Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kelle paça benim de canım çekti bugün ama çorbacılar kapalıymış.Kendim hiç yapmayı denemedim şifa olsun menün gayet güzel.
Çok teşekkür ederim canım
Kasaptan alıp kendim evde yapıyorum
Saklama kabına da koyup derin dondurucuda saklıyorum canım istediğinde ısıtıp yiyiyorum çok pratik oluyor

Me’li markette güzel şeyler oluyor

Me’li markette güzel şeyler oluyor
dondurulmuş gıdalar muhteşem gözüm dönüyor. ama benim buzdolabının dondurucusu çok minnak bişey sığmıyor. baktım baktım kaldım öylece. xanthan gum buldum onu aldım. artık şekersiz meyve marmelatlarım bozulmayacak. çokta gezemedik 17:10 aşı randevusu vardı evden geç çıkınca 45 dk gezebildim.

Benim mezuniyetimi oldugumuzda goruruz en azindan tabuta sigarim
bu benim çocukluk duama benzedi Allahım ya mucize yarat ben zayıflayayım yada amansız bir hastalık ver en azından zayıf öleyim diye dua ederdim. çocuk halimle nasıl bir psikolojiye girdimse artık.

Yavrum ne ettin sen pazar günü
Hem ekmek 2 dilim hem patates kahvaltıda
Arada çikolata sonra içli köfte ve misirla karbon patlaması gibi olmuş. Yediklerin az gibi ama oransal olarak doğru degil. Fatsecret gibi uygulamalarda makrolarına bakıyor musun ?

Kizlar iyi aksamlar,

Menulere baktim icim acidi
Benim zaten kotu, o kismi sey etmeyelim simdi de.

Neler gordum oyle,
Nescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
Pattis seven firina atsin pisirsin, mis gibi yine doyurucu bir secenek. Ama kizartma olmasin hic.

Granolaci kraker, snein de granolan sabah olsun, aksama kalmasin diyecegim. Ama hastasin sanirim, gecmisler olsun. Hastayken ne bulduysan onu yicen o yüzden no problemo

Kız yat artık saat konuş 11. Sabahtan beri spor yapıyorsun.
Ağzından yel alsın. Sen de bu azim varken hepimizden inçe olursun.

Nescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
İyi ki bi 2in1 içtik He 6 haftadır içmiyom bi kere hııhhh küstüm oynamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…