Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kusura bakmayın birinciyi yanlış açıklamışım. Haftalık spor yarışı birincimiz noram olacaktı. Ofiste işler karıştı bir anda iki işi bir arada yapmaya çalışınca hata yaptım.
N Nalyeccc tacını noram a devrediyorum

Çok geçmiş olsun kuzum
Valla yaptım kayısıyı da hala tık yok öyle bi ihtiyacım da yok işin garibi dört gün oldu yaw
Bence sen yap sende işe yarar belki bak aysunayy memnun kalmış
Allah askina bu kiloyla kac kilo vermeyi dusunuyorsun bi haftada
Beş
Sinirim tartıda gördüğüm rakam değil ya, o rakamın sebebi
55.5 hedef koydurdu neyse canım sağ olsjn

Ise yaramadı mi canim..kahvaltini ne zaman yaptin..içince yarim saat kadar bekledin mi hemen mi yaptin

Ayy bende soğan delisiyimdir tazesi kurusu farketmez her türlü yemeğin yanında gideri vardır bende
Bende severim . Özelikle bahar aylarında.yesil soğanı çok canim çeker nam nam
Su listeye bi giremedim yahu.
Geçmiş olsun canım.

Çok şaşırdım ya bu hafta birincim olmayı hiç beklemiyordum valla.
Ay modum aşırı düşük 10 gündür. Bayramdan beri toplarlayamadım kendimi. Modumu yükseltmek için herşeyi yapıyorum ama yok yok.
Neden böyle oldu bilmiyorum.

Diyetisyenim en etkili şeyin sabah aç karnına ılık suya 1 yk zeytinyağı olduğunu söylemişti.
Yarın da onu deneyelim bakalım teşekkürler canım
Çocuklarla asagi indik yeni yukarı çıktım. Günlerdir ertelediğim yapmak istemediğim ütüyü yapicam canlarım.
Ayyy hiç sevmem kendilerini kolay gelsin canım

yememek sana iyi gelmiyor gercekten..ama olsun az kilon kalmis
Evet tatlım
Ablacım kendi metobolizmanı en iyi bilen yine sensin abartmadan yediğin zamanlarda bile güzel eksiler verdin demek ki sen yiyip kilo verenlerdensin nasıl biliyorsan öyle yap

Asiye katılıyorum abla, senin de değindiğin gibi en iyi yol bildiğin yol
Bireysel farklılıklar böyle bişey işte
Ye kız sefan olsun Varyemez
Benim de niyetim o yolda yürümek bundan sonra
Yoldan çıktım günümü gördüm
En güzeli ablam

Eltin kötülüğünü düşünse ağır spor yap der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…