Çok teşekkür ederim canımKelle paça benim de canım çekti bugün ama çorbacılar kapalıymış.Kendim hiç yapmayı denemedimşifa olsun menün gayet güzel.
Me’li markette güzel şeyler oluyor23 Mayıs 12. Gün
15:00 = 2 haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
20:00 = karışık sebze haşlama zeytinyağlı limonlu (yeni buldum ME 'li markette küçücük parçalı karnıbahar brokoli mısır kırmızı biber harmanı Mi'li değil ama dikkat)
su : 1500 ml (dışarıdaydım içemedim sidikli ben)
Arrietty_ sedulu @neutral
Banada plan lazım yaaa tıkandım sanırım gene. Ramazanda orucla ne guzeldı. Sımdı durdum gene1.200gr kız 100 gr değilay yanlış anlamışım
bizim de kendimize göre planlarımız var esmerim o kilo buraya gelecek
Kiz ağzından yel alsın senden önemli mi kilocuklar
Benim mezuniyetimioldugumuzda goruruz en azindan tabuta sigarim
Me li marketi anlamayan benMe’li markette güzel şeyler oluyor
dondurulmuş gıdalar muhteşem gözüm dönüyor. ama benim buzdolabının dondurucusu çok minnak bişey sığmıyor. baktım baktım kaldım öylece. xanthan gum buldum onu aldım. artık şekersiz meyve marmelatlarım bozulmayacak. çokta gezemedik 17:10 aşı randevusu vardı evden geç çıkınca 45 dk gezebildim.Me’li markette güzel şeyler oluyor
bu benim çocukluk duama benzedi Allahım ya mucize yarat ben zayıflayayım yada amansız bir hastalık ver en azından zayıf öleyim diye dua ederdim. çocuk halimle nasıl bir psikolojiye girdimse artık.
Benim mezuniyetimioldugumuzda goruruz en azindan tabuta sigarim
hani etlikte gataya yakın bir market bilirsin kesin M... grossMe li marketi anlamayan ben
Yavrum ne ettin sen pazar günü
Bebişim hafta içi dukan atak yapmayı düşünüyorum iki belki üç gün istersen takıl benle.Banada plan lazım yaaa tıkandım sanırım gene. Ramazanda orucla ne guzeldı. Sımdı durdum gene
Kız yat artık saat konuş 11. Sabahtan beri spor yapıyorsun.
İyi ki bi 2in1 içtik HeNescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
İyi ki bi 2in1 içtik He6 haftadır içmiyom bi kere hııhhh küstüm oynamıyom
Kitapla güzel gittiBana icmiyon dimi
Icmeyecen beybisi, hadi 1 tane olsa kapatirim gozumu de 2 tane vardi, ona bahanen ne
Kitapla güzel gitti
Kitapla güzel gitti
tamam bebişim seni mi kıracam daha da içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?