Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız tablo hazırlıyorum o kadar tabi ki dikkatimi cekiyor rutinleriniz
Zumba da kalori yakmak için harika ama sadece zumba ya da sadece jj ile olmaz o işler. Mesela zumba ile vücudunu ısıtıp sonradan bölgesel 10 dk 15 lik videolar ile vücudunu şekle sokmayı deneyebilirsin. Sonra 8 dk lik falan hiit cardio ile kapanış yapsan güzel olur gibi. Vücut bi afallar ama yorulduğuna değer

o zaman sıkıyönetim mi başlasa bu hafta için. hal böyle olunca pazartesi kiloları çok önemli olacak.
Ben korkuyorum
Haftasonu cosup Pazartesi bol + lar gelir diye
Ödüller yarin Öglen yapildi, yapildi
Ertesi güne kalirsa veya yarin aksama, spor cezasi geliyor. Esli Yaris da ise ese de.
Haftaici kacamaklara dahil bu. Sadece yiyen degil, esinin de basi yaniyor

noram esmeriiim @Serina08 Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR stitch asena87 CEYDOS H3RA_ sedulu E English_teacherrr Asi Matmazel aysunayy aedenli N Nalyeccc lalegul52 Ozzybal K klbk33 Dahlia_

728. Etap olağanüstü sıkı hal yönetimi kaptan yardımcısı emrinize hazırdır komutanım

Abla bu ne
100 gr eksi de olsa iyiydi. Yarin +1 e razisin herhal?
1hafta yemeyince dedim cikar acisi
Vallahi hic olmadi bu menü

15bin adim ile kurtarirsin ama ara vermeden tamanlarsan anca

Hımm anldımm. Isınma olarak kullan dıgerlerını ustune bolgesel calıs dıyosun. Ben tek bırını yapıyorum.

Ama ben her pazartesı artı cıkıyorum yaw yemesemde rutın gıbı oldu

Ben bu hafta ödül yapmayacağım, Pazartesi güzel bir eksi görmek istiyorum.

Asi Matmazel bireysel birinciliğini tebrik ederim. Haftaya da devamını beklerim
Teşekkür ederim kaptanım ama ben pek ümitli değilim daha önceki birinciliklerden sonraki hafta ya çok az verdim ya da hiç veremedim 

İnşeAllah bu sefer öyle olmaz

Abla bu ne
100 gr eksi de olsa iyiydi. Yarin +1 e razisin herhal?
1hafta yemeyince dedim cikar acisi
Vallahi hic olmadi bu menü

15bin adim ile kurtarirsin ama ara vermeden tamanlarsan anca
Hiç endişelenme kaptancım bu hafta en az 300 gr gider gör bak

Ben aralıksız 10000 bini attım

Benim saat çoğu adımımı saymıyor üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…