- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
çok geçmiş olsun. tez zamanda toparlarsınız inşallah. eşin ve kızın bu süreçte bol proteinli beslensinler. şaka değil korona karbonhidratlı beslenenlere daha çabuk tutunuyormuş.Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Yaa sorma yarın sabah yürüyüşe gidemiycem hastane işimiz var oğlum un kontrol u bende düşünüyorum tam da adım gününde
Hastane onemli bebisimYaa sorma yarın sabah yürüyüşe gidemiycem hastane işimiz var oğlum un kontrol u bende düşünüyorum tam da adım günündeneyse bi şekilde bise ler yaparız yine
Hastane ihmale gelmez. Bi efor testi iste doktordan iki dk koşu bandına çıkarsınYaa sorma yarın sabah yürüyüşe gidemiycem hastane işimiz var oğlum un kontrol u bende düşünüyorum tam da adım günündeneyse bi şekilde bise ler yaparız yine
Ananas yag yakiyo onu biliyom. Tarcinda istahi kesiyo onuda biliyom. Denemek lazim. Hep beraber yapakta bu hafta 1. OlakKizlarrrrrr obur takimlari geziyodum. Bi cay varmis kilo verdireen
1 ananas
1 tarcin
3 karanfil
1 limon
Kaynatin sonra 2 yesil cay koyup gun boyu iciyomusuzzz
Iyi fikir kizHastane ihmale gelmez. Bi efor testi iste doktordan iki dk koşu bandına çıkarsın
Ben 2 gundur bi cay yapiyom du bakim yarına güzel sonuç alırsam paylaşcam sizle deAnanas yag yakiyo onu biliyom. Tarcinda istahi kesiyo onuda biliyom. Denemek lazim. Hep beraber yapakta bu hafta 1. Olak
Kiz ben bugun sporu biraktiktan beri balon gibi sistimBen 2 gundur bi cay yapiyom du bakim yarına güzel sonuç alırsam paylaşcam sizle de
Yok yok daha yapma bence canim bi yesil cay yap da iç bakalım.belki iyi gelirKiz ben bugun sporu biraktiktan beri balon gibi sistimdaha cok spormu yapsam napsam yarin tartilcam
Dinlen canım yeşil çay ya da dukan yap. Bol bol dinlen. Kaslar sismistir dinlenmeye ihtiyacı varKiz ben bugun sporu biraktiktan beri balon gibi sistimdaha cok spormu yapsam napsam yarin tartilcam
Muthis, yapabildin valla, yarin guzel sonucu goreceksin eminim. Ama yarindan sonra normal duzene gec vucudunun almasi gerekenlere devamKizlar ben günümü kapattim bu kabak beni cok kotu yapti valla bugun tek öğün kabak yaptim daha da yiyemem
Kahvaltı
2 haslama yumurta
2 zeytin
Maydanoz
Peynir
Ara.
Hc yağlı şekersiz kahve
Aksam
Kabak detox
Kefir mayalamaya basladim bugun oldu aksam 1 bardak ondan içeceğim
Su 2 oldu 3 yaparim
Birazdan yuruyuse cikacagim sonra paylaşırım
Arrietty_ sedulu @neutral asena87
Sen diyetisyen esliginde mi gidiyordun ya sanki 1,2 kez daha sordumIyi akşamlar hatunlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim çavdar ekmeği 1dilim beyaz peynir 10 gr labne 1 tk bal 1 tk kahvaltılık sos domates salatalık
Ara 150 gr karpuz
Ogle 1 kase kuru fasulye 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç leblebi Türk kahvesi
Akşam 4 5 parça tavuk kanat 2 kaşık bulgur pilavı salata ve yoğurt
Su 3 lt
Spor
11200 adım 336 puan
8 dk kol videosu 48 puan
30 dk leslie bosted 120 puan
Toplam 504 puan
Arrietty_ sedulu @neutral N Nalyeccc
Yok canim diyetisyen değil kendim yapıyorumMuthis, yapabildin valla, yarin guzel sonucu goreceksin eminim. Ama yarindan sonra normal duzene gec vucudunun almasi gerekenlere devam
Sen diyetisyen esliginde mi gidiyordun ya sanki 1,2 kez daha sordumeger oyleyse bal disinda guzel ama o da saglikli afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?