Pazartesi artı çıkarım cumaya eksi genelde bu şekilde bir düzen oturttumValla harikasin özeniyorum sanason kilolara gelebilirsem ben de senin gibi yapmak isterim
Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Ben sankim öldüm kizlar
Gitsin yağlar gelsin kaslar
Yoruluyorsun değecek elbet, güzel sonuçlar alacaksın
Videoları da mı yaptın?
Kisa bir video ama cok cici
Bu ikisini yaptim ama geberdimmmKızlar bu video 30 dk da bana 4500 adım attırdı. Alabildiğim en yüksek adım oldu bir video içinde. Aralarda da yürüdüm ama. Çok güzel terletiyor kendisi. HIIT cardio videosu.
@Onlymemeself paylasmis bile ben yazana kadar april han in kol videosunu yapıyorum 2 hafta oldu. 1 cm incelme var. 8 dk bi de çok vakit almıyor.Ne yapıyorsunuz kol ıcın
Kaptanim ben zaten 1 hafta izinliydim.Kizlar 4 haftalik bireysel raporu hazirliyorum
Kilo bildirimi gec yapanlar ,lutfen bundan sonra daha dikkatli olsun.
Tek tek arayis icindeyim gec bildirdiginiz haftalar. Ve bu sürekli ayni kisiler ..
Tekrardan Hosgeldin canimArkadaşlar merhaba daha öncesi gruptaydım bazı özel sebeplerden dolayı aniden bıraktım.
Piskolojimde saglıgıımda düzeldi elhamdülillah.
@arrietty Kaptanıma yazdım yeniden başlamak için yarın tartılıp kilomun resmini atarım.
Hayırlı geceler dilerim.
Bende kol video yaptim ve bitti simdilik. Misafirlerim gelmeden az dinlenem. Aksam yuruyus ve bisiklete binerim. Yeter sankiBu ikisini yaptim ama geberdimmm
Kisa olani guzelhindistan filmlerdeki gibi
Ama ikincisi anami aglatti. Pop squat-scissor step-skater-plank arka arkayaaa
KaptanimArrietty_ kac puana hesaplim dk bunlarin?
Crissfit
Harikasın Harika. Bitirebildin mi hiit videosunu? Valla tebrik ederim ben ilk yaptığımda bitirtmemiştim.Ben sankim öldüm kizlar
Tsklerr@Onlymemeself dans videosu zumba gibi olabilir dk si 4 puan
Diğeri zaten hiit diyor. Yani dk si 7 puan
Bitirdim ama planklari kadinin yaptigi gibi dizler yerde ayaklar yukarda yaptim. Kaldiramam bu vucuduHarikasın Harika. Bitirebildin mi hiit videosunu? Valla tebrik ederim ben ilk yaptığımda bitirtmemiştim.
Ay yapmadan ne olacak o plankları vallahi harikasın gerçekten.Bitirdim ama planklari kadinin yaptigi gibi dizler yerde ayaklar yukarda yaptim. Kaldiramam bu vucudupopomdan bile terler akti kizzzz. Anama bisiklet almistim evde yapsin diye. 1 defa bile kullanmadi. Onu getirtiyom bugun. Aksam bisiklet ve insallah yuruyus yaparim. Yeter ayol
Ilk defa (son olabilir) hiit yaptimm
Günaydın kızlar.
Oğluma tuvalet eğitimine başladım bugün. Bana şans dileyin.
40 Dk oldu kalkalı. Çamaşır attım, bulaşık makinasını boşaltıp, banyoyu yıkadım. Evi topladım. Kayısılı suyumu içtim. Çay demledim.
Bugün sadece yoga yapiciiim. Planım rahatlamak.
Kolay gelsin kızlar ben ikizlerime tuvalet egitimi verirken çok zorlandım.Bende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da
Otomünün hastalıgınız varsa propolis önerilmiyor.Günaydın C vitamini çinko propolis içeren tablet içiyorum.Bugün elim yüzüm şiş uyandım niye olaki
Rabbim şifalar versinGunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?