Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper süper süper olmuş kanka menün beni benden aldı ve dikkat etmen gereken şeylere çok dikkkat etmişsin menün de

menün süper olmus

aldacıgım hoşgeldin aramıza keyifli kilo kayıpları dilerim

kurallar gözünü korkutmasın.onlar sorumluluk duygusu taşımamız adına.takıma bol paylaşımda bulunursan ve gelemeyecek oldugundada haber verirsen hiçbir sorunun olmaz.spor konusuna gelince ben sporsuz bu işin olmadıgını kabullendim artık ama şuan şartların elvermiyormus elverdiğinde yaparsın metabolizmanda hızlıymıs gün içinde hareketliysen belki gerek kalmaz.ilerleyen günlerde tekrar konusalım bu konusunu olurmu?

ben geldim bu arada ben hergün sabah akşam spor yapıyorum bugünde yaptım hergünde yapıyorum ama bazen unutuyorum yazmayı

bende kendimi çok zayıflamış hissediyorum herkesde söylüyor artık bunu bilmiyorum merakla bekliyoruz

harikasın canım dahada çıtır olacaksın bazen kgdan gitmez gözümüz görmez gittiğini ama sıkılaşırız.vucudumuz forma girer.buda çok büyük bir aşama

prenses alıntılamadım derken anlamadım neresini beğenmedim öğle akşam mantar yememimi evde o vardı onu yedim canım

hani menünü alıntılıyorum.yukarda baloncukta senin yazdıkların oluyor altına yorum yazıyorum ya baloncugu almadıgımı söylemek istedim.değilse menünü çok begendim

bu kararı verdiğine sevindim.artık karar verdiğine göre daha çok takıma bekliyorum seni

prenses aşağıdasın görüyorum sıkı dur kilomu paylaşıyorum ama yanına nazar boncuğu koy olur mu sevinçten ağlamak istiyorum 101,7 kilo yani tam tamına 2,1 yani yazıyla yazıyorum iki kilo yüz dram vermişim allahım sağlıklı günlerime geri dönüyorum sana binlercekez şükürler olsun

kanka bugün sölücektm cıkarken pile takıldım unuttum sölemeyi.akşam öğr.odasında montunu almaya giderken şöle bi baktım belin çıkmaya başlamışş:) baya belli oluyo artık.maşallahhh

böyle şey unutulurmu hiç

bak bak baaakkbide tanışıyolarmıışşşbide kankalarmış yesinler sizi hemiii

aynı okulda öğretmenler canım

harika

canım hiç hevesini kırma.bir başla sen hele gerisi gelir

Son düzenleme:

tugbacıgım harikasın harikasın harikasın inan kendim vermiş kadar sevindim çok mutlu oldum ben birşey yapmadım tüm başarı senin kalpten tebrikler durmak yok aynı hızla devam

4.takım 233. Etap

mersa(80,5
PrensesPeri(81,7/81,7/0,0/%0,00)
doksanaltmışdoksan (69,7
tugba8424(103,8/101,7/2,1/ %2,02)
zeynepece2009 (78,3
suleoz(68,6

4.Takim toplam yüzdesi

iyi dileklerin için çok teşekür ederim canım ben hastaneye gitcem sabah paylaşımları yazamayacağım akşamda bir öğrencimin kolu kırıldı onu ziyarete gidebilirim vaktim olursa yazacağım seni seviyorum

rica ederim canım öğrencinede sana da geçmiş olsun.dünün paylaşımları sayma zaten ben biliyorum kim ne kadar yazdı

yormaz olurmu hiperaktif biraz ama olsun değiyor...çok bekledim yolunu onun...

bu arada o videonun linkini banada yazarmısın bende çok aradım ama bulamadım bi türlü

maaşallahtebrikler darısı başımıza....

yormaz olurmu hiperaktif biraz ama olsun değiyor...çok bekledim yolunu onun...

bu arada o videonun linkini banada yazarmısın bende çok aradım ama bulamadım bi türlü

Allah uzun sağlıklı ömürler versin

bizim bilgisayarda bir program var.tüm videoları indirebiiyorsun onunlar.youtube dan videoları buldum indir dedim indirdi canım.linki yok malesef.eğer maile büyük gelmezse akşam evden göndermeyi deneyeyim sana bir

kilo durumundan ne haber

arkadaşlar hepinize günaydın........
kaptanım gördüğün gibi kalkmış bulunmaktayım...
ama bi sorun var diyete başlayalı tartılmadığım için göremedim tartımın pili bitmiş........
birazdan ablama gidicem orda tartılıp sonucu yazarım size......
en geç 11 gibi bildirimimi yaparım inşallah.......

valla helal olsun bebişte var iyi uyanmıssın sabah.öğleden sonra biraz dinlen sersem gibi olursun

tamam canım şartlarını çok zorlama

valla helal olsun bebişte var iyi uyanmıssın sabah.öğleden sonra biraz dinlen sersem gibi olursun

tamam canım şartlarını çok zorlama
canım bebiş olunca kendini ona göre ayarlıyosun..o sana ayak uydurmuyor..
çok şükür uykusuzluğa dayanabiliyorum...allah sağlık ve sabır versin bunlar bişey değil...

en korktuğum şeyy:18:
bi anda hızlı düşüş sonrasında gıdım gıdım azar azar giden kilolar...umarım aynı şeyleri yaşamam ...ooooooooffff

Herkese günaydın :)
Sağol Peri'ciğim, motive edici mesajın için de çok teşekkürler.

Bugün büyük gün, çook uzun zaman sonra ilk kez yemek düzenimi değiştiriyorum:))
Kahvaltımı tamamladım, su gibi geçsin inşallah bugün de diğer günler de:)

Ben de herkesin kilo bildirimlerini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim:)

prensesperim 67.7 oldum canım.
(68.6/67.7/0.9/%1.3)
ay süperiz kızlar, süperizzz.
tuğba'ya, blue' ya da ayrıca bravo .

hedeflenen kilo:63
başlangıç kilom:70.600
bu haftaki kilom:67.900
giden:2.700

vayyyy mevlütler falan etkilememiş seni.leslielerde yaramıs süpersin

en korktuğum şeyy:18:
bi anda hızlı düşüş sonrasında gıdım gıdım azar azar giden kilolar...umarım aynı şeyleri yaşamam ...ooooooooffff

canım zaten ilk hafta çok gider bir dahaki haftalarda bu kadar düşüş görmezsin.1-1,5 arasında değişir kaybın.onlarda kalıcı olur

takım blue yi listeye dahil ediyormuyuz fikirlerinizi alayım..

ALDA hoşgeldin.
diyet listesimi hazırladın kendine.
ben evde ne pişirirsem onla gidiyorum. miktarları ayarlıyorum. heralde çoğumuz da öyle yapıyor.
merak ettiğim şey diyetisyenlerin birebir öğünlük hazırladıkları kilo da ne kadar fark ettiriyor.
geçensen gittiğim diyetisyemin o yemek bu yemek demiyordu, sebze, meyve diye geçiyordu kağıtta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…