Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beslenme düzgün, su 2,5 üstü ve aktif de isen i artiyi takmamak lazim.
Öyle artilari dert etmiyorum ben.
Yok ben bu hafta ekstra dıkkat edıp 200-300 lerden fazla vermwm lazım 58 li bısey gormek ıstıyorum kiii sabitleyıp ufak mınık eksılerle devam edebıleyım. Cunku 55 gıbı bı hedefım yok 57-58 arası ıyi sabıtlenmem lazım oralarda

Kimseye acimiyor kirbacliyor, spor yagdiriyorsun Sedum
Geçen haftalarda çok kaşındı zaten elim bu kadar iyi menüler yapmayın yahu. Ama bu defa sporu az olana yağacak kırbaçlar
Ama ben her pazartesı artı cıkıyorum yaw yemesemde rutın gıbı oldu
Yavrum suyunu artir. En öncelik bu. Sonrası gelir zaten. Sporlara da başlarsın ufaktan. Haftasonu kaçamaksız gidersen sorun çıkmaz.

Daha yeni marsmellow gommedin mi sen mideye kız

Kaptanlar kirbaci aldilar ellerine abooo. Gecen hafta penguendim bu hafta ne olacam cok merak ediyorum sansima gecen hafta @Nalyeccc bu hafta noram esim ikiside sporda top3
Olsun valla çok ciddi teşvik ediyor eş olayı. Bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ettim. O 57 buraya gelecek. bu kadar uçmasam iyiydi de uçamazsak da koşarız artık.

Kahvaltı çeşitli ve geç olsun canım ne olacak ki? Akşam da hafif ve az yersin dengelersin.

herkes ödül öğünü yapmak zorunda hissediyor kendisini ama hedef kilosu tutmayan ödül öğünü yapmasın . + nın üzerine + bindiriliyor ödül öğünüyle.

ŞinitZel mi cordon blue dedıgın. Chloe nın puanı da yüksekmiş. Arada yapayım barı
Afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…