bende kendimi çok zayıflamış hissediyorum herkesde söylüyor artık bunu bilmiyorum merakla bekliyoruz
Merhaba,
Davetiniz için teşekkürler:)
İrade ve azmimden şüphem yok da, sevgili Kaptan'ın uyarılarını okuyunca sormadan eklenmek istemedim. Katılım,etkin olma vs kurallar ok ancak benim spor yapmam şimdilik mümkün değil, sadece diyetime uyarak verebildiğim kadarını vermeye istekliyim, mazeretim ortadan kalktığında sporu da ekleyeceğim tabii.
Bu sizler için sorun olur mu? Takımı ağırlaştırır mıyım dersiniz?[/QUOTE
hiç bişey yapamasanda yardım almadan evde dans edebilirisin,leslie yapabilirsin mekik çakebilirsin..nerde hareket orda bereket canımcım.
işte bu bağımlılıktan korktuğumdan cıkmayı denedim şule.ve başaramadım ancak interneti kapatmam lazım.bi ara snake oynuyodum telde.oyunu silşdimde kurtuldum ancak bağımlılktan.internette de 101 onuda bıraktım şimdi buna sardım.ama şu bi haftalık sürede yapmaktan zevk aldığım şeylere baktım.spor yapmak ve internette 1 saat harcamk.bu kadar kendime zaman ayırmaya hakkım olduğumu düşündüm ve tekrar aranıza döndm.
hoş geldin beş gittin öyleyse anlat bakiim evlimisin bekarmısın diyet durumun nasıılllgeldim geldim cnamcım son gazla geldim hemdeeeeee
heleki bende eşime söylenirdim hep senin eşin bili diye benden çok onunla ilgileniyosun diyeenoldu tencere dibin kara seninki benimkinden kara olduu
kanka bugün sölücektm cıkarken pile takıldım unuttum sölemeyi.akşam öğr.odasında montunu almaya giderken şöle bi baktım belin çıkmaya başlamışş:) baya belli oluyo artık.maşallahhh
boş ver canım yaa battı balık yan gider hesabı takılıyoruz kafamıza göree....
sen boşver onu bunu tekrar hoş geldin takımımıza....
teşekkr ederim hoş geldimmmm:)
hoş geldin beş gittin öyleyse anlat bakiim evlimisin bekarmısın diyet durumun nasıılll
evliyim bi tane afacan kısım var 3 yaşında.78 kiloyum .kilo alıp alıp geri verenlerdenim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimP
:))) bayıldım buna.neyse tek olmama sevndim.tek pc bağımlısı olan benm sanıyodm:))
bak bak baaakkbide tanışıyolarmıışşş bide kankalarmış yesinler sizi hemiii
hiç ekmek yemedinmikızlar bugünkü menüm;
sabah 2 haşlanmış yumurta.2 dilim peynir 2 zeytin,bol salatalık domates,tarçınlı yeşilçay
öğlen;1 kase mercimek corbası;1 bardak ayran
ara;1 elma
ara;1 elma
ara ıhlamur
akşam;yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği,3 tane küçük kanat
ara 1 potakal,tarçınlı yeşilcay.
bugün 45 dakika yürüdüm.ağırlık calıştım
hiç ekmek yemedinmi
bence hiç de fena değil hatta güseeelll
abartuya kaçmazsan neden yaramasınki...evet bugün hiç ekmek yemedim.hatta yarın aralarıda cıkaracam.karatayı okudum bu ara kafama yatar gibi oldu.arada belki yine yerim ama bi hafta bunu deniyecem.bugün güzeldi.sinirlenmedim ellerim titremedi.yarın öğünlerime fındık ceviz felanda ekliyecem..inşallah bu işe yarar.
Merhaba,
Davetiniz için teşekkürler:)
İrade ve azmimden şüphem yok da, sevgili Kaptan'ın uyarılarını okuyunca sormadan eklenmek istemedim. Katılım,etkin olma vs kurallar ok ancak benim spor yapmam şimdilik mümkün değil, sadece diyetime uyarak verebildiğim kadarını vermeye istekliyim, mazeretim ortadan kalktığında sporu da ekleyeceğim tabii.
