Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen ne zaman yapacaktın vanım
Ay hadi bebiş haberleriyle dolsun buralar çok aminnnnnn
Canim ben nisanda yaptim en son..kimyasal sonuclandi malesef...2 adet sonra gel dedi dr..iste haziran adetimle gidecegim o da haziran sonu gibi...1 ayim kaldi yani..iste o arada verebildiği kadar kilo vermek istiyorum...70 olsam bari.. tedavi bitene kadar da 65 gerci igneler sisiriyor ama oldugu kadar artık

askolsun bak simdi,
sekerli cay ne allasen
Az şekerli ama bana şekerli geliyor tuzlu ile iyi gidiyor kırk yılda bir tereyağlı pattisli börek keyfim var olmuşken tam olsun ben 1 haftadır aç geziyorum sayılır normal zamanlara göre kız
Dün neredeyse şeker düşüklüğü komasına girecektim bilincim filan bir tuhaflaşmaya başladı başım döndü durdu ayağa kalktıkça düşecek gibi oldum
Kimseye de demedim annem duysa ne kızardı ama diyet yapacağım diye iyice saçmaladın ölüm orucu mu tutuyorsun aferin kızıma derdi kesin

Sessiz sessiz evde dün vücudun verdiği alarmın geçmesini bekledim

Bebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe gider
Kimileri problemli süreç geçirenler ayağa bile kalkamıyor bırak spor yapmayı
(Eltican N Nalyeccc azcık seni şikayet edeyim ) Konuş ablam sen de söyle Dün aynı şeyleri bende söyledim dikkat etmen lazım spor yapma sadece yürüyüş yaparsın hemen de dikkat edersin fazlasına gerek yok dedim ama dinleyen kim ahh ahh bu etiler yok mu

Güzel haberler bekliyoruz inşallah kuzum
Kiloyu dert etme olduğu kadar , bebiş emzirirken daha kolay veriliyormuş öyle diyollaaa

Aaaa gercetekten mi aysunayy rabbim yardımcımız olsun bakalım aynen dikkat edicem bundan sonra

(68.4/) 67.4 ile 658. Etapda izne ayrilan üye geri döndü bk 72.7
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 69.65
Fark +1.25
Yuzde 1.83%
Haftaya hedef 68.4
Gecen hafta yemek yapamayip disardan yiyince boyle olacagini bekliyordum, cok sisim

Eklentiler

• 2021-05-21 at 11.00.59.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 22
Sen ne zaman yapacaktın vanım
Ay hadi bebiş haberleriyle dolsun buralar çok aminnnnnn
Aminnnn inşallah güzel haberler alıp buradan benim iğneler yeni başladı şimdi doktor dozu arttırdı pazartesi tekrar kontorlum var bakalım nasip güzel haberler alalim inşallah

sedulu gecmis olsun canim,
benim cocuklar da basladilar mesaiye
Benim büyük oğlumda alerjik astım ve alerjik rinit var kaç gündür kötü oldu ilaçlar falan dün akşam artık ateşi yükseldi sabaha kadar sürekli kontrol ettim 20 gün Yalova da kaldı hiç bişey yok çocuk İstanbula geldi geldiği gibi hapşırmalar öksürmeler nefes alamama uyuyama problemleri yine başladı. Ben gitmek istiyorum buradan diyip duruyor yavrucak

bu hafta listeyi kalabaliklastirmissin hayirli olsun

Kaç yaşında oğlun canım.
Benim oğlumda da alerjik bronşit vardı atlattı çok şükür.
Çok iyi bir doktor önerebilirim bizi o iyileştirdi. Gönderdiğim herkes çok teşekkür etti.

ah ah,

ben bir evimden sirf o sebeple tasindim biliyor musun, artik iyice uyuyamamaya basladim, mecbur tasindik.
cok severdim o evi halbuki.

imkan varsa soyle arastirip bol ruzgar alan bir yere tasinin derim,
o ruzgar havayi temizliyor,
ben gebzede oyle bir mahallede yasadim, ki gebzenin hava kirliligi malum herkesce, o evde bile hasta olmazdim, o ruzgar temizlerdi.
mahallenin eski adi esentepe imis zaten, surekli eserdi ha ha.

istanbulda da bogaza yakin oturdugum evde hic hasta olmazdim, ev eski pusku kirik dokuk bir evdi ama o yuzden cok severdim o evi de

Oy bu hafta eşleşiyorum demekkı. O zaman sıkı asılmam lazım 58 i gormek lazım

Kaç yaşında oğlun canım.
Benim oğlumda da alerjik bronşit vardı atlattı çok şükür.
Çok iyi bir doktor önerebilirim bizi o iyileştirdi. Gönderdiğim herkes çok teşekkür etti.

ah ne kadar guzel.
bu islerde doktor cidden onemli, cunku duzenli kontrolde olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…