kızlar bugünkü menüm;
sabah 2 haşlanmış yumurta.2 dilim peynir 2 zeytin,bol salatalık domates,tarçınlı yeşilçay
öğlen;1 kase mercimek corbası;1 bardak ayran
ara;1 elma
ara;1 elma
ara ıhlamur
akşam;yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği,3 tane küçük kanat
ara 1 potakal,tarçınlı yeşilcay.
bugün 45 dakika yürüdüm.ağırlık calıştım
menümü de yazayım,işime başlayayım.
sabah: 1 yumurta, peynir,5 zeytin, süt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 4 kayısı
öğle: 1 yumurta,2-3 kaşık kuskus salatası, 1 d,l,m kepek ekmeği,1 elma,
ara: 2 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 hurma, 5 kaşık nohut, 4 kaşık pilav
ara: elma-portakal
Merhaba,
Davetiniz için teşekkürler:)
İrade ve azmimden şüphem yok da, sevgili Kaptan'ın uyarılarını okuyunca sormadan eklenmek istemedim. Katılım,etkin olma vs kurallar ok ancak benim spor yapmam şimdilik mümkün değil, sadece diyetime uyarak verebildiğim kadarını vermeye istekliyim, mazeretim ortadan kalktığında sporu da ekleyeceğim tabii.
Bu sizler için sorun olur mu? Takımı ağırlaştırır mıyım dersiniz?
ben geldim bu arada ben hergün sabah akşam spor yapıyorum bugünde yaptım hergünde yapıyorum ama bazen unutuyorum yazmayı
bende kendimi çok zayıflamış hissediyorum herkesde söylüyor artık bunu bilmiyorum merakla bekliyoruz
prenses alıntılamadım derken anlamadım neresini beğenmedim öğle akşam mantar yememimi evde o vardı onu yedim canım
işte bu bağımlılıktan korktuğumdan cıkmayı denedim şule.ve başaramadım ancak interneti kapatmam lazım.bi ara snake oynuyodum telde.oyunu silşdimde kurtuldum ancak bağımlılktan.internette de 101 onuda bıraktım şimdi buna sardım.ama şu bi haftalık sürede yapmaktan zevk aldığım şeylere baktım.spor yapmak ve internette 1 saat harcamk.bu kadar kendime zaman ayırmaya hakkım olduğumu düşündüm ve tekrar aranıza döndm.
kanka bugün sölücektm cıkarken pile takıldım unuttum sölemeyi.akşam öğr.odasında montunu almaya giderken şöle bi baktım belin çıkmaya başlamışş:) baya belli oluyo artık.maşallahhh
bak bak baaakkbide tanışıyolarmıışşş bide kankalarmış yesinler sizi hemiii
kızlar bugünkü menüm;
sabah 2 haşlanmış yumurta.2 dilim peynir 2 zeytin,bol salatalık domates,tarçınlı yeşilçay
öğlen;1 kase mercimek corbası;1 bardak ayran
ara;1 elma
ara;1 elma
ara ıhlamur
akşam;yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği,3 tane küçük kanat
ara 1 potakal,tarçınlı yeşilcay.
bugün 45 dakika yürüdüm.ağırlık calıştım
Ah keşke:) Mekik çekmek, dans etmek bir yana yürüyüş yapmam da mümkün değil bir süre.Her neyse, başlamak ve denemek istiyorum, BM hızım iyidir, diyetlerimi de harfiyen uygulamayı sevdiğim için başlarda sporsuz götürebilirim gibi geliyor işi.
Yarın itibariyle diyetime başlayacağım, bugün alışverişimi yaptım ve listemiz hazırladım, kilom 85. Haftada 1 kg ile 5 ayda 20 kg vermeyi hedefliyorum.Yarın yazarım yediklerimi.
Bu gece takımın eski sayfalarını okumak istiyorum,umuyorum desteklerimiz bizi sonuca götürecek:)
prenses aşağıdasın görüyorum sıkı dur kilomu paylaşıyorum ama yanına nazar boncuğu koy olur mu sevinçten ağlamak istiyorum 101,7 kilo yani tam tamına 2,1 yani yazıyla yazıyorum iki kilo yüz dram vermişim allahım sağlıklı günlerime geri dönüyorum sana binlercekez şükürler olsun
iyi dileklerin için çok teşekür ederim canım ben hastaneye gitcem sabah paylaşımları yazamayacağım akşamda bir öğrencimin kolu kırıldı onu ziyarete gidebilirim vaktim olursa yazacağım seni seviyorum
yormaz olurmu hiperaktif biraz ama olsun değiyor...çok bekledim yolunu onun...senin paşa seni baya yoruyor desene..
canım wc işini çözümlemek için en geç 9 a kadar tüm sıvı tüketimini yap.değilse gece uykunda bile lavaboya kalkıyorsun
3,5 yıllık evliyim
tugbanın dediği leslie videolarına bakıyordum yazdıgını görmedim canım kusura bakma.videoları buldum indirdimgörüntü kalitsi diğer videolarda daha iyi ama napalım idare edeceğiz.hızlısını deneyelim bakalım bide
prenses aşağıdasın görüyorum sıkı dur kilomu paylaşıyorum ama yanına nazar boncuğu koy olur mu sevinçten ağlamak istiyorum 101,7 kilo yani tam tamına 2,1 yani yazıyla yazıyorum iki kilo yüz dram vermişim allahım sağlıklı günlerime geri dönüyorum sana binlercekez şükürler olsun
yormaz olurmu hiperaktif biraz ama olsun değiyor...çok bekledim yolunu onun...
bu arada o videonun linkini banada yazarmısın bende çok aradım ama bulamadım bi türlü
arkadaşlar hepinize günaydın........
kaptanım gördüğün gibi kalkmış bulunmaktayım...
ama bi sorun var diyete başlayalı tartılmadığım için göremedim tartımın pili bitmiş........
birazdan ablama gidicem orda tartılıp sonucu yazarım size......
en geç 11 gibi bildirimimi yaparım inşallah.......
canım bebiş olunca kendini ona göre ayarlıyosun..o sana ayak uydurmuyor..valla helal olsunbebişte var iyi uyanmıssın sabah.öğleden sonra biraz dinlen sersem gibi olursun
tamam canımşartlarını çok zorlama
sağol canımda yüzdeleri bizmi hesaplayıpda veriyoruz...:44:prensesperim 67.7 oldum canım.
(68.6/67.7/0.9/%1.3)
ay süperiz kızlar, süperizzz.
tuğba'ya, blue' ya da ayrıca bravo .
hedeflenen kilo:63
başlangıç kilom:70.600
bu haftaki kilom:67.900
giden:2.700
en korktuğum şeyy:18:
bi anda hızlı düşüş sonrasında gıdım gıdım azar azar giden kilolar...umarım aynı şeyleri yaşamam ... ooooooooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?