Bu sizler için sorun olur mu? Takımı ağırlaştırır mıyım dersiniz?[/QUOTE
hiç bişey yapamasanda yardım almadan evde dans edebilirisin,leslie yapabilirsin mekik çakebilirsin..nerde hareket orda bereket canımcım.
Ah keşke:) Mekik çekmek, dans etmek bir yana yürüyüş yapmam da mümkün değil bir süre.Her neyse, başlamak ve denemek istiyorum, BM hızım iyidir, diyetlerimi de harfiyen uygulamayı sevdiğim için başlarda sporsuz götürebilirim gibi geliyor işi.
Yarın itibariyle diyetime başlayacağım, bugün alışverişimi yaptım ve listemiz hazırladım, kilom 85. Haftada 1 kg ile 5 ayda 20 kg vermeyi hedefliyorum.Yarın yazarım yediklerimi.
Bu gece takımın eski sayfalarını okumak istiyorum,umuyorum desteklerimiz bizi sonuca götürecek:)
inşallah canım hedeflerine ulaşırsın ...Ah keşke:) Mekik çekmek, dans etmek bir yana yürüyüş yapmam da mümkün değil bir süre.Her neyse, başlamak ve denemek istiyorum, BM hızım iyidir, diyetlerimi de harfiyen uygulamayı sevdiğim için başlarda sporsuz götürebilirim gibi geliyor işi.
Yarın itibariyle diyetime başlayacağım, bugün alışverişimi yaptım ve listemiz hazırladım, kilom 85. Haftada 1 kg ile 5 ayda 20 kg vermeyi hedefliyorum.Yarın yazarım yediklerimi.
Bu gece takımın eski sayfalarını okumak istiyorum,umuyorum desteklerimiz bizi sonuca götürecek:)
bende yeni girdim takıma ...paylaşım motive ediyor bizi aktif olucak kalp kırmadan eleştireceksin ama hakkıyla...öyle olunca takım olduğunu anlıyosun kenetleniyosun.....bu arada aramıza hoş geldin
inşallah canım hedeflerine ulaşırsın ...
bende yeni girdim takıma ...paylaşım motive ediyor bizi aktif olucak kalp kırmadan eleştireceksin ama hakkıyla...öyle olunca takım olduğunu anlıyosun kenetleniyosun.....bu arada aramıza hoş geldin
Hoşbuldum:) Dostane ve sıcak selamın ve mesajımı hemen dikkate alarak yanıtlamadan da ayrıca mutlu etti, sağol:)
Birbirini uyarmak ve 3. göz olmak için takım olmak şart haklısın, umarım hepimiz başarırız:)
Tekrar sağol.
ah canıım o sıcak karşılamann kıymetini çok iyi bilirim ben....Hoşbuldum:) Dostane ve sıcak selamın ve mesajımı hemen dikkate alarak yanıtlamadan da ayrıca mutlu etti, sağol:)
Birbirini uyarmak ve 3. göz olmak için takım olmak şart haklısın, umarım hepimiz başarırız:)
Tekrar sağol.
umarım başarırız canım....
oğlumu uyutamadım canım yaa ayağımda veletr pepee yi izliyo sıpablue 02.09 saat hala burdasınben bir posta uyudumda geldim sen hala buralarmı geziyorsun :44: sabah bildirim var bak kalkamayacaksın
oğlumu uyutamadım canım yaa ayağımda veletr pepee yi izliyo sıpaanasına acımıyoki hiçç..
bu arada ben sözümü tutarım hep..tabi inşallah....
bugün 3 litreden fazla su içtim şimdide wc den çıkamıyorum ...çok kötü oldum uykumda geldi benim yaaa.....
prensesim kaç yıllık evlisin sen canım benim.......
şükür uyudu sonunda oğlum ben kaçar prenses sana iyi uykular..tabi banada............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?