Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hakketten asim alisabiliyormusun? Ben E English_teacherrr ve kaptanimla bi challenge yapiyoruz. Kollar icin. Acayip zorlaniyorum. hergun! Kaslar ne zaman kuvvetleniyor biliyormusun?
Bu son hafta hergun kas agrilarim var. Alismisim artik
Alışıyorsun kuzu Bi zman sonra kollar en zor alışan yerler ben hala uzun hareket yapamıyorum kollarda biraz zaman gerekiyor haliyle. Kol challenge ı kaçırmışım ben hangi hareketi yapıyorsunuz bende yapayım bari ama geç kaldım sanırım yine de ne yapıyorsunuz

Aynen kaptanım işe yaradı gerçekten

Cok sagol canım inşallah böyle devam edeceğim evet arti çıkmaktan iyidir dedim bende inşallah pazartesi ye vucut toparlamis olur kendini bakalım

Sabah:
1 kraker
9.00:
1 muz
10.00:
1 kase corba
14.00:
100 gram balik
16.00:
3 incir
Aksam:
Yesil mercimek yemegi eristeli 1 kepce
Suyu bu hafta 2 litreye cikarmak istiyorum
Arrietty_ sedulu @neutral noram
Canım bu kadar kısa aralıklarla yemek aslinda zararlı insülin direnci için sanıyorum yanlış bise demek istemem ama bir öğünde doyuracak şeyler yesen mesela bu kadar çabuk acikmazsin belki

Afiyet olsun yarasın inşallah detoksun
Menün de sporun da güzel olmuş canım
Sabah:
1 kraker
9.00:
1 muz
10.00:
1 kase corba
14.00:
100 gram balik
16.00:
3 incir
Aksam:
2 saatte bir az az yemişsin ama bence de hepsini iki öğünde yesen daha kolay yağ yakarsın sanki

Afiyet olsun canim. Benim adımlar sikintili haberin olsun saatim kafayi yedi az sayıyor telefonda heran yanimda olmuyor. Yeni butane alana kadar idare edicem artık

Yarın alışverişini yaparsın canım güzelce olsun bugün böyle olsun afiyet olsun

Selam kızlar bugün iyice boşladım burayı ama yeni yeni kendime geldim. Gözlerim kızarık vaziyette pek ekrana bakmak istemedim. İlaclar toparladı.
Cok güzel eksiler var takımda tebrik ediyorum. Haftalık menü tablosunda kaçamak gıdalar azaldı. Gerçekten menü yorumlamaya zorlanıyorum. Abartılı bir gıda bulmak zor oluyor. Takıma 3/4 hafta önce katılan arkadaşlar da çok güzel uyum sağladı. Spor puanlarında artış var. Sessiz kalıyor gibi gözüksem de sıkı takipteyim sizi

Geçmiş olsun canım dikkat et

Detoksun hayırlı olsun bebiş
Menü gayet güzel sporun da öyle
Sabah:
1 kraker
9.00:
1 muz
10.00:
1 kase corba
14.00:
100 gram balik
16.00:
3 incir
Aksam:
Sen de ben gibi dağınık yemişsin bugün canım
Ot yok mu ot
Menü de spor da şahane

8 dakikada 44 kalori yakmışım gerisini sen düşün Ben hiç hit cardio yapmadım yanlış yerden başlamışım o zaman
Ben komple yaptım inşallah bir 250 yakmışımdır
Sabah:
1 kraker
9.00:
1 muz
10.00:
1 kase corba
14.00:
100 gram balik
16.00:
3 incir
Aksam:
Ben menünü beğendim canım. Benim arkadaşımda hemen doyardı o yüzden sürekli bir şeyler atıştırırdı. O yüzden biliyorum sürecini.

Kaptan önümüzdeki hafta da 100 gr verirsem belki 1. oluruz ne dersin
Bugün sinirlerim bozuldu resmen şu saat oldu hala hazmedemedim 100 gramı

Kiyamam Sana

Valla masallah
Ne guzel spor da cabaliyorsun.
Kac gundur aklimda yazacagim diyorum unutuyorum.
Benim de Yuzumde fark var face yoga ve masaj sayesinde. Sabah rutinim oldu. Bazen yatmadan da yapiyorum
Hangı vıdyoları yapıyordun bende alıcam roller falan ne aldınız
Aynen kaptanım işe yaradı gerçekten
Nasıl beslendın bu hafta canım. Tebrık ederım eksını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…