Yok ben bu hafta ekstra dıkkat edıp 200-300 lerden fazla vermwm lazım 58 li bısey gormek ıstıyorum kiii sabitleyıp ufak mınık eksılerle devam edebıleyım. Cunku 55 gıbı bı hedefım yok 57-58 arası ıyi sabıtlenmem lazım oralardaBeslenme düzgün, su 2,5 üstü ve aktif de isen i artiyi takmamak lazim.
Öyle artilari dert etmiyorum ben.
Geçen haftalarda çok kaşındı zaten elimKimseye acimiyor kirbacliyor, spor yagdiriyorsun Sedum
Yavrum suyunu artir. En öncelik bu. Sonrası gelir zaten. Sporlara da başlarsın ufaktan. Haftasonu kaçamaksız gidersen sorun çıkmaz.Ama ben her pazartesı artı cıkıyorum yaw yemesemde rutın gıbı oldu
Yasak olsa ne olur burada aldıran yok kiHaftasonu yasaklari kalmadi degil mi?
Yarin de ayni sekil at bence adimlari
inşaAllah canım
Daha yeni marsmellow gommedin mi sen mideye kızBen yarın bi tatlı yiyim artık diyorum
bayramda da yemedim yarın ödülüm 1 dilim cevizli baklava olsun daha yemem. @Serina08 kaçamak yaparsak ikimiz de yanıyormuşuz duydun mu eşim
Aman ha dikkat edelim yersen küserim
3 marshmallow ile mi ?Yaa 2. Olmuşuz demek ee süper bunu kutlayalım
Yani diyecektim. Olsa ne yazar, uyan mi varYasak olsa ne olur burada aldıran yok ki
Herkes kendi havasında polisler de müsamaha gösteriyor
Hakkaten heDaha yeni marsmellow gommedin mi sen mideye kız
Ben kutladım magnolya ileYaa 2. Olmuşuz demek ee süper bunu kutlayalım
Aha odulun getti
Olsun valla çok ciddi teşvik ediyor eş olayı. Bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ettim. O 57 buraya gelecek.
Ben onu sindirmiştim amaDaha yeni marsmellow gommedin mi sen mideye kız
Kahvaltı çeşitli ve geç olsun canım ne olacak ki? Akşam da hafif ve az yersin dengelersin.Ben haftasonları bıraz zorlanıyorum düzende eşim evde oluyor kahvaltı çeşitli ve gec saatte oluyor. Sonrada aksam yemegı bıle yemek ıstemıyorum. Kızıyorsunuz. Yesem daha cok kızacaksınızhıc sevmıyorum haftasonlarını duzenım kacıyor
herkes ödül öğünü yapmak zorunda hissediyor kendisini ama hedef kilosu tutmayan ödül öğünü yapmasın . + nın üzerine + bindiriliyor ödül öğünüyle.Ben korkuyorum
Haftasonu cosup Pazartesi bol + lar gelir diye
Ödüller yarin Öglen yapildi, yapildi
Ertesi güne kalirsa veya yarin aksama, spor cezasi geliyor. Esli Yaris da ise ese de.
Haftaici kacamaklara dahil bu. Sadece yiyen degil, esinin de basi yaniyor
noram esmeriiim @Serina08 Ressamgibi Varyemez @AppLesma @Onlymemeself KumraL_KrakeR @stitch @asena87 CEYDOS @neutral sedulu @Ayse_M @Asi Matmazel @aysunayy @aedenli @Nalyeccc @lalegul52 @Ozzybal @klbk33 @AKovser
Yanı oyle ama kahvaltıyı erıtemeden aksam oluyor canım ıstemıyor yemek bısey. Insallah bu hafta daha bı dıkkatlı bakıcam duruma bakalım ne olacakKahvaltı çeşitli ve geç olsun canım ne olacak ki? Akşam da hafif ve az yersin dengelersin.
Sıkı yonetim dediOlsun valla çok ciddi teşvik ediyor eş olayı. Bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ettim. O 57 buraya gelecek.bu kadar uçmasam iyiydi de uçamazsak da koşarız artık.
ŞinitZel mi cordon blue dedıgın. Chloe nın puanı da yüksekmiş. Arada yapayım barıKahvaltı
2 yumurtalı omlet salatalık domates yeşil çay 40 gr çeçil peyniri
Akşam
100 gr gordon blue 3 çatal patates kızartması salata
Su 3 lt
40 dk yürüyüş ( sabah hastaneye yürüyerek gittim ) 100 puan
11500 adım 345 puan
50 dk chloe ting 500 puan
30 dk dans 90 puan
100 jj 50 puan
Toplam 1085 puan
Arrietty_ @neutral esmeriiim
Eki Görüntüle 2854400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?