Canim ben nisanda yaptim en son..kimyasal sonuclandi malesef...2 adet sonra gel dedi dr..iste haziran adetimle gidecegim o da haziran sonu gibi...1 ayim kaldi yani..iste o arada verebildiği kadar kilo vermek istiyorum...70 olsam bari.. tedavi bitene kadar da 65 gerci igneler sisiriyor ama oldugu kadar artıkSen ne zaman yapacaktın vanım
Ay hadi bebiş haberleriyle dolsun buralar çok aminnnnnn
Az şekerli ama bana şekerli geliyor tuzlu ile iyi gidiyor kırk yılda bir tereyağlı pattisli börek keyfim var olmuşken tam olsun ben 1 haftadır aç geziyorum sayılır normal zamanlara göre kızaskolsun bak simdi,
sekerli cay ne allasen
Geçmiş olsun kaptancımYa seninkilerde polen mi alerji ?
Yilin bu zamanları iyice artıyor alerji. Hamileyken ve emzirirken yoktu bu sene başladı tekrar
(Eltican N Nalyeccc azcık seni şikayet edeyimBebek tedavisi bebek beklentisi içinde olan biri o tarz etkinlikleri yapmaz ki zaten o kadar emek çöpe gider
Kimileri problemli süreç geçirenler ayağa bile kalkamıyor bırak spor yapmayı
Güzel haberler bekliyoruz inşallah kuzumCanim ben nisanda yaptim en son..kimyasal sonuclandi malesef...2 adet sonra gel dedi dr..iste haziran adetimle gidecegim o da haziran sonu gibi...1 ayim kaldi yani..iste o arada verebildiği kadar kilo vermek istiyorum...70 olsam bari.. tedavi bitene kadar da 65 gerci igneler sisiriyor ama oldugu kadar artık
Aaaa gercetekten miTabi şok diyetler ve hoplama ziplama ozellikle kesinlikle olmamalı.. transfere kadar gene yapılabilir yürüyüş...ama transferden sonra ozellikle cok dikkat edilmeli ilk hafta hatta evde ara ara yürüyerek ev isi vs de yok sadece yemek yapmaya kalkilqbilir vs canim..gercekten cok zorlu bir süreç cok dikkat etmek lazım
N Nalyeccc sen bana da sorabilirsin canim ben bu iste uzmanlastim
Ayy bende soğan delisiyimdir tazesi kurusu farketmez her türlü yemeğin yanında gideri vardır bendeÖzellikle soğan
Inşallah bende verebildigim kadarıyla uğraşıyorum valla allah büyüktür bakalımGüzel haberler bekliyoruz inşallah kuzum
Kiloyu dert etme olduğu kadar , bebiş emzirirken daha kolay veriliyormuş öyle diyollaaa
Gecen hafta 68.4(68.4/) 67.4 ile 658. Etapda izne ayrilan üye geri döndü bk 72.7
Aminnnn inşallah güzel haberler alıp buradan benim iğneler yeni başladı şimdi doktor dozu arttırdı pazartesi tekrar kontorlum var bakalım nasip güzel haberler alalim inşallahSen ne zaman yapacaktın vanım
Ay hadi bebiş haberleriyle dolsun buralar çok aminnnnnn
Benim büyük oğlumda alerjik astım ve alerjik rinit var kaç gündür kötü oldu ilaçlar falan dün akşam artık ateşi yükseldi sabaha kadar sürekli kontrol ettim
E English_teacherrrKumraL_KrakeR Arrietty_ aysunayy Ressamgibi Alys asena87 Asi Matmazel
@Serina08 N Nalyeccc @Onlymemeselfnoram esmeriiim sedulu aedenli
Bu hafta 50.000 adım+3.500 spor puanı yaparak yeni hafta için eşleşebilecek arkadaşların listesi bu şekilde.
Yeni haftada eşleşmek istemeyenler bildirsin lütfen.
Alys senin istemediğini gördüm canım. Sadece hakettiğin için yazdım.
Kaç yaşında oğlun canım.Benim büyük oğlumda alerjik astım ve alerjik rinit var kaç gündür kötü oldu ilaçlar falan dün akşam artık ateşi yükseldi sabaha kadar sürekli kontrol ettim20 gün Yalova da kaldı hiç bişey yok çocuk İstanbula geldi geldiği gibi hapşırmalar öksürmeler nefes alamama uyuyama problemleri yine başladı. Ben gitmek istiyorum buradan diyip duruyor yavrucak
Benim büyük oğlumda alerjik astım ve alerjik rinit var kaç gündür kötü oldu ilaçlar falan dün akşam artık ateşi yükseldi sabaha kadar sürekli kontrol ettim20 gün Yalova da kaldı hiç bişey yok çocuk İstanbula geldi geldiği gibi hapşırmalar öksürmeler nefes alamama uyuyama problemleri yine başladı. Ben gitmek istiyorum buradan diyip duruyor yavrucak
evet daha da artar inşallah :))bu hafta listeyi kalabaliklastirmissin hayirli olsun
Oy bu hafta eşleşiyorum demekkı. O zaman sıkı asılmam lazım 58 i gormek lazımE English_teacherrrKumraL_KrakeR Arrietty_ aysunayy Ressamgibi Alys asena87 Asi Matmazel
@Serina08 N Nalyeccc @Onlymemeselfnoram esmeriiim sedulu aedenli
Bu hafta 50.000 adım+3.500 spor puanı yaparak yeni hafta için eşleşebilecek arkadaşların listesi bu şekilde.
Yeni haftada eşleşmek istemeyenler bildirsin lütfen.
Alys senin istemediğini gördüm canım. Sadece hakettiğin için yazdım.
Kaç yaşında oğlun canım.
Benim oğlumda da alerjik bronşit vardı atlattı çok şükür.
Çok iyi bir doktor önerebilirim bizi o iyileştirdi. Gönderdiğim herkes çok teşekkür etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?