sedulu arkidisi benim yerime de kirbaclar misin lutfen, bu zayif diye acima hamama giren terlesin bagane
Aşk olsun yawkırbaç yemeyeyim diye kitap keyfimi bölüp spor yaptım kız
Canın sağ olsunAha editlemissin mesaji, tuh sikayet ettiydim ben de
Ben dedim ona diyeceğimi yarına 15 bin adımdan az görürsem acımamsedulu arkidisi benim yerime de kirbaclar misin lutfen, bu zayif diye acima hamama giren terlesin bagane
Yavrum ne ettin sen pazar günü
Hem ekmek 2 dilim hem patates kahvaltıda
Arada çikolata sonra içli köfte ve misirla karbon patlaması gibi olmuş. Yediklerin az gibi ama oransal olarak doğru degil. Fatsecret gibi uygulamalarda makrolarına bakıyor musun ?
Gitti sikayet geri de alamayiz
Kismet artik napcan
Aşk olsun kaptanım yarın değil bugün yaptım 15 biniBen dedim ona diyeceğimi yarına 15 bin adımdan az görürsem acımamkac gündür boşladı sporu
Sen pislik yapmak için mi mezun oldun kız doğum günü bahane miydiben de mezun olup böyle yapacam
Sen benim dün kahvaltı öncesi ve de arada yediklerimi görseydin acaba ne derdin merak ediyorum. SanırımKizlar iyi aksamlar,
Menulere baktim icim acidi
Benim zaten kotu, o kismi sey etmeyelim simdi de.
Neler gordum oyle,
Nescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
Pattis seven firina atsin pisirsin, mis gibi yine doyurucu bir secenek. Ama kizartma olmasin hic.
Granolaci kraker, snein de granolan sabah olsun, aksama kalmasin diyecegim. Ama hastasin sanirim, gecmisler olsun. Hastayken ne bulduysan onu yicen o yüzden no problemo
Ne kadaaaann da fedakar bi hatunBen sizler icin yiyorum, sizin yeyip icmenize gerek yok
Sen benim dün kahvaltı öncesi ve de arada yediklerimi görseydin acaba ne derdin merak ediyorum. Sanırımderdin
Ne kadaaaann da fedakar bi hatun
Gel gel ilk başta biraz soğuk ama girince alışıyorsunsen gelince ben mezun olacam
Hahahhaahha beşi bi arada içecem yarınBen senin ustune 2 ye mezun olurum
Sen ic ikisi ucu dordu bor aradalari daha
bu benim çocukluk duama benzedi Allahım ya mucize yarat ben zayıflayayım yada amansız bir hastalık ver en azından zayıf öleyim diye dua ederdim. çocuk halimle nasıl bir psikolojiye girdimse artık.
@Onlymemeself kizzz ağzından yel alsın deli Allah korusun deme öyle şeyler yaa ben sana güveniyorum hem lütfen sende kendine güven
Canlarim ben kendimle dalga gecmeyi severimKız yat artık saat konuş 11. Sabahtan beri spor yapıyorsun.
Ağzından yel alsın. Sen de bu azim varken hepimizden inçe olursun.
He kiz ben adim adim ilk hedefim 99,9 zaten@Onlymemeself kiz sen de abart abart.
Ama buyuk hedeflerdense kucuk hedefler koymani ve o hedefi gorunce soyle kendine bir gun izin vermeni oneririm. 100 kg yi gorunce mesela, benden sana bir cheesecake yanina turkish koffie beyb
Görüyo musun abla, adamına göre muamele varÇok iyimsersin canımmmmm
Görüyo musun abla, adamına göre muamele varkız ona , ah de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?