6. Ve 9. Takima bi sabotaj dusunuyom
yapma yavrum yazık onlarda bizden. bu hafta verdilerse zaten haftaya çok veremezler sabotaja gerek yok.6. Ve 9. Takima bi sabotaj dusunuyomadreslerini bulup her eve 1 kilo cikolata yollamak olabiler mesela
Kız tablo hazırlıyorum o kadar tabi ki dikkatimi cekiyor rutinlerinizAhaha gıdım gıdım gıdıyom ama olsun hıc yoltan ıyıdır
Az mı yıyorum cıdden. Cok yıyınce veremıyorum kaptan yaw
Sagol zeynebım. Bugun daha ıyı moralım umarım sonuç doğru olur bola zarara gırmem
Yaa hemende dıkkatını cekmıs. Bu hafta hıc yapmadım. Aslında bana cok ıyı gelıyor plates. Ama bu hafta omuzum tutuldu oynatamadım 2 gundur bıraz ıyı. Bıde en son pılateste bacağıma kıramp gırdı hıcbı hareket yapamadım bende zumbaya döndümbu hafta sen ne dersen onu yapacam
Ben korkuyorumo zaman sıkıyönetim mi başlasa bu hafta için. hal böyle olunca pazartesi kiloları çok önemli olacak.
Deli kiz6. Ve 9. Takima bi sabotaj dusunuyomadreslerini bulup her eve 1 kilo cikolata yollamak olabiler mesela
728. Etap olağanüstü sıkı hal yönetimi kaptan yardımcısı emrinize hazırdır komutanımBen korkuyorum
Haftasonu cosup Pazartesi bol + lar gelir diye
Ödüller yarin Öglen yapildi, yapildi
Ertesi güne kalirsa veya yarin aksama, spor cezasi geliyor. Esli Yaris da ise ese de.
Haftaici kacamaklara dahil bu. Sadece yiyen degil, esinin de basi yaniyor
noram esmeriiim @Serina08 Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR stitch asena87 CEYDOS H3RA_ sedulu E English_teacherrr Asi Matmazel aysunayy aedenli N Nalyeccc lalegul52 Ozzybal K klbk33 Dahlia_
Abla bu neH3RA_
Kahvaltı öncesi
21 kuru üzüm +3 kayısı +500 ml su
Kahvaltı
2 yumurta
2 domates +2 tk zeytinyağı
3 tk fıstık ezmesi
4 parça börek
7 zeytin
1 kk peynir
15 kaju
2 ceviz
600 ml şekerli çay
Aralar
250 ml kefir
500 ml su +2 çay kaşığı keten tohumu unu
500 ml su
1maden suyu
Akşam
1 kepçe mercimek yemeği
1.5 tahta kaşık makarna
4 yk yoğurt
3 -4 yeşil soğan
Magnolya
Hımm anldımm. Isınma olarak kullan dıgerlerını ustune bolgesel calıs dıyosun. Ben tek bırını yapıyorum.Kız tablo hazırlıyorum o kadar tabi ki dikkatimi cekiyor rutinleriniz
Zumba da kalori yakmak için harika ama sadece zumba ya da sadece jj ile olmaz o işler. Mesela zumba ile vücudunu ısıtıp sonradan bölgesel 10 dk 15 lik videolar ile vücudunu şekle sokmayı deneyebilirsin. Sonra 8 dk lik falan hiit cardio ile kapanış yapsan güzel olur gibi. Vücut bi afallar ama yorulduğuna değer
Kimseye acimiyor kirbacliyor, spor yagdiriyorsun Sedum728. Etap olağanüstü sıkı hal yönetimi kaptan yardımcısı emrinize hazırdır komutanım
Ama ben her pazartesı artı cıkıyorum yaw yemesemde rutın gıbı olduBen korkuyorum
Ertesi güne kalirsa veya yarin aksama, spor cezasi geliyor. Esli Yaris da ise ese de.
noram esmeriiim @Serina08 Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR stitch asena87 CEYDOS H3RA_ sedulu E English_teacherrr Asi Matmazel aysunayy aedenli N Nalyeccc lalegul52 Ozzybal K klbk33 Dahlia_
Ben bu hafta ödül yapmayacağım, Pazartesi güzel bir eksi görmek istiyorum.Ben korkuyorum
Teşekkür ederim kaptanım ama ben pek ümitli değilim
Beslenme düzgün, su 2,5 üstü ve aktif de isen i artiyi takmamak lazim.Ama ben her pazartesı artı cıkıyorum yaw yemesemde rutın gıbı oldu
IzindeyizBu hafta ödül yapmayacağım ben. Bu hafta bir kasacağım kendimi bakalım.
Hiç endişelenme kaptancım bu hafta en az 300 gr gider gör bakAbla bu ne
100 gr eksi de olsa iyiydi. Yarin +1 e razisin herhal?
1hafta yemeyince dedim cikar acisi
Vallahi hic olmadi bu menü
15bin adim ile kurtarirsin ama ara vermeden tamanlarsan anca
Haftasonu yasaklari kalmadi degil mi?Hiç endişelenme kaptancım bu hafta en az 300 gr gider gör bak
Ben aralıksız 10000 bini attım
Benim saat çoğu adımımı saymıyor üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?