Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece

Çok geçmiş olsun canım ya..
Vitamin, iyi beslenme şart..

Gitsin yağlar gelsin kaslar
Yoruluyorsun değecek elbet, güzel sonuçlar alacaksın
Videoları da mı yaptın?
Kisa bir video ama cok cici

Kızlar bu video 30 dk da bana 4500 adım attırdı. Alabildiğim en yüksek adım oldu bir video içinde. Aralarda da yürüdüm ama. Çok güzel terletiyor kendisi. HIIT cardio videosu.
Bu ikisini yaptim ama geberdimmm
Kisa olani guzel hindistan filmlerdeki gibi
Ama ikincisi anami aglatti. Pop squat-scissor step-skater-plank arka arkayaaa
Kaptanim Arrietty_ kac puana hesaplim dk bunlarin?

Kizlar 4 haftalik bireysel raporu hazirliyorum
Kilo bildirimi gec yapanlar ,lutfen bundan sonra daha dikkatli olsun.
Tek tek arayis icindeyim gec bildirdiginiz haftalar. Ve bu sürekli ayni kisiler ..
Kaptanim ben zaten 1 hafta izinliydim.
Tekrardan Hosgeldin canim

Bu ikisini yaptim ama geberdimmm
Kisa olani guzel hindistan filmlerdeki gibi
Ama ikincisi anami aglatti. Pop squat-scissor step-skater-plank arka arkayaaa
Kaptanim Arrietty_ kac puana hesaplim dk bunlarin?
Bende kol video yaptim ve bitti simdilik. Misafirlerim gelmeden az dinlenem. Aksam yuruyus ve bisiklete binerim. Yeter sanki
sedulu kaptanim bu videolar dksi kac puan

Harikasın Harika. Bitirebildin mi hiit videosunu? Valla tebrik ederim ben ilk yaptığımda bitirtmemiştim.
Bitirdim ama planklari kadinin yaptigi gibi dizler yerde ayaklar yukarda yaptim. Kaldiramam bu vucudu popomdan bile terler akti kizzzz. Anama bisiklet almistim evde yapsin diye. 1 defa bile kullanmadi. Onu getirtiyom bugun. Aksam bisiklet ve insallah yuruyus yaparim. Yeter ayol
Ilk defa (son olabilir) hiit yaptimm

Ay yapmadan ne olacak o plankları vallahi harikasın gerçekten.

Bu arada hiit videoları kardiyo videolarına göre daha iyi kas yapıyormuş kızlar.
Şöyle ki düz koşu yerine 1 dk koşup 15 sn dinlenip tekrar koşmak vücut için daha faydalıymış. Vücut stabil harekete kendini adapte ettiğinden bir süre sonra yağ Yakımını azaltıyormuş ama hiit videolarında stabil bir düzen olmadığından daha çok kas yapıp daha çok yağ yakıyormuşuz. Bilmem anlatabildim mi?

Bende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da
Kolay gelsin kızlar ben ikizlerime tuvalet egitimi verirken çok zorlandım.
Erkek daha çabuk ögrendi kızım kesinlikle yapmadı.
Altınada yapmadı en sonunda aglıya aglıya yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…