Paylastim ama seni etiketlemeyi unuttum cnm yaAlışıyorsun kuzu Bi zman sonra kollar en zor alışan yerler ben hala uzun hareket yapamıyorum kollarda biraz zaman gerekiyor haliyle. Kol challenge ı kaçırmışım ben hangi hareketi yapıyorsunuz bende yapayım bariama geç kaldım sanırım yine de ne yapıyorsunuz
OleeeyyyKizlar 2. Olduk bu hafta
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Asi Matmazel canim bireysel de 1. Oldun. Tebrik ederim
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ilk firsatda su topice yazmalisin kuzum Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Kizin hem sporu hem menusu super yaSelam hanımlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı öncesi 3 kayısı 400 ml su
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
50 gr peynir
1 dilim ekmek
3-4 ceviz
Tek ekermiş bir bardak çay
Ara 14.30
7-8 çilek
2 erik
Akşam 18.00
2 kabak fırında baharatlı
Yarım kase yoğurt
Gün içinde toplam 2 litre su, 1 litre dukan, bir maden suyu içtim. Suyu 3 litre yapıp yatarım.
Spor
32 dk hiit cardio 192 p
11 dk chloe 110p
16 Dk pamela 160 p
4 dk plank 80p
500jj 250p
30 dk yürüyüş 75p
10000 adım 300p
Toplam: 1167 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Onlymemeself
Eki Görüntüle 2854343
Yavrum çok az yiyorsun. Sana menü çeşitliliği ve bol spor lazımAnaaammsedulu kaptan eş olmuşuz valla ben yandım bol bol kırbaç yerim gari
Sen ne yapıyorsan o gün bende ondan yapayım bari kırbaçsız kalmak ıcın
Kahvaltı öncesi
21 kuru üzüm+ 3 kuru kayısı +1 tatlı kaşığı keten tohumu unu +1250 ml su
Kahvaltı
50 gr yulaf ezmesi +250 ml süt + çay kaşığı kakao +3 hurma +1 incir +1/2 çay bardağı çerez (badem fındık ceviz kaju )
Öğle-Akşam (14.30 15.00)
Tereyağda 2 yumurta
1 kabak sote
3 yk süzme yoğurt
3 yeşil soğan
1 maden suyu
Ara
250 ml kayısı form çayı
Bundan sonrası 500 750 ml civarı su olur
Ergin kırbaç usulü birgün su orucu ertesi gün 2 öğün yedim sonraki gün su orucu 5 gün yaptım. Yani 3 gün su orucu 2 gün normal beslenme şeklinde yaptım canımNasıl beslendın bu hafta canım. Tebrık ederım eksını
Tamamdır kaptanımKizlar 2. Olduk bu hafta
Asi Matmazel canim bireysel de 1. Oldun. Tebrik ederim
Ilk firsatda su topice yazmalisin kuzum Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Canım karpuz tüketimine çok dikkat et. Şeker depoluyor vücutta bildiğin.Selam kızlar
10.30
Akşamdan ıslattığım üç küçük gün kurusunu yedim ve suyunu içtim
11.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin 75 gr civarı süzme peynir
1 tk tahin
Domates salatalık
Üç dört ceviz
Çay
13.00
İki gün kurusu 350 ml su (hala direniyor)
14.00
7 tane erik
15.00
100 gr civarı karpuz
16.30
bir tabak soğan yemeği
Bir tabak salata
Bir porsiyon karpuz
19.00
şekersiz Türk kahvesi duble
su 3 lt olur
spor sonra
Arrietty_ H3RA_ Ressamgibi sedulu
Seni acilen spora baslatmak lazım. Yemiyorsun yesen de vücut yakamiyor. 200 jj ile anca vücut ısınıyor onun üzerine hiit ya da cardio gibi hareketler yapsan 10 numara olacak. Pilatese devam etsene neden bıraktın? Her gün düzenli 30 dk yapsan mesela vakit ayırıp
Tamam kaptanım dikkat ederim bugün böyle oldu bundan sonra az yerimCanım karpuz tüketimine çok dikkat et. Şeker depoluyor vücutta bildiğin.
Ahaha gıdım gıdım gıdıyom ama olsun hıc yoltan ıyıdırListeyi gordum eyvahesmeriiim kirbacla kovalanacak bu hafta dedim icimden sen cok guzel gidiyon zaten
Az mı yıyorum cıdden. Cok yıyınce veremıyorum kaptan yawYavrum çok az yiyorsun. Sana menü çeşitliliği ve bol spor lazım
Sagol zeynebım. Bugun daha ıyı moralım umarım sonuç doğru olur bola zarara gırmem
Yaa hemende dıkkatını cekmıs. Bu hafta hıc yapmadım. Aslında bana cok ıyı gelıyor plates. Ama bu hafta omuzum tutuldu oynatamadım 2 gundur bıraz ıyı. Bıde en son pılateste bacağıma kıramp gırdı hıcbı hareket yapamadım bende zumbaya döndümCanım karpuz tüketimine çok dikkat et. Şeker depoluyor vücutta bildiğin.
Seni acilen spora baslatmak lazım. Yemiyorsun yesen de vücut yakamiyor. 200 jj ile anca vücut ısınıyor onun üzerine hiit ya da cardio gibi hareketler yapsan 10 numara olacak. Pilatese devam etsene neden bıraktın? Her gün düzenli 30 dk yapsan mesela vakit ayırıp
Insallahherkes çok güzel kilolar vermiş çok mutlu oldum takımımız adına. haftaya birincilik gelir böyle devam ederseniz.
o zaman sıkıyönetim mi başlasa bu hafta için. hal böyle olunca pazartesi kiloları çok önemli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?