Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin kızlar ben ikizlerime tuvalet egitimi verirken çok zorlandım.
Erkek daha çabuk ögrendi kızım kesinlikle yapmadı.
Altınada yapmadı en sonunda aglıya aglıya yapardı.
Selam canım çok sagol hosgeldin tekrar aramıza

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Aaa şimdi gördüm geçmiş olsun. Umarım çok bir şey hissetmeden geçirenler gibi olursunuz. Tat koku kaybı var mı?
Seni muaf yazalım istersen bu hafta.

Aaa şimdi gördüm geçmiş olsun. Umarım çok bir şey hissetmeden geçirenler gibi olursunuz. Tat koku kaybı var mı?
Seni muaf yazalım istersen bu hafta.
Tat koku kaybi yok bakalim simdilik sadece kırgınlık bogaz agrisi ve vucut agrisi var

Ne güzel cumaya kadar ne güzel bir zaman dilimi var bütün fazlalıklardan kurtulursun güzel bir rakam seni bekliyor desene
AğZından bal damlıyor abla ınsallah
@Onlymemeself paylasmis bile ben yazana kadar april han in kol videosunu yapıyorum 2 hafta oldu. 1 cm incelme var. 8 dk bi de çok vakit almıyor.
Iyımıs bnde yapayım kollarım var iri gosterıyor benı
esmeriiim 2 gündür adımlar dusuk kalmış. Böyle olursa rakiplere yetisemeyiz. Günde minimum 10 bin hedefleyelim. Adım artirmak için dans edebiliriz ya da eva yapabiliriz.
Sedum bana bugun ızın ver hareket ettıkce akıyor bıseyler gurul gurul. Yarjn benden sana söz 15 bin adımın altını atmıycam.

Tamam yavrum zaten yarına adım challenge günü puanları toplarız

Selam kızlar..
Bugün su orucu yapıyorum.. Regle az kaldı, kilom zaten takılıp kaldı, inemedim 70 ten, ben de Ergin Kırbaçın önerdiğinden yapmaya karar verdim, tabi dayanabilir miyim bilmediğimden öğlene kadar zaman vermiştim kendime, neredeyse akşam olucak iyiyim, o zaman devam :)
Büyük eksik çok spor yapamamam, umarım bu şekilde de etkili olur..

Dukan içeceği de yaptım, tadını hiç sevmedim, hatta midemi bulandırdı ama güzel sonuç alınıyormuş, o yüzden mecbur içeceğim.. Bu ay regli şişmeden atlatırsam her ay yaparım bunu..

Bende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da
Ahhh o büyük tuvalet benim yavru yaparken kendinden çıkardığını görüp korkmuştu 1 hafta büyük tuvaletini tutmuştu geldikçe yere yatıp debeleniyordu poposunu yere vuruyordu baktım olacak gibi değil bezini taktım oraya yapmıştı

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Çok geçmiş olsun kuzu inşeAllah hafif atlatırsınız dinlenmeye vitamin almaya dikkat edin

Altına yapıp duruyor yaa büyüğünü yaptığını da anlamıyorum hissettirmeden yapiyo koku gelince fark ediyorum

Çok sevinirim Ceydoşum haber bekliyorum senden

Altına yapıp duruyor yaa büyüğünü yaptığını da anlamıyorum hissettirmeden yapiyo koku gelince fark ediyorum
Bütün halıları kaldırmıştı havalar ısınınca başladık her yarım saatte bir tuvalete gittik bezini çıkardım 2 gün kilotla gezdi farkına varmadan yaptığı çişleri izledi tuvalete gittiğinde biraz suyla oynadı ben üçünede aynı şekilde yaptım ama bez olayını bırakırsanız bir daha beze dönmemeye çalışın o zman çocuklar bocalıyor gece alıştırmasında da aynı şekilde kimi çocuk 1 günde kimisi 1 hafta sürüyor her çocuk farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…