Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

boş ver canım yaa battı balık yan gider hesabı takılıyoruz kafamıza göree....
sen boşver onu bunu tekrar hoş geldin takımımıza....

geldim geldim cnamcım son gazla geldim hemdeeeeee
hoş geldin beş gittin öyleyse anlat bakiim evlimisin bekarmısın diyet durumun nasıılll

heleki bende eşime söylenirdim hep senin eşin bili diye benden çok onunla ilgileniyosun diyeenoldu tencere dibin kara seninki benimkinden kara olduu

:))) bayıldım buna.neyse tek olmama sevndim.tek pc bağımlısı olan benm sanıyodm:))[/QUOTE]

eeeee hiç kimse tek değil bu hayatta öyle yada böyle

kanka bugün sölücektm cıkarken pile takıldım unuttum sölemeyi.akşam öğr.odasında montunu almaya giderken şöle bi baktım belin çıkmaya başlamışş:) baya belli oluyo artık.maşallahhh

bak bak baaakkbide tanışıyolarmıışşşbide kankalarmış yesinler sizi hemiii

eeeee hiç kimse tek değil bu hayatta öyle yada böyle [/QUOTE]

bak bak baaakkbide tanışıyolarmıışşşbide kankalarmış yesinler sizi hemiii

evet canm benm birbirimizi gazlayp duruyoz.bu aralar benm rahatım yoktu.kankam kadar ii yapamadım ama bugünümü güzel geçrdim.

kızlar bugünkü menüm;

sabah 2 haşlanmış yumurta.2 dilim peynir 2 zeytin,bol salatalık domates,tarçınlı yeşilçay

öğlen;1 kase mercimek corbası;1 bardak ayran

ara;1 elma

ara;1 elma

ara ıhlamur

akşam;yarım tabak kıymalı ıspanak yemeği,3 tane küçük kanat

ara 1 potakal,tarçınlı yeşilcay.

bugün 45 dakika yürüdüm.ağırlık calıştım

hiç ekmek yemedinmi

bence hiç de fena değil hatta güseeelll

hiç ekmek yemedinmi

bence hiç de fena değil hatta güseeelll

evet bugün hiç ekmek yemedim.hatta yarın aralarıda cıkaracam.karatayı okudum bu ara kafama yatar gibi oldu.arada belki yine yerim ama bi hafta bunu deniyecem.bugün güzeldi.sinirlenmedim ellerim titremedi.yarın öğünlerime fındık ceviz felanda ekliyecem..inşallah bu işe yarar.

abartuya kaçmazsan neden yaramasınki...

blue 02.09 saat hala burdasın ben bir posta uyudumda geldim sen hala buralarmı geziyorsun :44: sabah bildirim var bak kalkamayacaksın

blue 02.09 saat hala burdasın ben bir posta uyudumda geldim sen hala buralarmı geziyorsun :44: sabah bildirim var bak kalkamayacaksın
oğlumu uyutamadım canım yaa ayağımda veletr pepee yi izliyo sıpaanasına acımıyoki hiçç..
bu arada ben sözümü tutarım hep..tabi inşallah....

bugün 3 litreden fazla su içtim şimdide wc den çıkamıyorum ...çok kötü oldum uykumda geldi benim yaaa.....

oğlumu uyutamadım canım yaa ayağımda veletr pepee yi izliyo sıpaanasına acımıyoki hiçç..
bu arada ben sözümü tutarım hep..tabi inşallah....

senin paşa seni baya yoruyor desene..

bugün 3 litreden fazla su içtim şimdide wc den çıkamıyorum ...çok kötü oldum uykumda geldi benim yaaa.....

canım wc işini çözümlemek için en geç 9 a kadar tüm sıvı tüketimini yap.değilse gece uykunda bile lavaboya kalkıyorsun

prensesim kaç yıllık evlisin sen canım benim.......

3,5 yıllık evliyim
şükür uyudu sonunda oğlum ben kaçar prenses sana iyi uykular..tabi banada............

tugbanın dediği leslie videolarına bakıyordum yazdıgını görmedim canım kusura bakma.videoları buldum indirdim görüntü kalitsi diğer videolarda daha iyi ama napalım idare edeceğiz.hızlısını deneyelim bakalım bide

günaydın kızlar geçmişe bir bakıp geleyim

tugbacıgım dün paylaşımlar iyiydi.bayada vardı sayma kıyamam sana.ben kim ne kadar yazdı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…