çok güzel maaşalahevet kızlar ben geldim bu gün ki menüm
sabah
2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir bardak yeşilçay
ara yok
öğle
yarım tabak mantar ve az yoğurt
ara bir elma 3 ceviz
akşam
yarım tabak mantar az yoğurt bir parça peynir
blumon
evet burdan bakılınca biraz fazla gibi duruyor ama akşamı böyle kapatabilirsen güzelbence artık sende takıma girmelisin paylaşımların çok güzel çünkü
prenses perii ben burdayım gündüz yazdım ya atılmadıysam devam ediyorum diyeee:))
sağol canım..ay şımartıyosun beniii takıma ilk girdiğim gün de aynı şeyi yazmıştım eşim pc yi işe götürmediği sürece elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım...yarın bildirimde de bulunacakmışım ...:18 ek bi heyecan bastı beni bu hafta hiiiç tartılmadım da ben
akşamıda böyle kapatmak zorundayım hatta çorbayıda yememeyi düşünüyorumm
yok canım atılmadın da yarın kg bildirecekmisin onu kestiremedim.birkaç gün daha olamayabilirim dedin ya
blur işten eve geldim hemen pc başına.hastalık bu kk
çorbanı iç benceyarında inşallah ekside çıkarsın
tugba menünü alıntılamadım ama güzel canımyarın güzel sonuç alacaksın sanki
geçmiş olsun.prensesim canım kaptan olmuşsun çok sevindim.aynen tahmin ettiğin gibi biraz sorunlu stresli günler geçirdim bide böyle olunca tabiki diyetten biraz uzaklaştım diyetten uzaklaşıncada buraya gelemedim.ama kendimi tekrar toparlamak istiyorum eğer diskalifiye edilmediysem.dün sanırım yaşadığım sorunların etkisiyle birden mide bulantısı başladı çıkardım burnumdan kan geldi tansiyonum yükselmiş falan filan işte bir sürü sıkıntı ama kabul ediyorsanız ben burdayım, belki bir kaç gün daha kopuk olabilirim takımdan belkide hiç çıkmam buralardan ama kendime bu günlerde fazla güvenemiyorum hepinizi öpüyorummm:)))
ben bayramda da görmedimdi. nihayet geliyor.katılıyorum bende sana canım...
bende bayramdan beri göremedim anneciğimi...ve bu gece rüyamda çok kötü gördüm onu allahım inşallah hayırlı uzun ömürlerle onu bize bağışlarve tabi bu hepimizin annesi için geçerli...
merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..
teşekkür ederim canım ama geç kalkıyorum ve nasıl kahvaltı yapıcam bilmiyorum..
hayatım boyunca hiç kahvaltı alışkanlıgım olmadı benım..en erken ztn 12de uyanıyorum nasıl bi düzen oturutmam lasım bilemedimkii..:44:
konyadasın ha güzel bi yermiş bizde gezmek için gelmeyi düşünüyoduk bi ara eşimin askerlik arkadası var konyada davet etmişti bizi...bizde sinoptayız..walla öle keyfini çıkara çıkara 82 kilo olmusum canımmmşimdi derdim onları vermek..insallah başarabilirim..
evet kızlar ben geldim bu gün ki menüm
sabah
2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir bardak yeşilçay
ara yok
öğle
yarım tabak mantar ve az yoğurt
ara bir elma 3 ceviz
akşam
yarım tabak mantar az yoğurt bir parça peynir
çıtırlarım unutmadan bu günkü yediklerimi de yazayım hemen...
sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra ablamla yeğenim geldi...
4 tane tavuk kanat
2 tane çiğ köfte
1 dilim ekmek
çeyrek lavaş
1 yaprak marul
5 tane yeşil zeytin
biraz sos
havuç tarator maynezsiz ve yağsız yoğurtlu
akşam
1 kase yayla çorbası
gün içinde de 2.5 ltreyi aşkın suuu
:26::26::26::26::26:
yazdıklarım çok görünebilir gözünüze ama küçük porsiyonlardı ve akşamı çorbayla geçireceğim ve yatmadan öncede lesliemi yapacağım kızlarrr
:26:
çorbanı iç benceyarında inşallah ekside çıkarsın
tugba menünü alıntılamadım ama güzel canımyarın güzel sonuç alacaksın sanki
ayyy ben dayanamadım 1 kaşık patlıcan yemeği yedim hep bu eşimin yüzünden çok güzel olmuş diye öyle met ederek yedi ki dayanamadım tadına baktım bende...:18:evet kastalık bu kk :18:valla eşim ayrılmayan yapışık ikizin oldu pc diyo bana
içmicem işte su içicem çay içicem onun yerine
valla çok güzel ve dengeli bi menü heleki süte beyıldımmenümü de yazayım,işime başlayayım.
sabah: 1 yumurta, peynir,5 zeytin, süt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 4 kayısı
öğle: 1 yumurta,2-3 kaşık kuskus salatası, 1 d,l,m kepek ekmeği,1 elma,
ara: 2 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 hurma, 5 kaşık nohut, 4 kaşık pilav
ara: elma-portakal
sağol canım şımartuyosun beniiiçok iyi gidiyosun. bu hafta da iyi sonuçlar alcaz gibi geliyor bana.
akşamlar seni kurtarıyor gerçekten.
iyi tutuyosun kendini, genelde akşamları cozuturuz ya.
bu hafta iyiyiz ya. seninle de baya toparlandık blue. sağol. bence de hakediyorsun burayı.
gerçekten hastalık kk bende de. yazcam diye ayarlamalar yapı duruyorum. hele bu öğle arkadaşlarımın yanına gitcem. önce yazım gidim telaşına düştüm. telden çağırdılar da gittim. bağımlı mı oluyoz ne.
hem de okulda çocuklara söylenirken.
gerçekten hastalık kk bende de. yazcam diye ayarlamalar yapı duruyorum. hele bu öğle arkadaşlarımın yanına gitcem. önce yazım gidim telaşına düştüm. telden çağırdılar da gittim. bağımlı mı oluyoz ne.
hem de okulda çocuklara söylenirken.
zeynep ne duruyosun aşağıda hadi gelde sohbet edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?