- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım. 1 kaşık bal ve 1 limon suyunu karıştırıp iç rahatlatır seni.
hoşgeldin aramıza tekrardan
Hoşbuldum canım teşekkür ederimKaptanim ben zaten 1 hafta izinliydim.
Tekrardan Hosgeldin canim
Selam canım çok sagol hosgeldin tekrar aramızaKolay gelsin kızlar ben ikizlerime tuvalet egitimi verirken çok zorlandım.
Erkek daha çabuk ögrendi kızım kesinlikle yapmadı.
Altınada yapmadı en sonunda aglıya aglıya yapardı.
Aaa şimdi gördüm geçmiş olsun. Umarım çok bir şey hissetmeden geçirenler gibi olursunuz. Tat koku kaybı var mı?Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Tat koku kaybi yok bakalim simdilik sadece kırgınlık bogaz agrisi ve vucut agrisi varAaa şimdi gördüm geçmiş olsun. Umarım çok bir şey hissetmeden geçirenler gibi olursunuz. Tat koku kaybı var mı?
Seni muaf yazalım istersen bu hafta.
AğZından bal damlıyor abla ınsallahNe güzel cumaya kadar ne güzel bir zaman dilimi var bütün fazlalıklardan kurtulursun güzel bir rakam seni bekliyor desene
Iyımıs bnde yapayım kollarım var iri gosterıyor benı@Onlymemeself paylasmis bile ben yazana kadar april han in kol videosunu yapıyorum 2 hafta oldu. 1 cm incelme var. 8 dk bi de çok vakit almıyor.
Sedum bana bugun ızın ver hareket ettıkce akıyor bıseyler gurul gurul. Yarjn benden sana söz 15 bin adımın altını atmıycam.esmeriiim 2 gündür adımlar dusuk kalmış. Böyle olursa rakiplere yetisemeyiz. Günde minimum 10 bin hedefleyelim. Adım artirmak için dans edebiliriz ya da eva yapabiliriz.
Tamam yavrum zaten yarına adım challenge günü puanları toplarızAğZından bal damlıyor abla ınsallah
Iyımıs bnde yapayım kollarım var iri gosterıyor benı
Sedum bana bugun ızın ver hareket ettıkce akıyor bıseyler gurul gurul. Yarjn benden sana söz 15 bin adımın altını atmıycam.
Sagol can. Bugunde 7 bın falan en azından ev ıcınde yapmaya calısıyorum. Ufak bolgesel hareketler yapmaya calısıyorum.Tamam yavrum zaten yarına adım challenge günü puanları toplarız
Tat koku kaybi yok bakalim simdilik sadece kırgınlık bogaz agrisi ve vucut agrisi var
Kaptanım hangi videoydu ben kaçır mışımGünaydın kızlar
Bugün biraz oramı buramı ölçeyim bi dedim
E English_teacherrr ve @Onlymemeself kollarda 1 cm incelme var. Demek ki işe yarıyor kızlar. Sizde durum nasıl ?
Kol için 1 cm incelme bile güzel çünkü çok yavaş eriyor meret
Ahhh o büyük tuvaletBende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da
Çok geçmiş olsun kuzu inşeAllah hafif atlatırsınız dinlenmeye vitamin almaya dikkat edinGunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Altına yapıp duruyor yaa büyüğünü yaptığını da anlamıyorum hissettirmeden yapiyo koku gelince fark ediyorumAhhh o büyük tuvaletbenim yavru yaparken kendinden çıkardığını görüp korkmuştu 1 hafta büyük tuvaletini tutmuştu geldikçe yere yatıp debeleniyordu poposunu yere vuruyordu baktım olacak gibi değil bezini taktım oraya yapmıştı
Çok sevinirim Ceydoşum haber bekliyorum sendendermapen yaptırdığımda ben eczaneden c vitamini e vitamini ampul aldım. medicasol ve bepanthol ile karıştırdım onu sürüyorum çok iyi geldi cildime. toparladı ve canlandı. geçen günde bir set ısmarladım azıcık kullanayım sana bilgi veririm olumlu olumsuz. içerisinde cologen serum, c vitamini serumu ve ek aydınlatıcı serum var.
bu yıl çok yavaşım canım sıkılıyor.
Bütün halıları kaldırmıştı havalar ısınınca başladık her yarım saatte bir tuvalete gittik bezini çıkardım 2 gün kilotla gezdi farkına varmadan yaptığı çişleri izlediAltına yapıp duruyor yaa büyüğünü yaptığını da anlamıyorum hissettirmeden yapiyo koku gelince fark ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?