Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahahha yesin canım yemediğinde yaramadığını gördük
Yiyerek zayıflıyor ablam benim, yemeyip herkes zayıflar zoru başarıyo Varyemez

Aaaa kendine haksızlık etme, abla dedik diye... lafın gelişi bi kere o sen genc çıtır bi hatunsun
Ablam sen akşam akşam neler yazdın böyle
Beni benden aldın yazdıklarının çıktısını alıp motivasyon için çerçeveletip asasım geldi

Oyy kötü mü olmuş. 2 catal aldım patatesten. Mısıda cocuklar ıstedı yaptım ama yarın telafı edeyım cok dıkkat edıcem. Makroları yazmıyorm bayadır tahminen gıdıyorum
Bebişim hafta içi dukan atak yapmayı düşünüyorum iki belki üç gün istersen takıl benle.
Dukan atak nasıl oluyor canım

Bildiğim bir rahatsızlığım yok.İki gündür kullanıyorum herhangi bir yan etki yapmadı.
Şifa olur inşallah
Dediğim gibi canım eşim çok memnun.
Coronadan sonra kullanmaya başladı.
Çocuklarada vermeye çalışıyor ama tadı biraz acı.
Düzenli kullanıyor ama

Dukan atak nasıl oluyor canım
Sadece protein tüketiyorsun bi de günde 1.5 yk yulaf kepeği
Süt bir bardağı gecmesin diyo
Et tavuk balık yumurta peynir yoğurt seçeneklerin.. ben tavuk manyagı olduğum için çpk zorlanmıyorum da Zor bi diyet... ama ben ne zaman yapsam sonuç aldım inşallah bu sefer de alırım

Yanı kahvaltı yumurta oğle ve aksam et gıbı mı

Yanı kahvaltı yumurta oğle ve aksam et gıbı mı
Aynen öyle kuzum
İstediğin saatte istediğin kadar yiyebilirsin
Hatta ne kadar çok yersen o kadar fazla kilo gidiyo diyorlar onu test edemedim
Serbest olan besinlerden istediğini yiyebilirsin et sevmem tabuk severim dersen tavuk ye gibi

Yavrum şimdi ben olsam iki çatala 10/15 patates kızartması sığdırırdım o yüzden ona göre yorum yapıyorum makrolara bence bir bak görürsün bir adet içli köftenin %56 si gibi bir oran karbonhidrat. Aslında dediğim gibi yediklerin az ama makrolar ters.

Canım adımlarının görseli varsa ekler misin ? Adım yarısında iyi olur senin için.

Oyy cok yeme fıkrı bana cok uzak ya yedıkce alırım ben ne bıcım metom varsa
Hee yok kuzum benım toplamda 1 yemek kasıgı ptates. Ve haslanmıs ustune yumurta kırmıstım cocuklara. Kızartma degıl Allahtan
İçli köftede evet haklısın ama baska bısey yemeyınce yedım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…