Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

blumon

evet burdan bakılınca biraz fazla gibi duruyor ama akşamı böyle kapatabilirsen güzel bence artık sende takıma girmelisin paylaşımların çok güzel çünkü

çok güzel maaşalahiradenle başaracaksın galiba bu işi

blumon

evet burdan bakılınca biraz fazla gibi duruyor ama akşamı böyle kapatabilirsen güzel bence artık sende takıma girmelisin paylaşımların çok güzel çünkü
sağol canım..ay şımartıyosun beniiitakıma ilk girdiğim gün de aynı şeyi yazmıştım eşim pc yi işe götürmediği sürece elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım...yarın bildirimde de bulunacakmışım ...:18ek bi heyecan bastı beni bu hafta hiiiç tartılmadım da ben

akşamıda böyle kapatmak zorundayım hatta çorbayıda yememeyi düşünüyorumm

çorbanı iç bence yarında inşallah ekside çıkarsın

tugba menünü alıntılamadım ama güzel canım yarın güzel sonuç alacaksın sanki

yok canım atılmadın da yarın kg bildirecekmisin onu kestiremedim.birkaç gün daha olamayabilirim dedin ya

blur işten eve geldim hemen pc başına.hastalık bu kk

:18:evet kastalık bu kk :18:valla eşim ayrılmayan yapışık ikizin oldu pc diyo bana

çorbanı iç bence yarında inşallah ekside çıkarsın

tugba menünü alıntılamadım ama güzel canım yarın güzel sonuç alacaksın sanki

içmicem işte su içicem çay içicem onun yerine

geçmiş olsun.

ben bayramda da görmedimdi. nihayet geliyor.

merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..

hoşgeldin duygu, bi gayret kilolardan kurtuluruz hep beraber. burası iyi geliyor insana. süreklilik sağlıyor.

ona göre bi yeme düzeni oluşturursun, zaten 7den sonra da bişi yememen çok iyi.
fazla uykunun kiloya etkisini merak ediyorum. oğlumla yatmak zorunda kalıyorum. uyuması o kadar uzun sürüyor ki ben önce uyuyorum. 7 saat bana iyi geliyo aslında.

sinop ta çok güzel.çok yakın bir arkadaşım ordaydı uzun süre. kışın ölü olur kesin. ama yazın pek turistik, hareketli.

menümü de yazayım,işime başlayayım.
sabah: 1 yumurta, peynir,5 zeytin, süt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 4 kayısı
öğle: 1 yumurta,2-3 kaşık kuskus salatası, 1 d,l,m kepek ekmeği,1 elma,
ara: 2 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 hurma, 5 kaşık nohut, 4 kaşık pilav
ara: elma-portakal

çok iyi gidiyosun. bu hafta da iyi sonuçlar alcaz gibi geliyor bana.

akşamlar seni kurtarıyor gerçekten.
iyi tutuyosun kendini, genelde akşamları cozuturuz ya.
bu hafta iyiyiz ya. seninle de baya toparlandık blue. sağol. bence de hakediyorsun burayı.

Merhaba,
Davetiniz için teşekkürler:)
İrade ve azmimden şüphem yok da, sevgili Kaptan'ın uyarılarını okuyunca sormadan eklenmek istemedim. Katılım,etkin olma vs kurallar ok ancak benim spor yapmam şimdilik mümkün değil, sadece diyetime uyarak verebildiğim kadarını vermeye istekliyim, mazeretim ortadan kalktığında sporu da ekleyeceğim tabii.
Bu sizler için sorun olur mu? Takımı ağırlaştırır mıyım dersiniz?

gerçekten hastalık kk bende de. yazcam diye ayarlamalar yapı duruyorum. hele bu öğle arkadaşlarımın yanına gitcem. önce yazım gidim telaşına düştüm. telden çağırdılar da gittim. bağımlı mı oluyoz ne.
hem de okulda çocuklara söylenirken.

:18:evet kastalık bu kk :18:valla eşim ayrılmayan yapışık ikizin oldu pc diyo bana

içmicem işte su içicem çay içicem onun yerine
ayyy ben dayanamadım 1 kaşık patlıcan yemeği yedim hep bu eşimin yüzünden çok güzel olmuş diye öyle met ederek yedi ki dayanamadım tadına baktım bende...:18:şimdide boool su içiyorum kendime ceza leslieme fazladan 1 mil daha ilave ettimm

valla çok güzel ve dengeli bi menü heleki süte beyıldımama o aradaki 2 dilim ekmek sencede fazla değilmi..:44:

sağol canım şımartuyosun beniiiama bu akşam 1 laşık patlıcan yedim yine şimdi nolcekkk
ama ben herzaman paylaşımdan yanayım tek başına olmuyo bu işler biraz poh pohlama iyi gaza getiriyo bizlerii

heleki bende eşime söylenirdim hep senin eşin bili diye benden çok onunla ilgileniyosun diyeenoldu tencere dibin kara seninki benimkinden kara olduu

işte bu bağımlılıktan korktuğumdan cıkmayı denedim şule.ve başaramadım ancak interneti kapatmam lazım.bi ara snake oynuyodum telde.oyunu silşdimde kurtuldum ancak bağımlılktan.internette de 101 onuda bıraktım şimdi buna sardım.ama şu bi haftalık sürede yapmaktan zevk aldığım şeylere baktım.spor yapmak ve internette 1 saat harcamk.bu kadar kendime zaman ayırmaya hakkım olduğumu düşündüm ve tekrar aranıza döndm.

heleki bende eşime söylenirdim hep senin eşin bili diye benden çok onunla ilgileniyosun diyeenoldu tencere dibin kara seninki benimkinden kara olduu[/QUOTE]

:))) bayıldım buna.neyse tek olmama sevndim.tek pc bağımlısı olan benm sanıyodm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…