Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
çok geçmiş olsun. tez zamanda toparlarsınız inşallah. eşin ve kızın bu süreçte bol proteinli beslensinler. şaka değil korona karbonhidratlı beslenenlere daha çabuk tutunuyormuş.

Yaa sorma yarın sabah yürüyüşe gidemiycem hastane işimiz var oğlum un kontrol u bende düşünüyorum tam da adım gününde neyse bi şekilde bise ler yaparız yine
Hastane ihmale gelmez. Bi efor testi iste doktordan iki dk koşu bandına çıkarsın

Kizlarrrrrr obur takimlari geziyodum. Bi cay varmis kilo verdireen
1 ananas
1 tarcin
3 karanfil
1 limon
Kaynatin sonra 2 yesil cay koyup gun boyu iciyomusuzzz
Ananas yag yakiyo onu biliyom. Tarcinda istahi kesiyo onuda biliyom. Denemek lazim. Hep beraber yapakta bu hafta 1. Olak

Muthis, yapabildin valla, yarin guzel sonucu goreceksin eminim. Ama yarindan sonra normal duzene gec vucudunun almasi gerekenlere devam
Sen diyetisyen esliginde mi gidiyordun ya sanki 1,2 kez daha sordum eger oyleyse bal disinda guzel ama o da saglikli afiyet olsun.

Yok canim diyetisyen değil kendim yapıyorum önce gitmiştim ama şimdi bıraktım. Olsun kalabalığız unutman normal . Sagol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…