerçekten nefret ediyorum bu tarz insanlardan inşeAllah istediğiniz gibi sonuçlanır tutanak
Bence cok cok ıyı kılon ama tabı sen kendını nasıl ıyı hıssedıuorsan o kıloya gelırsın ınsallah164 canım, hedefim 52 ama vki alt sınırda dururum diye düşünüyorum
Yansımaz yavrjm korkma okadarcıktan. Hemen yakmıssındır sen onuEve gelir gelmez 216 kalorimi yaktım inşallah tartıya yansımaz canım çıktı
Çok saol amin allahım bütün bekleyen insanların yardımcısı olsun
Tebrikler kuzummGeçen hafta kilo:76.70
Bu hafta kilo :75.60
Fark :1.100
Hedef kilo :74.00
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Onlymemeself
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?