Terminalde bekliyor olacağımCarsamba geliyorum beybi, mezuniyetim kisa surecek
Yaşlılara nazik davranıyor sadeceGörüyo musun abla, adamına göre muamele varkız ona , ah de
Aaaa kendine haksızlık etme, abla dedik diye... lafın gelişi bi kere oYaşlılara nazik davranıyor sadece
Hahahha yesin canım yemediğinde yaramadığını gördük
Yiyerek zayıflıyor ablam benim, yemeyip herkes zayıflar zoru başarıyoVaryemez
Ablam sen akşam akşam neler yazdın böyleAaaa kendine haksızlık etme, abla dedik diye... lafın gelişi bi kere osen genc çıtır bi hatunsun
Ben etliği pek bilmiyorum canım.hani etlikte gataya yakın bir market bilirsin kesin M... gross
Ayy utandımAblam sen akşam akşam neler yazdın böyle
Beni benden aldın yazdıklarının çıktısını alıp motivasyon için çerçeveletip asasım geldi
Oyy kötü mü olmuş. 2 catal aldım patatesten. Mısıda cocuklar ıstedı yaptım ama yarın telafı edeyım cok dıkkat edıcem. Makroları yazmıyorm bayadır tahminen gıdıyorumYavrum ne ettin sen pazar günü
Hem ekmek 2 dilim hem patates kahvaltıda
Arada çikolata sonra içli köfte ve misirla karbon patlaması gibi olmuş. Yediklerin az gibi ama oransal olarak doğru degil. Fatsecret gibi uygulamalarda makrolarına bakıyor musun ?
Dukan atak nasıl oluyor canımBebişim hafta içi dukan atak yapmayı düşünüyorum iki belki üç gün istersen takıl benle.
Olsun canım
Dediğim gibi canım eşim çok memnun.Bildiğim bir rahatsızlığım yok.İki gündür kullanıyorum herhangi bir yan etki yapmadı.
Şifa olur inşallah
Sadece protein tüketiyorsun bi de günde 1.5 yk yulaf kepeğiDukan atak nasıl oluyor canım
Yanı kahvaltı yumurta oğle ve aksam et gıbı mıSadece protein tüketiyorsun bi de günde 1.5 yk yulaf kepeği
Süt bir bardağı gecmesin diyo
Et tavuk balık yumurta peynir yoğurt seçeneklerin.. ben tavuk manyagı olduğum için çpk zorlanmıyorum da Zor bi diyet... ama ben ne zaman yapsam sonuç aldım inşallah bu sefer de alırım
Aynen öyle kuzumYanı kahvaltı yumurta oğle ve aksam et gıbı mı
Yavrum şimdi ben olsam iki çatala 10/15 patates kızartması sığdırırdımOyy kötü mü olmuş. 2 catal aldım patatesten. Mısıda cocuklar ıstedı yaptım ama yarın telafı edeyım cok dıkkat edıcem. Makroları yazmıyorm bayadır tahminen gıdıyorum
Dukan atak nasıl oluyor canım
Canım adımlarının görseli varsa ekler misin ? Adım yarısında iyi olur senin için.23 Mayıs Pazar günü
Kahvaltıdan önce aç karnına 2 tatlı kaşığı
(hakiki zeytinyagı ile incirleri küçük küçük dograyıp kavanozun içine koyuyorum. Kabızlık için)
Kahvaltı 2 tane haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir, 4 ceviz, bir tane kuru hurma
Ara 3 ceviz, domates, bi parça peynir, 3 çatal karpuz
Akşam 1 tabak kabak, 1 kase yogurt
2 litre su
40 dk tempolu yürüyüş
Oyy cok yeme fıkrı bana cok uzak yaAynen öyle kuzum
İstediğin saatte istediğin kadar yiyebilirsin
Hatta ne kadar çok yersen o kadar fazla kilo gidiyo diyorlar onu test edemedim
Serbest olan besinlerden istediğini yiyebilirsin et sevmem tabuk severim dersen tavuk ye gibi
Hee yok kuzum benım toplamda 1 yemek kasıgı ptates. Ve haslanmıs ustune yumurta kırmıstım cocuklara. Kızartma degıl AllahtanYavrum şimdi ben olsam iki çatala 10/15 patates kızartması sığdırırdımo yüzden ona göre yorum yapıyorum makrolara bence bir bak görürsün bir adet içli köftenin %56 si gibi bir oran karbonhidrat. Aslında dediğim gibi yediklerin az ama makrolar ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?