- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Yavru ben artık dün ilaç içtim okadar ağrıya yok yani olmuyor bende de detoks yapınca daha çok sorun oluyor.İlaçta alışkanlık yapacak diye içemiyorum Malatya lı olmama rağmen şu kayısı işini hala alışkanlık edinemedimay kuşum afedersin WC sorunu var ondan az gitti sorumu çözme girişimlerim devam ediyor
Akşam içtiğim iki kupa Yeşilçay da kesmedi
Akşamdan ıslattığım kayısıyı yedim sabah bakalım merakla bekliyorum
Ay benim ideal kilom bu değil ya banane
Aynen yavrum almadığımıza şükür
Çok iyi çok fazla aklına kiloyu takma ben geçen hafta çok tedirgindim ve sonuç olarak 700 gr fazla çıktım sende aynı şekilde bu kiloları bir anda almıyoruz ki bir anda verelimCanim 81 ile basladim 24 nisanda 75.8 dim sabah..
Aaaa geçmiş yapmadım bugün. Şaka yapıyorsun sanmıştım dün gördüğümde.kutlayalim valla
gelcem geri ama,
son bir depar yapmayi dusunuyorum yaz tatilim oncesi
Ergin kırbaç versiyonu su orucu oldu benim ki bir gün su orucu (maden suyu, kahve, çay, su) yaptım. Ertesi gün aralıklı oruç 2 öğün hafif şekilde atlattım. Diğer gün su orucu bu şekilde 5 gün yaptım. 3 gün su orucu 2 gün aralıklı oruç yapmış oldum. Su orucu olduğu günler baş dönmesi falan oldu ara ara baş ağrısı ama genel olarak iyiydi her bünye farklı ama uzun süreli yapmamalıSen su detox yaptin değil mi canim..kac gun sürdü cok zorluyor mu
Eşim kilo almamışsın ona sevinelim bence gayet güzel bir hafta olduArrietty_ H3RA_ @sedulu Asi Matmazel
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 79.2
Fark 0
Yuzde 0
Kaptanim bu hafta beni esleme gerci eslesmeye girebiliyormuyum onuda bilmiyorum ama
14 yaşında 4 yaşından beri boğuşuyoruz ilaç içsin istemiyorum içince alışkanlık yapıyor bünyesinde zayıf ilaçlar yüzünden zayıf kaldı yavrum. Valla çok sevinirim kaptanım bazen çok kötü ataklar geçiriyor inhaler kullanmak zorunda çoğu zmanKaç yaşında oğlun canım.
Benim oğlumda da alerjik bronşit vardı atlattı çok şükür.
Çok iyi bir doktor önerebilirim bizi o iyileştirdi. Gönderdiğim herkes çok teşekkür etti.
Aynen canım benim evimde büyük bir etken bu hastalık içşn oturduğum mahalleden taşınmak istemediğim içşn bu mahallede ev bakıyorum bir ev beğendik onu almaya uğraşıyoruz malum fiyatlar uçuk. O evin iyi geleceğini düşünüyorum inşeAllah hakkımızda hayırlısı.ah ah,
ben bir evimden sirf o sebeple tasindim biliyor musun, artik iyice uyuyamamaya basladim, mecbur tasindik.
cok severdim o evi halbuki.
imkan varsa soyle arastirip bol ruzgar alan bir yere tasinin derim,
o ruzgar havayi temizliyor,
ben gebzede oyle bir mahallede yasadim, ki gebzenin hava kirliligi malum herkesce, o evde bile hasta olmazdim, o ruzgar temizlerdi.
mahallenin eski adi esentepe imis zaten, surekli eserdi ha ha.
istanbulda da bogaza yakin oturdugum evde hic hasta olmazdim, ev eski pusku kirik dokuk bir evdi ama o yuzden cok severdim o evi de
Aaaa geçmiş yapmadım bugün. Şaka yapıyorsun sanmıştım dün gördüğümde.
Hani 55 olacaktık nereye gidiyorsun yahuu.
İzin yap barii
Parti kur oy verelim o derece soğancıyızsogan ailesinin her ferdine ayrica baslik acalim
Birinci olmussunn@Onlymemeself bende tebrik ederim seni az da olsa eksi vermişiz ya coook mutluyum diğer hafta daha bol bol ekşili günleri görürüz inşallah
Sana bolllll sporlardikkat et
Pardon kaptanim. CekmistimFotograf eksik canim
Pardon kaptanimFotoğraf eksik canım
Wauw
Allah askina bu kiloyla kac kilo vermeyi dusunuyorsun bi haftada
Gecmis olsunSelam kızlar sabah pek ilgilenemedim. Alerji iyice tırmanışa geçince doktora gidip ilaç almak zorunda kaldım.
Yeni yeni kendime geliyorum. Gözlerim kızarıyordu ve sürekli hapşırıyordum. İlaç ve burun spreyi kullanınca kendime gelirim bir iki saate.
Cok güzel eksiler var takımda tebrik ederim.
Alys mezuniyetin hayırlı olsun. Muaf olursun bu hafta tablolardan sorun degil geri dönmek istediğinde bildirirsin eklerim tekrar.
Aynen kuzum ya. Eltine katiliyorum N Nalyeccc
Gecmis olsun canimBenim büyük oğlumda alerjik astım ve alerjik rinit var kaç gündür kötü oldu ilaçlar falan dün akşam artık ateşi yükseldi sabaha kadar sürekli kontrol ettim20 gün Yalova da kaldı hiç bişey yok çocuk İstanbula geldi geldiği gibi hapşırmalar öksürmeler nefes alamama uyuyama problemleri yine başladı. Ben gitmek istiyorum buradan diyip duruyor yavrucak
Yazarın kadınlar kulübünde beni takip edip benden esinlenip yazdığını düşünüyorum .Varyemez senin tarzin ismi varmis kiz,
intuitive eating - sezgisel yeme
Sezgisel Yeme Uygulama Kitabı
Bir Elyse Resch eseri olan Sezgisel Yeme Uygulama Kitabı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
ozellikle kilo koruma surecinde bence bu yontem super olur, kilo vermede herkeste ise yaramayabilir ama.
Evet benimde şüphelerim bu yönde sayın hocamYazarın kadınlar kulübünde beni takip edip benden esinlenip yazdığını düşünüyorum .
Parti kur oy verelim o derece soğancıyız
7 ve 14 yaşlarda atlatılıyor diye biliyorum. Bizim doktorumuz çocuk astım alerji uzmanı olduğu için 14 yaşa kadar bakıyor.Eşim kilo almamışsın ona sevinelim bence gayet güzel bir hafta oldu
14 yaşında 4 yaşından beri boğuşuyoruz ilaç içsin istemiyorum içince alışkanlık yapıyor bünyesinde zayıf ilaçlar yüzünden zayıf kaldı yavrum. Valla çok sevinirim kaptanım bazen çok kötü ataklar geçiriyor inhaler kullanmak zorunda çoğu zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?