Çoğu uygulama belli süreden sonra ara verilerek yapılıyor canımBak bunu bilmiyordum.. İyi oldu söylediğin.. Regl olup bitene kadar içerim ben o zaman
Kesinlikle
Burnumu tutarak içiyorum ben, benim zaten ağız tadım bozuk acı, berbat alıyorum tadını, mecbur kalmasam içilecek birşey değil yanii
Bugün kaç bin adım hedefin var kuzu ona göre eksik kalmayayımHemmeeennn atıyorum hazırladım
Bugün enerjikim 15 bin üstü istiyorum İnşaAllah. Tartıyı atim başlıyorumBugün kaç bin adım hedefin var kuzu ona göre eksik kalmayayım
Gerçi dünsedulu kaptanıma 20k adım feda ettim
Dün gece terlettim kendimi bu sabah duşumu alınca kendime geldim canım
Sağol canım daha iyiyim şimdi.Akşam yemiyim o zaman granolayıKizlar iyi aksamlar,
Menulere baktim icim acidi
Benim zaten kotu, o kismi sey etmeyelim simdi de.
Neler gordum oyle,
Nescafeler, ikisi ucu bir aradalar, pattisler... Diyete hatta saglikli beslenmeye gecince ilk birakilacak seyler bu instant seyler zaten. Sutlu kahve seven alip sutle yapsinlar emin olun kalorisi fazla da olsa en azindan doyurucu olur.
Pattis seven firina atsin pisirsin, mis gibi yine doyurucu bir secenek. Ama kizartma olmasin hic.
Granolaci kraker, snein de granolan sabah olsun, aksama kalmasin diyecegim. Ama hastasin sanirim, gecmisler olsun. Hastayken ne bulduysan onu yicen o yüzden no problemo
2 gun icin harika eksi canim
Cumaya eksi olacaksa sıkıntı yok canim
Wawwwwww
GÜnaydınlar
Cuma kilo: 58.9
Bugün kilo:58.6
İsim yazamadım, doktor randevumuz vardı evden çıktık. Acelece çektim. İnşallah kabul edersiniz.
Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS @OnlymemeselfEki Görüntüle 2855857
Cumaya kadar eksiye çevirirsin canim
Kilon cok az kaptanim o yüzdendir cok az az gitmesi
Hareket olmayinca ben de hiic veremiyorum canim..iyiles te elbet gider kilo
WayyyyGünaydın Kızlar
Eksileriniz gayet güzel maşallah
Cuma günü 56.1
Bugün 55.7
Hedefim 54.9
Arrietty_ H3RA_ sedulu Ressamgibi
Kabizlik cok etkiliyor tartiyi canim düzelince birden eksiler gelir insallahEki Görüntüle 2855912
Herkesin guzel haftasi olsun
Gecen cuma:63.8
Pazartesi:63.7
Cuma hedef: 62.9
Yani 100 gr 100 gr , boyle zorlandigimi gormedim hic kilo verirken.
Bu arada 1 haftadir suyu artirdim daha da ama sabahlari wcye cikamamak dalgalanma yaratiyor tartida.
Misal bugun asiri doluyum, yarim saat de bekledim ama olmadi
HoşgelmişGünaydın kızlar
Hafta sonu yapılan kaçamakların önüne geçebilmek için Pazartesi günü kilo bildirimi yapma zorunluluğu vardır.
Kaptanlar ile aldigimiz karar ise su yönde : Cuma günü nasil paylasiyor ise, Pazartesi de ayni sekilde olacak kontrol tartisi
CEYDOS da artik kaptan yardimcisi. Onun elinden sahane tablolar görmeye hazir olun.
H3RA_ adim tablosu sorumlumuz
sedulu spor puani ve menü tablosu sorumlusu
Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal KumraL_KrakeR asena87 CEYDOS @klbk33 @AKovser Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aedenli esmeriiim Varyemez sedulu H3RA_ @caroline84 @istanbulin
Kilom boyuma göre az değil de verme hızını etkiliyor olabilir haklısın.Kilon cok az kaptanim o yüzdendir cok az az gitmesi
Umarım cevırırım canım sinir bozucu takılıp kalmakCumaya kadar eksiye çevirirsin canim
kahveyi yap içine 1 yk süt koy, beynini kandırSu orucu yapayım dedım bugun ama canım sütlü kahve ıstıyoo
Ah bu kabizlik derdi çoğumuzda var sanirim cok etkiliyor kilo vermeyiKilom boyuma göre az değil de verme hızını etkiliyor olabilir haklısın.
Ama benim sıkıntı wc ile ilgili. Maydonoz kürüne rağmen idrar bile atamıyorum neredeyse.
Geçici bir dönem diye düşünüyorum
Ya o çok zor değil mi..yapqbilene bravoSu orucu yapayım dedım bugun ama canım sütlü kahve ıstıyoo
Biliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorumArtı çıkmaktan iyidir kuzum olsun devam edelim
Ay o WC sorunsalı büyük sıkıntı yaiki haftadır canıma okudu benim de
Kayısıyı denedin mi canım
Sabahları zeytinyağı da ekle.Biliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorum
Kuru kayisi gunde 1,2 tane yiyorum zaten.
Hafta ici degisik bir gun olsa da bir sabah wc olayini halledip tartilsam icim rahatlayacakaysunayy
Ben düzenleyici ilaç kullanıyordum, biraz rahatlayınca tedavim bitti diye düşündüm bıraktım ilacı.Ah bu kabizlik derdi çoğumuzda var sanirim cok etkiliyor kilo vermeyikayisi da ise yaramıyor mu kullanıyormusunn hergun
Dolunay etkisi diyorum inanmıyorsunuzKilom boyuma göre az değil de verme hızını etkiliyor olabilir haklısın.
Ama benim sıkıntı wc ile ilgili. Maydonoz kürüne rağmen idrar bile atamıyorum neredeyse.
Geçici bir dönem diye düşünüyorum
yok inanıyorum ben normalde çay beni sık idrara çıkartırDolunay etkisi diyorum inanmıyorsunuz
Ay % 70 i su olan dünyayı etkiliyor insanı da aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?